Професионални серии за коса - Тема 166

• 37 773
  • 492
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мисля, че само за Бг няма да го внасят. Аз си го поръчах от Амазон сега.
Само за България. И аз сега ще поръчвам преди края на годината. От кой Амазон го взе - немския или английския?

Немския

# 481
Мисля, че само за Бг няма да го внасят. Аз си го поръчах от Амазон сега.
Ако за реконструктора става въпрос,аз го поръчах преди няколко месеца от този сайт https://hairmag.eu/products/product/396/ApHogee-keratin-dve-minu … a-terapiq-za-kosa

# 482
  • София
Няма го:

Аз като ви казвам, че го няма вече в Бг. Прерових всички сайтове..Smiley

# 483
Аз имам въпрос за тези Напура за косопад.
След като напръскам концентрата, постоя малко и нанасям шампоана,  постоя и с него и изплаквам, косата ми има нужда от още едно шампоаниране.
Пак ли слагате от Напурата или ползвате друг?

и при мен беше така, аз после се измих още веднъж с моя си шампоан, защото някак си ми седеше мръсна след него, усещах я клечкосано мръсна една..🤣, после и балсам си сложих разбира се

# 484
  • Някъде там
Моля препоръчайте ми изпитана серия или продукти против косопад.
Вероятно е сезонен косопад или от прекалено използване на стилизиращи продукти. Hands Pray
От мен препоръка за Mediceuticals, сега дори ще си подновя спрея Numinox Follicle Revitalizer. Много харесвам и серума на Ординари, но той не стопира косопада, а от него расте нова коса и определено сгъстява косата, но се изисква постоянство.

# 485
Ползвам друг за да си пестя Напурите ( че нали медицински и специални), но на два пъти продължих и на второ шампониране с Напура и си изми страхотно. Косата ми остана чиста а ден повече (като след ползване на ДПШ)

След като изгледах  тези клипчета  се чудя на следното- всички пръскат обилно лак или слагат обилно  пяна  в корените , знам че ефекта е повдигане от корена за обем  , но не се ли запушват порите на скалпа с толкова много продукт ?
Не, никой не пръска лак в корените. Това, което пръскат са продукти правени за ползване по този начин. При мен не запушват нищо, но то и аз коса мия 3 седмично най-често, та няма мегдан нещо да се запуши. Но докато не опитате няма да знаете как е при вас. В крайна сметка никой не ни кара да слагаме каквото и да е по косите си на ежедневна база, можем да го правим и по повод само ако се притесняваме от странични ефекти.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:41 от Agent Provocateur

# 486
  • Варна
Моля препоръчайте ми изпитана серия или продукти против косопад.
Вероятно е сезонен косопад или от прекалено използване на стилизиращи продукти. Hands Pray

Агентката беше писала за тези и каза, че ще даде отзив, но сърце не трае и ги закупих и от вчера започнах.

серията на Напура
Скрит текст:
мазах първо скалпа с
https://zlatnaribka.com/collections/napura-protiv-kosopad/produc … tiv-kosopad-50-ml

после намазах и измих с https://zlatnaribka.com/products/napura-s-2-energy-shampoan-prot … malna-kosa-200-ml

след това на влажна коса

използвах 1/2 ампула в корените
https://zlatnaribka.com/products/napura-t-2-energy-post-terapiya … osa-12-br-po-8-ml
ще дам отзив след 3 месеца
Свършил беше лосиона на Напура и купих сериите на Лакме - Текниа Скалп кеър - шампоана и спрея за стимулиране на фоликулите и като добавка другата серия на Лакме Ктерапи - шампоана и маската.
Ще докладвам за ефект, ако няма ще пробвам и другите предложение

# 487
  • Някъде там
Миналата седмица си закупих този термозащитен продукт:  .

Днес го използвах за втори път и съм много доволна - косата става подредена, бляскава и изключително мека. Продуктът е предназначен за изтощена коса, но моята тънка, фина и боядисана коса го понася отлично. Няма никакво утежняване , тъй като използвам само него, без да добавям други финиш продукти. Оказа се, че този термозащитен спрей ми е напълно достатъчен.

# 488
  • София
Искрица, от къде го купи?

# 489
.
Скрит текст:
Днес го използвах за втори път и съм много доволна - косата става подредена, бляскава и изключително мека. Продуктът е предназначен за изтощена коса, но моята тънка, фина и боядисана коса го понася отлично. Няма никакво утежняване , тъй като използвам само него, без да добавям други финиш продукти. Оказа се, че този термозащитен спрей ми е напълно достатъчен.
Ха Simple Smile Имам го! Ако не се лъжа имам и 3-те лийв-ин-а (коктейли) на WOW (личи си, че съм имала период в който съм била впечатлена от бранда и съм купувала наред. Апропо, WOW пускат редовни намаления на официалния си сайт, а имат и прекрасни сетове с мини продукти - идеални и за пътуване и за пробване!) Много харесвах и шампоана им за боядисана коса, имам и остатък от кафявата им пудра за побелели корени. И разбира се, легендарният им Dream Coat!

# 490
  • София
Може ли да помоля за препоръка за лак за коса с добра фиксация и приятен аромат.
Благодаря!

# 491
  • Някъде там
От Дъглас.

# 492
  • София
Благодаря ти! Понеже ката го потърсих ми
излезна и в Емаг ,но някаква смешна цена и имам съмнения ,че е менте. Ще поръчам от Дъглас.

Общи условия

Активация на акаунт