Професионални серии за коса - Тема 166

• 38 468
  • 501
  •   3
Отговори
# 495
  • София
Не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема, но знам, че много от вас бяха закупили от копринените калъфки за коса, които се продават в Златна рибка. Как ги поддържате? Виждам, че се препоръчва ръчно пране със студена вода и да не се сушат в сушилня, което малко ме отказва.

# 496
  • Пловдив
Пера в пералня, но на деликатно и 30 градуса. В сушилня не ги слагам.

# 497
  • Някъде там
Не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема, но знам, че много от вас бяха закупили от копринените калъфки за коса, които се продават в Златна рибка. Как ги поддържате? Виждам, че се препоръчва ръчно пране със студена вода и да не се сушат в сушилня, което малко ме отказва.
Пера в пералня на функция ръчно пране, не суша в сушилнята.

# 498
  • Варна
Хубави са калъфките в Рибката и издръжливи. Пера ги в пералнята аз на общо основание/1 имам от там де, останалите са ми от друго място/. Случвало им се е и в сушилната да попаднат - нищо им няма.

# 499
Аз имам доста копринени калъфки от една дама, която шие някои неща от коприна, пера ги постоянно с общото пране (40 градуса) и винаги ги суша в сушилня. Не са мръднали.

# 500
Идвам с поредно питане за кисел шампоан за непосредствено след боядисване.
Търсих в търсачката-въпроси за такъв шампоан има доста, но отговори поне не намерих.
Сега се мия с Metal Detox на Лореал поради липса на друг вариант и нямам идея до колко е правилно.
Иначе знам за такъв шампоан на oWay ли беше, но е 1 литър, ще ме надживее този шампоан ако го взема.
Моля ви за мнение.

# 501
  • Варна
От много време ползвам на oway, но няма човешки опаковки. Само литров е, а не си струва да се купи защото се ползва само при боядисване. 100мл. изкарват година. Последния път като поръчах си го разделихме 5 мацки.

Общи условия

Активация на акаунт