💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 47/

• 32 468
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Хайде и аз в кюпа с предизвикателството, хи хи!
От приложените снимки - пошлост не виждам, но ми е интересно, че толкова бързо се награбиха при положение, че го раздават обидени и сърдити.

Това е спомен, от предишно тяхно пътуване в самолет. Не се е случило сега. С ретроспекция започва трети епизод. Ще видиш съвсем скоро.

# 691
То е нормално в първи епизод да има нещо , което да грабне вниманието. Става въпрос за платформа - целувка, секс, убийство, из**силване.
При Ханде и Баръш даже мина гладко, дори не знам дали ви е направило впечатление , но не пият ( държат чаши, но дотам). Алкохолизмът се споменава като негативно качество.
Алкохолизирани родители изоставят детето си.
Депресиран мъж дави мъката си.

# 692
Това е само предтекст, всъщност си мисля, че Ханде ги дразни. Дразни фенките на Керем, на Елчин, на някои други колежки. Дразни ги с външността си, защото си признавам, че изобщо не мога да откъсна очи от нея в сериала. Баръш ми идва статичен, може би от персонажът му. Дразни ги с реклами, последователи, събития, които малко турски колеги посещават, със стабилен, богат и подкрепящ приятел. Списъкът е дълъг общо взето. Satisfied Каквото и да направи ги дразни.

# 693
# 694
Много си странна значи, хем си жена, хем не завиждаш на тази красота. Joy
Ами странно си е това в днешно време…

И аз не мога да ѝ се нарадвам. Възхищавам ѝ се и така ѝ се радвам на щастието, на успехите, все едно ми е близък човек. Щом можеш да създадеш такива емоции у непознат човек(милиони такива) - успяла си в този живот, Ерчел! Nature Star2
Това е само предтекст, всъщност си мисля, че Ханде ги дразни. Дразни фенките на Керем, на Елчин, на някои други колежки. Дразни ги с външността си, защото си признавам, че изобщо не мога да откъсна очи от нея в сериала. Баръш ми идва статичен, може би от персонажът му. Дразни ги с реклами, последователи, събития, които малко турски колеги посещават, със стабилен, богат и подкрепящ приятел. Списъкът е дълъг общо взето. Satisfied Каквото и да направи ги дразни.

# 695
Щом шефката е казала предизвикателство се включвам веднага.
Превод на първата част от интервюто.
На мен лично ми беше много итнересно.

Можете ли да ни кажете как се появи сериала?
О: Ханде и Баръш ни очароваха. Нужно е да започнем именно с това, от първия ден на нашето запознанство. Вие мечтаете за нещо голямо и за осъществяването на тази мечта работи огромен екип.
В края на краищата виждате как тази мечта става реалност. Всеки от този екип вярва в нея. А виждайки как в това вярват и актьорите, как преживяват тази история, това ни вдъхновява и ви амбицира всички още повече.
Искам да благодаря на Ахмет Ватан, създателят на историята, за това, че ме направи част от нея. Как се роди тази история?
А: Когато за първи път се срещнахме с Ханде и Баръш, първото, което им казах беше „Бих искал тази история да напомня за любовта-на тези, които я търся, които са я забравили, които са загубили нейната светлината в дълги отношения.“
Когато им го обясних, те веднага започнаха да вникват много дълбоко в техните персонажи. Беше прекрасно, че можехме да обсъдим с Ханде и Баръш всички детайли относно героите им. Имаше моменти, в които те не бяха съгласни и тогава всички заедно търсихме решения.
Това показва до каква степен те приеха тази история като своя. Затова за всички нас това действително беше изключително увлекателен процес. Съвместното творчество с актьорите направи всичко особено ценно.
О: Най-приятното беше това, че те искрено вярваха в своите персонажи, дотолкова, че на снимачната площадка понякога ги защитаваха пред мен. Това за мен беше истински трогателно и вдъхновяващо.
Х: Както каза Ахмет, в тази история има изключително красиво начало-да намериш любовта или да си спомниш за нея. И то не само за романтичните отношения. Тук има и приятелство, и семейство, всичко е преплетено с огромен смисъл. Когато за първи път прочетох сценария си помислих: „В тази история има цел, има смисъл“ И именно това ме вдъхнови да стана част от такава универсална идея. 
Всяко нещо си беше на мястото-великолепен екип, чудесни режисьор и сценарист, невероятен партньор. Остваше само да намеря Слънцето. И Гюнеш е истинско слънце. Тя огрява хората. Падна ми се възможност да установя наистина дълбока връзка с героинята си. Обсъждахме всяка сцена, всяка емоция и в резултат на това се получи жив и пълнокръвен образ. Всички емоционални празнини, възходи и падения, преживявания на героинята, всичко това се събра в един наистина правдив и завършен образ. Надявам се зрителите да я заобичат.
Б: Ние с момчетата в много отношения мислим еднакво. Както каза вече и скъпия Ахмет, скъпия Озгюр и скъпата Ханде, от самото начало беше създадена невероятна вселена и ни оставаше само да се присъединим към това пътешествие.
Много ни помагаха, показваха ни пътя. На всичките ни въпроси винаги даваха честни и убедителни отговори. Най-голямото ни преимущество беше в това, че не се опитвахме да се надприказваме. Всеки пристъпваше към обсъждането с ясна позиция. И ако аргументите бяха разумни ги приемахме. Когато създадеш нещо колективно и осъзнато се получава нещо много ценно.
И названието на проекта е много уместно. В края на краищата, да си спомниш нещо, самото припомняне на това е важно. А особено в нашия откачен век да намериш време за припомняне, за създаване на моменти. Ние говорим за чувства, за любов и в този контекст напомняме за нея, това е особено значимо. Аз с огромно удоволствие станах част от този процес. Наистина ни беше много забавно и весело на снимките, всеки миг беше незабравим.
Можете ли да опишете своя герой?
Б: Преди всичко искам да уточня, че аз считам, че актьорската професия много прилича на адвокатската. Ти поемаш един персонаж и си длъжен да го защитиш, с всичките му грешки, слабости и грехове.
Относно моя герой… Според мен Дениз е много справедлив човек. Може би и заради това между нас възникнаха спорове-достатъчно ли е справедлив, кой е виновен в тази история и кой е жертвата.
Но според мен Дениз е човек умеещ да построи истински справедливи и честни отношения. Това се отнася не само за историята на любовта, но и общите му възгледи за живота, отношенията му към работата, към приятелството. Много ми импонира неговата честност, справедливият му подход. Благодаря ви.
Х: За мен например е така: За много неща бях съгласна с Гюнеш в продължение на целия процес. Даже и когато като Ханде не считах постъпките ѝ за правилни, тя беше толкова уверена в себе си и толкова искрено вярваше в това, което прави, че аз подхождах с мисълта „Да, наистина си струва да я разбереш и да я подкрепиш.“
Светът който строи Гюнеш, нейния поглед върху хората, връзките, които тя установява с тях, всичко е невероятно силно. Тя толкова крепко се държи за тез връзки, че неволно започваш да се съгласяваш с нея. И работата не е толкова в личните ѝ отношения, тя е искрено предана и отдадена на работата си. Обича невероятно силно приятелите си, към всички изпитва изключително силни чувства. Именно това ме докосна толкова дълбоко в нейния образ.
Ако ще говорим за справедливост, то според мен Гюнеш е много по-справедлив образ.
Б: Безусловно!
О: Продължаваме да се защитаваме. Значи този спор е само между нас…
Б: Приближаваме се към по-умерена гледна точка.
Х: Аз го казах като Ханде.

Как оценявате връзката между актьорите и техните персонажи?

А: Всъщност една от причините по, които избрахме имената  за нашите герои-Гюнеш (Слънце) и Дениз (Море) беше, че характерите на тези герои много приличат на природата на тези стихии.
Защото персонажа Дениз действително е като море-променливо, вълнуващо се, но веднага щом се успокои в него се появява една дълбочина и кристална чистота.
А ако говорим за Гюнеш, то това е жена, с която всеки би искал да се сприятели, тя стопля, озарява всички около себе си със своята светлина. Затова и избрахме за отправна точка именно тези природни образи – Слънце и Море.
И в таз история ни се искаше както в края на всеки ден Слънцето и Морето обезателно да се срещнат.
Когато споделихме персонажите с Ханде и Баръш, благодарение на техния творчески принос, героите придобиха една много по-голяма дълбочина и станаха истински живи. Ние с Озгюр винаги сме обичали да работим в тясно сътрудничество с актьорите, за нас е важно заедно с тях да минаваме през целия процес.
В този смисъл Ханде и Баръш внесоха невероятен принос-те се стараеха не толкова да почувстват своите герои, но и да разберат другите персонажи. Все пак им се налагаше да взаимодействат не само един с друг, но и със заобикалящите ги. По този начин не само Гюнеш и Дениз, но и другите персонажи чрез различни прояви на любов станаха част от тази история. А за нас това беше много ценно.
О: До колкото ние заедно се отправихме на това пътешествие, важно беше от самото начало да почувстват към героите си симпатия, емпатия. За това ни се искаше, това да са хора, които можеш да заобичаш, с които би имал желание да продължиш напред.
За нас това беше много важно и ми се струва, че успяхме. Персонажите станаха толкова живи, че много често казваха „Дениз би ли направил това?“ или „Гюнеш би ли казала такова нещо?“ В повечето случаи побеждавах аз.

Коя сцена ви порази най-много?

Б: Лично за мен е много трудно да отделя само една, защото имахме толкова прекрасни моменти. Имаше такива сцени, които ни докоснаха, разтърсиха ни. Даже не знам да го нарека ли романтична драма или романтична комедия, защото нашият проект е особен жанр.
Имаше моменти, които ме разтърсиха емоционално много повече, отколкото очаквах. Например сцените с нашия мъничък актьор, с детето. За това бих казал всички сцени в Кападокия.
В главата ми веднага изскачат много сцени, но ако отделя една, то ще е несправедливо към другите. Мисля, че оставихме назад снимачна площадка, за която след време ще казваме „Колко е хубаво, че го направихме“ Така че, не мога да отделя само една сцена.
Х: Както каза и Баръш за мен всички сцени са особени и красиви, всяка от тях беше щателно отработена. Но лично за мен има един момент. Кападокия ми направи много силно впечатление, това място само по себе си е мистично, във всяко едно свое проявление. Може би, защото там започнаха снимките на нашата история, именно там се съединих дълбоко с образа на Гюнеш. И вие ще го видите, когато го гледате. В една от сцените има фраза от текста на Гюнеш и аз не можех да я произнеса с месеци. Толкова силно ме докосна. Снимките вече приключиха и аз успях да произнеса този откъс след месец. Най-силно впечатление ми направи Кападокия и сцените заснети там.
А: Беше ни малко сложно да пишем комедийни сцени, защото в предишни проекти сме работили основно в драма. А тук може да се опише като романтична комедия или романтична драма. Най-трудното и в някакъв смисъл истинско предизвикателство за нас с Озгюр беше именно писането на комедийните сцени. Защото, когато слагаш елементи на хумор в толкова истинска история възниква въпроса-това действително ли е смешно или само на нас ни се струва такова?
За това се опитвахме да четем по лицата на Ханде и Баръш, и на другите актьори и разбирахме, че да, това се получи. Това беше най-важното за нас.
И още едно предизвикателство беше да съберем всички елементи заедно. Искахме в проекта да има интрига, и драма, и комедия. Искаше ни се да е едновременно чиста романтична комедия, и истинска история за любов. Мисля, че се справихме с това. Разбира се оценка ще дадат зрителите. Ще видим.
О: Въпреки че, изначално проекта е замислен като ромком, в основата си е построен на драмата, именно на това се държи конструкцията на сюжета. За това Независимо какво разказваме, историята на Помни любовта е подхранвана от самата същност на жанра.
Тук жанра сам по себе си не дава възможност нито да бъдем истински смешни, нито да се преструваме на романтични. Именно за това някой сцени даже не ги репетирахме, искахме да съхраним емоциите автентични. Това беше истинско предизвикателство за мен.
Но както и в живота и в този сериал има и романтика, и комедия, и любов, и тъга, и драма. Зрителите ще намерят от всичко по малко. Защото животът е „Помни любовта“

# 696
Добър вечер и лека нощ!!
Благодаря за превода на интервюто, много труд, но занас вашите благодарности и за превода на сериала!!

# 697
Хайде и аз в кюпа с предизвикателството, хи хи!
От приложените снимки - пошлост не виждам, но ми е интересно, че толкова бързо се награбиха при положение, че го раздават обидени и сърдити.

Това е спомен, от предишно тяхно пътуване в самолет. Не се е случило сега. С ретроспекция започва трети епизод. Ще видиш съвсем скоро.

Цитирам се да кажа да не ми четете глупостите. Joy Сега изгледах епизода отново и се оказва, че аз не съм разбрала при първото гледане. Не е ретроспекция. Grinning

Епизодът е готов. Ще бъде пуснат в новата тема. Blush От вас зависи. Хората на балкона да слизат и да напишат по 1 коментар какво мислят за сериала.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698

Лоша работа. Тези социални мрежи повече ни вредят, отколкото са ни полезни …
Гюпсе даже е премахнала снимките си с Баръш заради всичкия спам.

# 699
На мен ми стана мъчно за Гюпсе. Голям хейт срещу нея...
Каква е тази омраза към нея.
Жената е талантлива, дори симпатична.

# 700
Flowers Herb Ханде, работи на пълни обороти, в кино индустрията, в рекламата, ...
завидни резултати, красива и млада жена, обвързана с перспективен млад мъж... Явно, това е повод за човешка злоба "Нищо ново ..."
Лично аз, се кефя на тази млада жена, ...

Време е да разтовари напрежението , ...

# 701
На мен от доста време ми е тъпо за Гюпсе, Тинче. Аз виждам едно сплотено семейство, гледайки ги. Може да е всякаква, по-различна доста от Ханде, но е слънчев човек и си личи, че се обичат много. Сякаш за пръв път двама обвързани актьори снимат такива сцени. Аман от откачени хора…

# 702
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 703
Добро утро момичета!
Още веднъж сърдечни благодарности на пчеличките за бързите преводи на сериала и интервюто на Ханде и Баръш!! Чакаме  3 епизод!!
Приятен и успешен   Еньовден, да наберете много билки за здраве и благоденствие!!

# 704
Здравейте, 🌞
Вчера Гюпсе е харесала публикацията на Баръш в Инстаграм.

Хадисе и Керем май отново са затоплили отношенията

И едни симпатяги 😃

Хубав ден на всички 😃

Общи условия

Активация на акаунт