Професионални серии за коса - Тема 166

• 37 474
  • 485
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мисля, че само за Бг няма да го внасят. Аз си го поръчах от Амазон сега.
Само за България. И аз сега ще поръчвам преди края на годината. От кой Амазон го взе - немския или английския?

Немския

# 481
Мисля, че само за Бг няма да го внасят. Аз си го поръчах от Амазон сега.
Ако за реконструктора става въпрос,аз го поръчах преди няколко месеца от този сайт https://hairmag.eu/products/product/396/ApHogee-keratin-dve-minu … a-terapiq-za-kosa

# 482
  • София
Няма го:

Аз като ви казвам, че го няма вече в Бг. Прерових всички сайтове..Smiley

# 483
Аз имам въпрос за тези Напура за косопад.
След като напръскам концентрата, постоя малко и нанасям шампоана,  постоя и с него и изплаквам, косата ми има нужда от още едно шампоаниране.
Пак ли слагате от Напурата или ползвате друг?

и при мен беше така, аз после се измих още веднъж с моя си шампоан, защото някак си ми седеше мръсна след него, усещах я клечкосано мръсна една..🤣, после и балсам си сложих разбира се

# 484
  • Някъде там
Моля препоръчайте ми изпитана серия или продукти против косопад.
Вероятно е сезонен косопад или от прекалено използване на стилизиращи продукти. Hands Pray
От мен препоръка за Mediceuticals, сега дори ще си подновя спрея Numinox Follicle Revitalizer. Много харесвам и серума на Ординари, но той не стопира косопада, а от него расте нова коса и определено сгъстява косата, но се изисква постоянство.

# 485
Ползвам друг за да си пестя Напурите ( че нали медицински и специални), но на два пъти продължих и на второ шампониране с Напура и си изми страхотно. Косата ми остана чиста а ден повече (като след ползване на ДПШ)

След като изгледах  тези клипчета  се чудя на следното- всички пръскат обилно лак или слагат обилно  пяна  в корените , знам че ефекта е повдигане от корена за обем  , но не се ли запушват порите на скалпа с толкова много продукт ?
Не, никой не пръска лак в корените. Това, което пръскат са продукти правени за ползване по този начин. При мен не запушват нищо, но то и аз коса мия 3 седмично най-често, та няма мегдан нещо са се запуши.

Общи условия

Активация на акаунт