💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 34 349
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
И днес Şımarık е № 1 в турския Нетфликс

Асена - (Мелис Сезен)

Simple Smile

Фенско творчество:

# 196
# 197
# 198
Добро утро Animal Bee

Гледам, че пак Ханде боде очите на някои хора. Мислех, че ние сме зле с нашето нестихващо фенство по SCK. Но не, добре сме си, момичета. Grinning Не сравяваме всеки нов партньор на патроните с отдавна приключили партньорства. Всяка двойка си е уникална по своему. Може да ни хареса, може да не ни хареса, трябва да уважаваме техния избор. Има разлика между шега/майтап и чиста злоба.
И не, че е нужно да се обяснявам, но все пак да кажа, че следя кариерата на Ханде от 2016г, преди да се разкраси толкова, че да боде очите на всички. Joy Харесвах си я много и тогава, с 10кг отгоре, с бузки и каквито там кусури биха намерили някои. Красотата не е в перфектните пропорции за мен, тя е в очите, в усмивката, в излъчването. Да, харесвам Ханде заради красотата, признавам си! Заради красотата на душата й! Защото тя многократно е показвала, че е добър и стойностен човек. Когато я погледна, виждам топлина в очите й. Ханде е артист в пълния смисъл на думата, тя е не само актриса, а и художник, дизайнер. Жалко за тези, които виждат в нея просто едно красиво лице.
[/qБраво това всичко е вярно!! ХАНДЕ Е ЕДНА НЕВЕРОЯТНА ЖЕНА!! БЛАГОДАРЯ ЗА ДУМИТЕ ЗА НАЙ КРАСИВОТО МОМИЧЕ!!uote]

# 199

Лайк от Керем

# 200
Керем и Инан в къщата на Монблан днес

Simple Smile

# 201
Ярен е с Керем днес в MontBlanc Haus в Хамбург, Германия.

# 202
  • София
Здравейте! Flowers Sunflower

Nature Dizzy

Nature Dizzy
https://x.com/live__for_music/status/1932411212815282229
Şımarık зад кадърMovie Camera

# 203
# 204
Керем на тези снимки има много отчаян вид. Все едно насила са го закарали там 🙄

Ако сте изтървали, да ви покажа Гюнфер като булка

# 205
Няма начин да не ви го пусна:  Stuck Out Tongue Winking Eye
( От Х/Туитър )
#HandeErçel #Reminder
"Eda ve Ferit = Güneş ve Deniz "

Yellow Heart

# 206
# 207
Инфо:
"Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 3-9 юни. Ханде тази седмица е на 2-ра позиция."

Sparkling Heart

# 208
  • Плевен / София

Хакан ли е фен на тениса?
Ясно защо са в Париж.

И двамата тренират тенис.
И аз съм фен, но не тренирам. Не, че някой пита, но да си кажа Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз втора седмица съм командировка в Пловдив.

# 209

Имате ли информация кога ще е събитието на ELLE тази година?

Общи условия

Активация на акаунт