Любители на кучета - 152

• 24 228
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Това лято ще пътуваме към морето с нашата йорки (на 6 месеца), която обаче е доста неспокойна в кола – повръща и се стресира, особено при дълги пътувания (ще сме 4 човека в колата). Ако някой е минавал по този път с куче – ще съм благодарна за съвети за пътуването: как я возите, правите ли почивки, давате ли нещо против повръщане и т.н.

Другото ми притеснение е как да процедираме с нея на плажа. Знам, че в най-горещите часове (а ние ще сме точно тогава там) не е добре да се извежда, но се чудя дали е по-добре да я оставяме сама в бунгалото на климатик, докато сме на плажа.

Малко ме е страх да не ѝ стане нещо, ако я вземем – прегряване, горещ пясък, силно слънце, стрес от шум и много хора. Но пък и не ми се иска да я оставям сама за дълго време…

Ако някой е бил на море с малко кученце (особено йорки), ще се радвам да сподели как се справяте – кога я извеждате, оставяте ли я сама, как я охлаждате и т.н.

Благодаря предварително! 🌞🐾

# 616
  • sf
Ами аз като си водя кучо на море, го третирам като дете и ходим на плаж рано сутрин и привечер. Почти не го оставям сам , подремваме си следобяд на хлад и така.

# 617

Това е Бела

И това е Бела, след фризьор.
Много я харесах аз с обръсната муцунка, с къса козина по тялото, все едно е друго куче, една фина и елегантна изглежда.
Докато мъжа ми изобщо не я хареса и се чуди на мен как ми допада...а тя така е не Бела, Белисима е 🤪

А това е Бела след фризьор, както я харесва мъжа ми.
Споделете по едно мнение и вие...че според него само аз я харесвам с бръсната муцуна.

# 618
  • Враца
С бръсната муцуна! Heart

# 619
Изобщо не ми харесва с бръсната муцуна! Един глас за мъжа.
(То не може така изобщо да се говори де, но за целите на анкетата). Някак прилича на студено куче от цирка, а иначе си е мекичка топка с игрива душичка.

# 620
  • под тепетата
Лятна прическа - обръсната муцунка, зимна- пухкава топка!

# 621
  • София
Бела с козинка.

# 622
Кастиел го цепиха. През целия път наобратно рева, искаше да си търка дупето и да се чеше, съответно се дърпахме и го носих. Каква гадост тече от раната няма да ви кажа. До преди малко се опитваше пак да се почеше и не щеше да легне, само дишаше очестено. Предположих, че го боли и дадох четвъртинка аналгин. Сега легна и се опитва да спи. Надявам се да се поуспокои, че беше доста стресиран.

# 623
  • под тепетата
Дано да се успокои и да не го боли!

# 624
  • Бургас
Горкичкият Кас! Бързо да му минава!
Бела я харесвам рошава без никакъв фризьор.
Предпочитам кучетата натюр, затова съм си взела и най-простото Simple Smile

# 625
  • Варна
Пудел няма как да е натюр. “Рошавата” визия също е след фризура 😀 Бела е красива всякак. Мъж ако има претенции към прическата, да се заеме той да я поддържа.

Бързо възстановяване, Кас 🧡

Арда, мила ушатке, добре дошла и честит нов бати! Много си красива и имаш добри очи!

# 626
  • София
Милият Кастиелчо... Измъчен изглежда, дано не го боли много. Heart
Бела ми харесва и в двата варианта. Simple Smile

# 627
Оле,че ми стана мъчно за Кас...Леко да мине тази нощ,дано поспи миличкият...Арда на диван и под него-чаровна душица...И другите приятелчета на споделените снимки -прекрасни!

# 628
Ох, утре май ще ходя за яка. Единственото време , в което устата му не е там е ако спи, или ако ми е легнал в скута. Ама аз съм на работа утре и други ден и няма кой да го наблюдава. Вече имах веднъж кавалерин с фикс идея за чесане, осана белег голям и около 2 месеца се борихме да се затвори раната, а той беше с яка. Не искам да играя този филм отново, за това смятам да му сложа от сега. Ужасно е с яката, но като няма кой да го наблюдава няма как просто.

# 629
  • тук-там
Милият Кас!
Иланг, това е съвсем нормална реакция на Саско. Дай му време!
Нъки и залезът:

Общи условия

Активация на акаунт