Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 450
  • 912
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Някой може ли да даде инфо колко време имам да взема онлайн поръчка до физическите магазини на Златна рибка? В имейла не е уточнено.

# 781
  • Някъде там
Термозащитата на Напура, за която много хора говорят, в опаковка с бяло и жълто ли е? Thermo fluid?
Само това успявам да намеря. Наистина ли е толкова добра? Досега съм ползвала само kerastase и една на oliosetta, която беше ужасна за мен.
Аз съм от малкото, които не харесват тази термозащита.

# 782
Да, това е известното "термо на Напура". Купих си го от намалението с идеята да го ползвам за преса. Някакви съвети как да го използвам оптимално?

# 783
Всички ли термозащити едновременно и изправят косата?

# 784
  • Пловдив
От къде купувате продуктите на Сам Макнайт?

# 785
Някой има ли впечатления от този продукт ?

# 786
  • Варна
Да, това е известното "термо на Напура". Купих си го от намалението с идеята да го ползвам за преса. Някакви съвети как да го използвам оптимално?
Kaкво ще рече оптимално?
 Според дължината и гъстотата на косата 4-5 капки на дланите и се прокарват през косата преди сушене или преса.
Дъщеря ми го ползва като финиш понякога.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 22:01 от Хексе

# 787
  • Някъде по Дунава
От сайта Lookperfect

# 788
...всички серии шампоан и балсам за обем ли са протеинови? В момента използвам серия за защита на цвета на CHI, която скоро свършва, и за след нея съм подготвила серията за обем.

Косата ми е мека, тънка и с доста силен косопад, лекувам го с дерматолог. Тя ми изписа лечебен шампоан.
 Серията за боядисана коса на Лакме дали е хидратираща?
Сериите за обем са балансирани с лек превес на протеина.
Използваш една серия на всяко миене докато свърши и после я заменяш с друга,пак докато свърши?!
Редувай ги,така няма да постигнеш резултати.

Ако шампоанът е хард със сулфати като спреш да го ползваш проблемът ще се върне...
Всички серии за боядисана коса са балансирани с превес на хидратация

Някой беше в дилема,ДПШ на Джойко или Лакме
Ако косата е много гъста с дебел косъм,водата е много твърда,и наслоява повече продукти-решението е Джойко.
В противен случай-Лакме

# 789
От сайта Lookperfect
Също и cult beauty

# 790
Здравейте много им се чудя на ампулите за лице на laCabine дали си заслужаватт 🤔🤔🤔
Една приятелка ми даде ампула за проба, с ботокс серията беше. Много ми хареса, усещах едно опъване на лицето и някак по свежо. Купих си опаковка и бях доволна. После си купих в бутилка един серум за под очите и един с ботокс. После взех още две вида ампули. Обаче след известно време използване на ампулите, вече не ми действаха така, както в началото. Все едно кожата свикна и вече нямаше този ефект на опъване и свежест, с тях и без тях ми беше. Та не съм ги ползвала известно време, но сега ме подсети имам останали една кутийка ще си ги измажа.

# 791
  • Бургас
...всички серии шампоан и балсам за обем ли са протеинови?
Сериите за обем са балансирани с лек превес на протеина.
Използваш една серия на всяко миене докато свърши и после я заменяш с друга,пак докато свърши?!
Редувай ги,така няма да постигнеш резултати.

На всяко миене първо нанасям обикновен шампоан, следва лечебния, който престоява 4-5 мин. маска, балсам. Не лечебните серии редувам така - 2-3 миенета с хидратираща серия, веднъж протеинова и преди боя ДПШ. Веднъж седмично правя маска преди измиване с масла за около час. След измиване крем на Лореал за дълга коса (довършвам го и ще ми трябва друг) и лийв-ин на Лакме  L2 Care Instant Hair Conditioner, после стиризиращите продукти. Успях да оправя сухите и  изпръхнали краища и бързо омазняващите се корени и косата ми изглежда и се чувства доста по-добре, но още ми е трудно да подбирам правилните продукти. Описанията им са доста сходни, все са хидратиращи, пък имат протеини и не мога да ги определя правилно.

L2 Care Instant Hair Conditioner е много лек, много хубава мъгла прави, но хидратира в дълбочина и за моята тънка коса е страхотен. Аромата не ми допада особено, но не се усеща дълго, за разлика от балсама с черен кимион на CHI, който мирише страхотно, но ми прави косата лепката и твърда. Дали може да му налея малко вода за да го разредя и да се нанася по-равномерно или ще се развали?

# 792
Някой може ли да даде инфо колко време имам да взема онлайн поръчка до физическите магазини на Златна рибка? В имейла не е уточнено.

Зависи дали са налични в самия магазин. На мен още същия ден ми пратиха на вайбър, че е готова и мога да отида да я взема.

# 793
  • София
Това ли е серията на Sam McKnight, която хвалите за тънки коси?

https://www.cultbeauty.com/p/hair-by-sam-mcknight-cool-girl-volu … -bundle/15206627/

# 794
Всички ли термозащити едновременно и изправят косата?

Не, разбира се, иначе къдрокоските какво ще използват? Или дамите с прави коси, които искат да имат раздвиженост и правят някакви чупки/къдрици?

Термото на Напура наистина е за коса, която искате да е права. Помага си. Имало е случай да използвам нея и да начупя косата после по абсолютно същия начин като всеки друг път (подвивам последните 10 см с пресата докато стане я къдрица, я заврънтулка някаква) - е, падна чувствително по-бързо.

Няколко капки в дланите, разтърквам добре, нанасям по дължините като притискам косата между дланите - все едно минавам с преса по нея. Силиконово-гелообразна консистенция е, малко като т.нар. "кристали" стои.

Общи условия

Активация на акаунт