Професионални серии за коса - Тема 166

• 36 756
  • 474
  •   8
Отговори
# 345
реконструктора на joico , all soft олиото на redken.

# 346
Олиото от серията Absolute repair на Лореал проф също.

# 347
  • Варна

Дами и особено принцесо, тази вечер или утре сутрин имам миене на коса. Изкушавам се да я шампонирам веднъж тази вечер, да я наклепам с еластисайзър и ЯЧМР, да преспя така и утре да завърша миенето. Има ли смисъл от толкова престой, какво мислите? Или всичко над 45 минути-час е вече губене на време и не носи допълнителни ползи?Blush

Аз отдавна избягвам да спя с мокра глава Grinning защото има голяма вероятост сутринта да се събудя със схванат врат. Ако ще спиш с еластисайзър направи го на навлажнена с пръсти коса, за да остане скалпа сух.  Ако го правиш на измита еднократно коса  час поне постой.

# 348
Момичета, някой ползвал ли е тази термозащита - много ми я похвали приятелка:

https://www.arlen.bg/product/3527/termozashtiten-stilizant-keras … AYASAAEgIXR_D_BwE
От години не оставам без нея и се надявам на Керастас да не им хрумне да я спрат или преформулират.
Чудесна е за фина, боядисана коса.

# 349
Благодаря ти!
Какъв ефект получаваш? Има ли фиксация?
Момичета, някой ползвал ли е тази термозащита - много ми я похвали приятелка:

https://www.arlen.bg/product/3527/termozashtiten-stilizant-keras … AYASAAEgIXR_D_BwE
От години не оставам без нея и се надявам на Керастас да не им хрумне да я спрат или преформулират.
Чудесна е за фина, боядисана коса.

# 350
Не бих казала, че има фиксация, при мен ефектът е лесна за оформяне коса, без утежняване.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 11:45 от Brand new day

# 351
Здравейте, колебая се между Loreal Professionel Absolut Repair жълтата серия или Molecular кафявата серия. Косата ми е светло руса обезцветена, много изтощена и накъсана в краищата.

# 352
Здравейте, колебая се между Loreal Professionel Absolut Repair жълтата серия или Molecular кафявата серия. Косата ми е светло руса обезцветена, много изтощена и накъсана в краищата.
Бях се изрусила до бяло русо и косата ми стана на метла, късаше се в крайщата, тогава си купих молекулярната серия с идеята да я съживи малко. Точно обратен ефект, косата ми след ползването на шампоана, балсамите с и без отмиване ставаше заплетена, а попринцип не е, много лесно я сресвам, направо не коса все едно тел имах на главата . Ползвах ги 2-3 пъти и всеки път ефекта беше такъв, разочаровах се тогава много аз дори се оплаквах тука в групата. Всички бяха много доволни, пък при мен ужасен резултат. Пробвах с времето шампоана с друга маска, по - добре беше. Ама за известно време ги бях зарязала, дори се чудих какво ще ги правя, не ми се хвърляха, че не бяха малко пари.
След като си съсипах косата с русото, реших да я потъмнявам. И сега с кестенява коса, по - здрава и не толкова изтощена си ползвам серията и ефекта не е такъв. Не ми се заплита косата, не е твърда. Добре я чувствам след серията, не съм видяла обаче нещо уау.

# 353
Имам нова Diаcolor боя и оксидант, искам да отворя боята и да ползвам малко от нея само за бретона и след две седмици да си боядисам с нея цялата коса. Нищо няма да и стане, нали? Досега не съм отваряла боя, за да я използвам на части.

# 354
Ползвам една боя за 2-3 месеца.Втория път леко е окислена в началото.Махаш го и си правиш боята.

# 355
Здравейте,
Моля за отзиви за серията Alterna Caviar Multiplying Volume.
Мисля да взема шампоан и балсам. Някоя тънка косица да ги е ползвала?

# 356
Здравейте,

Според мен е най-добрата серия за обем от всички профи продукти, които съм ползвала. Няма сравнение с никоя друга. Е, моята коса не е тънка, но това още повече е доказателство, че е много добра.

# 357
Аз използвам само шампоана от тази серия  - с тънка коса съм и за мен е ТОП!

# 358
Здравейте,
Миналата година взех минита за тест и си спомням, че бях потресена защо имат толкова много фенове. За беда, не си спомням какви точно ми бяха възраженията, нищо повече от "нищо не прави" нямам в главата.
Пуснах една проверка на състава, барем ми подскаже нещо, но... не, има си кератин, не е тотално лишена от протеин, но грам не ми хареса, а аз използвам предимно серии за обем и търся видима разлика и осезаемо по-твърда, плътна коса.

Тази Алтерна за толкова пари вода ще носи на Джойко за под 30 лв.

Чак сега се издразних, че не си спомням какви ми бяха впечатленията и ако ми попаднат минита, ще взема пак, да съм сигурна Grinning Ето сравнението на състава между нея, Джойко Джойфул - зелена серия и Редкен за обем - розовата серия.

# 359
Имам нужда от съвета ви! От БГ си донесох тези два шампоана - знам, че бяха популярни в темата, бихте ли ми предложили някаква адекватна и изпробвана схема за ползването им:

Взех си термото на Олисета, пак инфлуенсната от тази тема:

A ме чакаха и тези, купувани на някаква разпродажба и успешно забравени:

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 16:43 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт