Любители на кучета - 152

• 24 230
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Стискам палцида минете без цепене .  Ние днес за пръв път посетихме плажната ивица със Зоуи . Няма такава радост 😆 Само във водата не влиза , тъй като е ледена и не и допадна температурата . Иначе се натича здраво на плажа - определено беше щастлива

# 601
  • тук-там
Иланг, честита да ти е сиганката! Йога принцеса Simple Smile И ще бъде чудесно другарче на Саско!

# 602
  • Пловдив
Това мече вече замина в историята. Kong. Вътре освен въжета имаше и вата, но половината ръка на мечета липсваше. Дали е изядена... Забравила съм какво е да имаш бебе. Ходи и на Том аковците хапва и се надпреварваме коя ще стигне първа.
И сега за кастрацията.
Оказа се, че е сменила всички зъби освен кучешките, което говори за 6 месечна възраст.
Трябва съвсем скоро да се разгони. Ако успеем да направим трета ваксина (най рано 20 юли), да минат две седмици и да не се е разгонила ще я кастрирам и ще оправим хернията.
Но лекарят каза, че сега това с кастрацията преди първо разгонване се отрича. И се приема, че е добре да мине първо разгонване...
Колко време се възстановяват женските след кастрация, че ми предстои август и сватба на синковеца и съвсем съм в лудницата?

# 603
  • Бургас
Не е задължително сега да се разгони.
Едрите породи се разгонват на по-късна възраст - може дори на година да стане.
Възстановяването е три дни, а след около седмица се махат конците. Но е хубаво да не бяга и да не скача поне две седмици.
Не се тревожи. Бързо и лесно ще мине.

# 604
  • Пловдив
Тя е 10 кг, не е едра. Казаха, че ще стане 13-14 кг най-много.
Но така или иначе трябва да я кастрирам, за да оправим хернията тогава и нямаме много време.

# 605
  • Варна
Напълно съм съгласна с Tintina - на третия ден вече само ти ще помниш, че е кастрирана. По-скоро ще се наложи да я пазиш от нея си Smile Тъкмо на 20 юли двете ще празнуваме, аз РД, а Арда - ваксина. И после ще чакаме официалната рокля на Арда и фрак на Шошко за сватбата на баткото. А за иланг-илант...нова боя за коса, че както е сгъстена програмата, ще се наложи Stuck Out Tongue Closed Eyes Но пък все са хубави емоции Gift Heart

Иначе двамата разбират ли се вече, оставали ли са сами вкъщи?

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 09:49 от galenaa

# 606
  • Пловдив
Синът ми си е вкъщи по цял ден, така че съвсем сами - не. Но той спи до обяд и реално си стоят самички и тримата.
Саско най демонстративно си взима любимата играчка и се изнася в детската, Арда и Дон Томазо са в хола.
Има йерархия - Томас, Саске и малката сиганка.

# 607
  • Бургас
Саско най демонстративно си взима любимата играчка и се изнася в детската...

Демек: "Не желая да комуникирам с тази госпожа" Joy

# 608
  • Пловдив
Саско най демонстративно си взима любимата играчка и се изнася в детската...

Демек: "Не желая да комуникирам с тази госпожа" Joy
да, което беше абсолютна изненада за мен.
Мислех, че ще имаме проблем с Дон Томазо, който обаче първия път я видя, погледна я лошо и дори не се качи на на някой рафт, а дойде при мен и ми обясни, че е гладен. Сега от време на време я тупа профилактично, за да си знае мястото.
Саскоо обаче е крив, сърдит, обиден - не ме гледа, не идва като го викна. Драма голяма.
Возят се в колата на задната седалка, не е агресивен към нея, но определено му е досадна. А тя много му се радва милата, ходи и се бута с муцунката в неговата, върти дупе като Дженифър Лопез като го види.

# 609
  • Варна
Ще се сприятелят, струва ми се. Щом не се нападат, а само Саско я избягва засега... Нямам опит как е с "пришълци", нали нашите "квартирантки" едновременно се нанесоха Satisfied Но сега са малко ... абе на моменти. Обикновено Буря е проклетия и ако не е на кеф, само като мине Рая покрая нея, онова малкото почва да ръмжи. Тук са на РД си ден с подаръците, забележете погледа на Буря:

# 610
  • Бургас
Той Дон Томазо е свикнал на всякакви извращения. Какво ли си вика - вече няма с какво да ме изненадаш...Simple Smile

# 611
  • под тепетата
Не, той си знае , че е босът! А така реагира и Ози, като ги запознахме с Берга. Тя му се навира да играят, той гледа да се скатае.

# 612
Ми, вие какво ги натрисате тези досадковци бебешори на улегнали, възрастни индивиди Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще им нарушават дзена само Grinning

Еее, много сте сръчни.
Нищо не изтървахте под масата ..

# 613
  • Варна
И Каду е досадницата в нас, ама Бизу е благ като Саско и ще си станат дружки, Иланг.
Стискам палци за дупето на Кас.

# 614
  • Варна
А как ми се иска mtz да ни покаже Нъки....

Как е Кастиел?
Вчера вървях след Буренцето и се изказах, че май дупето й си остана розово след последния сърбелив период. Мъжът ми, баща-орлица, веднага ме контрира, че само в това нейното дупе съм се втренчила. Хубаво си било Satisfied Някак си останах с впечатление, че създавам впечатление за фетиш към кучешки дупИта SmileySmileySmiley

Общи условия

Активация на акаунт