Какви са мъжете овни в леглото?

• 1 135
  • 20
  •   1
Отговори
Вярно ли е, че мъжете овни са доста разкрепостени? Около мен се завъртя един такъв и се чудя какво да правя.  Да рискувам ли, хаха? Може ли някоя мама да сподели какви са в леглото??
П.П Разведена съм от 6 години.

# 1
Ако съдя по-себе си, да. Макар, че съм жена. 😃

# 2
Е,да рискуваш ли? Все едно зъб ще ти вади 😂😂😂
Супер са в леглото,разкрепостени и всеотдайни любовници.

# 3
Е,да рискуваш ли? Все едно зъб ще ти вади 😂😂😂
Супер са в леглото,разкрепостени и всеотдайни любовници.

Ох, не знам 😂🤣 Искаше ми се някоя мама да сподели преди това за опита си с такъв “ страстен рогат любовник”😂😂😂😂

# 4
  • По света и у нас
То едва ли всичките са еднакви… гледай темперамента му, но овните като цяло са като каменоломни машини. 😂 накрая птиченца ще ти се въртят около главата.

# 5
То едва ли всичките са еднакви… гледай темперамента му, но овните като цяло са като каменоломни машини. 😂 накрая птиченца ще ти се въртят около главата.

Направи ми впечатление, че е с много голямо самочувствие и за капак май си пада леко егоист. Сякаш иска аз да водя парада и да го подканвам за това и онова, но не знам.

# 6
  • По света и у нас
Егоисти са да, оргазма им е важен. Не мисля, че са нещо невиждано, изтънчено или извратено, а по-скоро машини.

# 7
Егоисти са да, оргазма им е важен. Не мисля, че са нещо невиждано, изтънчено или извратено, а по-скоро машини.

Ами ще си остане само с мечтите за мен, понеже днес показа още една черта от него и тя е избухливост.

# 8
Е, то това е основната черта. 😃

# 9
Имах един овен за кратко, много приказки и накрая Минута е много  
и бая се изложи 😄 от доста фактори зависи

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 09:50 от Roshelle

# 10
  • По света и у нас
Минута е много JoyJoyJoy

# 11
Егоисти, сексуални, ревниви, примитивни, инатливи.
Само по слънчевия знак няма как да се съди, не е сериозно някак…

# 12
Имах един овен за кратко, много приказки и накрая Минута е много  
и бая се изложи 😄 от доста фактори зависи
😆🤣😂🤣

# 13
По принцип моя овен много се раздава в леглото, важно му е да се погрижи за моето удоволствие, дълга любовна игра и тн. Сега малко сме в застой че родих преди няколко месеца но иначе е много сексуален. Другите кусури са ясни- инатлив е, много лесно обидчив и се цупи като малко дете ако не е на неговото, егоистичен много ( освен в леглото)

# 14
По принцип моя овен много се раздава в леглото, важно му е да се погрижи за моето удоволствие, дълга любовна игра и тн. Сега малко сме в застой че родих преди няколко месеца но иначе е много сексуален. Другите кусури са ясни- инатлив е, много лесно обидчив и се цупи като малко дете ако не е на неговото, егоистичен много ( освен в леглото)
Благодаря Simple Smile този също е много обидчив и то без да знам защо и какво съм направила. Така де, направих това, че не почнах аз да ми се натискам, както явно е свикнал. С голямо самочувствие е.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 15:34 от Daniela Terziiska 674844

Общи условия

Активация на акаунт