Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 225
  • 912
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Здравейте, мацки ще ми помогнете ли със съвет за хубав шампоан?В скалпа ми и мазна пък към краищата суха.Изрусявам се и съм с кичури.

# 61
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес ползвах маската от серията Pro Longer на Лореал Про и за пореден път си казвам колко много косата ми обожава тази серия.Имам шампоана и термо крема без отмиване също така.
Игрива,подредена коса.Няма фриз,няма заплитане.

Въобще Лореал Про(Витамино,Иноа,Мажирел,Метал Дитокс, Абсолют..)  за мен са дори по-успешни от Керастаз и в личния ми топ 3,заедно с Алтерна и Олаплекс.

# 62
Moroccan oil - класическото , купувам и подновявам нон стоп, обикновенно от Арлен.
Обаче да ви кажа НИКОГА да не поръчвате от Емаг, с разни други подаръци преди месец, бях взела и чак днес стигнах да го отворя. Пълно менте😢 мириса не е същия по- течно е, и ми стана на клечки косата.
ето ги 2 те, това от дясно на екрана е менте ...

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 15:44 от pinko

# 63
На мен ми дойде вчера коментираният балсам на Джойко и бързах да го пробвам снощи - измих се с Kérastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme и ползвах Μoisture Surge отгоре - ами пак ми е суха косата, може би защото се суших със сешуар /и Лалга за блондинки. Смятам да си поръчам и шампоана, за да я видя в пълно действие и евентуално се уверя, че серията не е за моето така търсено овлажняване...

# 64
И аз си купих овлажняващи за лятото по препоръка на нова фризьорка, която се оказа със същия тип коса като мен:

# 65
Момичета някоя от вас ползвала ли е козметика на Balmain?

# 66

Аз съм ползвала балсам за обем. Не съм впечатлена, има хубав лек аромат, като луксозен салон, но иначе - нищо особено.

# 67
Пробвала съм само парфюма за коса, над 200 лева беше , ми нищо особено.

# 68

Сухия им шампоан.Не виждах никаква разлика,честно.До сега съм си купувала най-много 2-3 сухи шампоана в живота си и всеки път не виждах косата ми да не е мръсна.
Най-добре е да си изкъпя косата,чиста работа.
Имам четка на тази марка,от която съм доволна,но предполагам искаш мнения за козметика,а не за “tools”.
Единственото нещо,което бих пробвала,е overnight serum,защото е с хубави съставки,но останалите продукти(включително и сухият шампоан)имат лош състав,който е вреден не само за човешкия организъм,но и за околната среда.

# 69
Пробвай пак, само че не слагай Лалга за финиш, а нещо хидратиращо.

На мен ми дойде вчера коментираният балсам на Джойко и бързах да го пробвам снощи - измих се с Kérastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme и ползвах Μoisture Surge отгоре - ами пак ми е суха косата, може би защото се суших със сешуар /и Лалга за блондинки. Смятам да си поръчам и шампоана, за да я видя в пълно действие и евентуално се уверя, че серията не е за моето така търсено овлажняване...

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
R+Co Телевизия серията се оказа страхотна за косата ми. Изненадана съм да видя марката в темата, мислих,че не е популярна.
Етикетите/имената са сладурски.

# 71
Пробвай пак, само че не слагай Лалга за финиш, а нещо хидратиращо.

Нектарът на Керастаз добре ли е? Имам и олиото на Морокан...не се сещам за нещо друго под ръка. Препоръчай ми нещо хидратиращо за тази цел плз?

# 72
  • София
Здравейте, обмислям дали си струва покупка на сешоар Dyson Supersonic, но не намирам достатъчно инфо във форума дали е подходящ за тънка и редичка коса, склонна към омазняване и фризване (с естествена светлокестенява основа и руси кичури).
Имате ли опит с този сешоар, дали е наистина по-щадящ спрямо други сешоари и лесен за стилизиране на човек с две леви ръце, струва ли си инвестицията?

# 73
  • София
Аз го използвам вече две години, спрях се на него пред Airwrap варианта, тъй като е с около 30% по-мощен за изсушаване, а аз съм с дълга, сравнително гъста руса и суха коса и търсех нещо, което ще ми ускори процеса. Страшно съм доволна, още при първото сушене видях голяма разлика спрямо предния ми уред, много по-щадящ е. Има си три степени за скорост и четири за температура, така че може да се модифицира доста спрямо типа коса. Относно фризването - при мен приставката, която беше част от комплекта - flyaway attachment върши доста добра работа за заглаждане. За стилизиране няма нещо по-особено, ако си свикнала с друг сешоар, ще се справиш и с този.

# 74
Момичета, да ви се оплача.
Много споменаване има в темите за коприната на Чи. Ами взех си я и аз най-накрая.
Косата ми е здрава, чуплива, твърда и много държи прически. Обикновено я изправям и накрая с четка леко завивам краищата.(Не букли)
Като сложих коприната в краищата, косата ми стана една такава твърда, но разхърчана и подвиването се изправи.
Слагала съм всякакви видове финиши и досега не ми се беше случвало такова явление.
Някакво обяснение да имате?

Общи условия

Активация на акаунт