Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 530
  • 912
  •   1
Отговори
# 750
Момичета,
Косата ми е с тънък косъм, без обем, но в момента е и средно изтощена и безжизнена от боя + преса.

Чудя се между Redken Acidic Bonding Concentrate серията или Olaplex ?
Или друга марка, ако имате предложения за мен?

# 751
  • Някъде там
Момичета,
Косата ми е с тънък косъм, без обем, но в момента е и средно изтощена и безжизнена от боя + преса.

Чудя се между Redken Acidic Bonding Concentrate серията или Olaplex ?
Или друга марка, ако имате предложения за мен?

Моята коса е като вашата, но не използвам преса. Серията Redken Acidic Bonding не ми допада, прави косъма твърд и сух. Единствено термозащита от тази серия ми хареса.
От Дъглас си взех тази маска - може да я погледнете , но все още не съм я пробвала.
Звучи обещаващо, интересното ми стана, че маската за обем и тази за хидратация и мекота са с една и съща формула - а са две маркетингови линии. Явно за да се продава на по-широка аудитория. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:02 от Искрица

# 752
Олее аз си купих Лакме боди мист , ужас , и той бил за обем в корена , объркала съм ги

Мдам, аз съм с пропагандата за спрея, Shape e. Ама няма страшно, давайте с Боди мист и дайте отзив, тъкмо да знаем. Може да стане и с него, не бързайте да се отказвате и да тичате за Шейп Blush

# 753
Здравейте, търся си leave in conditioner с малко протеин. Спряла съм се на тези 2, някой има ли опит и с двата, кой да избера? Суха изрусена коса, висока порьозност

# 754
Термозапечатващият крем за влажно време на Олиосета хубав ли е? Колебая се между него и крема всичко в едно.

# 755
Термозапечатващият крем за влажно време на Олиосета хубав ли е? Колебая се между него и крема всичко в едно.
  И двата ги имам , зависи за каква цел ще ги използвате .... ако се фокусирате върху интензивна защита при използване на уреди с висока температура или имате нужда от продукт за контрол на фриз ефекта , термозащитният запечатващ крем вероятно ще даде по-силен  ефект....  All in One Крема използвам след измиване на косата и тя става мека , бляскава и лесна за разресване , но не го използвам с основна  цел на термозащита. Simple Smile

# 756
Момичета, моля да ми препоръчате спрей или друг продукт за ежедневна употреба, който да поддържа косата лъскава и подредена за тънък и третиран косъм, нещо което не утежнява.След къпане първият ден е добре и на следващият пак една суха и заплетена.

# 757
Колебая се за ДПШ Джойко или Лакме ? Относно Лакме Боди мист за обем изказвам мнение -Да прави задоволителен обем за мен , но продукта се усеща върху косата . Така ли е  и с Лакме Шейп ?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:43 от Geuz

# 758
Какво си купихте или планирате да си купите от черния петък в Златна рибка? Аз днес забърсах термото на Напура заедно с още 2-3 нещица. Канех му се от адски много време. Относнп термо крема на Олиосета - страхотен е, даже ми допада повече от All in one.

Пробвах шампоана на Олиосета от глоси серията, не ми допадна. Предполагам, че маската би ми допаднала, но не харесах аромата на серията...Спреят пробвах в магазина, но както Искрица написа, със сигурност ще е по-добре да се пробва с разнасяне първо на ръцетв.

# 759
  • виртуално
Взех от Рибата отново 50 мл O'right  Caffeine Botanical Scalp Revitalizer , миналата година много ми ускори разтежа , както и гъстотата ... а и рядко го намаляват

# 760
Аз понеже си ползвам предимно Лалга сега си заредих всичко, което ми е на привършване - 2 шампоана - един за къдрава коса и един класически, спрей за хидратация без отмиване, крем за къдрици, олиото и 4 ампули CRP за средно гъста коса ......

# 761
  • София
Ревиталайзъра замина за първия писал.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 19:39 от nad_tab

# 762
Взех от Рибата отново 50 мл O'right  Caffeine Botanical Scalp Revitalizer , миналата година много ми ускори разтежа , както и гъстотата ... а и рядко го намаляват

За мен е абсолютно не работещ продукт и аз го купих миналата година на намаленията, успях да го докарам наполовина, ако го иска някой да ми пише, точно се засилих да го изхвърля, мирише странно!

Колко му е срока на годност след отваряне? Ще може ли да ми го запазиш за следващия месец да го пробвам? Понеже и аз съм малко скептична. Но пък съм с лек косопад следродилен и бих искала да видя дали ще даде ефект.

# 763
Аз съм прицелила този с меланин и кофеин на орайт. Някой има ли опит дали намалява белите коси?

# 764
Аз понеже си ползвам предимно Лалга сега си заредих всичко, което ми е на привършване - 2 шампоана - един за къдрава коса и един класически, спрей за хидратация без отмиване, крем за къдрици, олиото и 4 ампули CRP за средно гъста коса ......
Може ли препоръка крема за къдрици или флуида на Лалга по-добре и трайно оформят? Благодаря предварително.Heart

Общи условия

Активация на акаунт