Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 230
  • 912
  •   1
Отговори
# 900
На влажна, половин един час преди миене.

# 901
  • Пловдив
Момичета, може ли да припомните как се ползваше хидратиращия балсам на Джойко след маската-първо отмивам маската и тогава слагам балсама, или директно върху маската?

# 902
И двата варианта съм пробвала. Не мога да кажа кой по добре ми действа.
Аз даже балсама и след други маски го нанасям Simple Smile Когато усетя по втвърдена косата след някой продукт - измивам го и завършвам с балсама на Джойко ( редактирам се да не става объркване - после измивам и него )

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 19:32 от Casual

# 903
Дали ще е удачно след к18 да го слагам?

# 904
Ако имаш предвид балсама moisture НЕ
К18 не се измива
балсама е с измиване

# 905
  • София
Дали ще е удачно след к18 да го слагам?

Това сериозно ли го питате?!? Как ще сложите средство с изплакване върху такова без?

Да не нямате предвид терапията без отмиване а не балсама Hydra Splash?

# 906
Голяма тъпотия съм написала , усетих се 😀извинявам се 🙌🏼

# 907
Момичета, как ползвате маските като pre-wash? Имам няколко, които не ми допадат и мисля така да ги оползотворя, но не съм сигурна точно как. На мокра коса или на влажна? Sorry за глупавия въпрос Hug

Аз ги ползвам на суха коса - минимум 30 минути стоя. Пробвай и на влажна, за да видиш как ще реагира косата. Simple Smile

# 908
Моля, пуснете нова тема.

# 909
Момичета, може ли да припомните как се ползваше хидратиращия балсам на Джойко след маската-първо отмивам маската и тогава слагам балсама, или директно върху маската?
И двата варианта са ок.Ако косата ти е по-порьозна и изстрадала,нанасяй балсама върху неизмит балм.

Момичета, как ползвате маските като pre-wash? Имам няколко, които не ми допадат и мисля така да ги оползотворя, но не съм сигурна точно как. На мокра коса или на влажна? Sorry за глупавия въпрос Hug
Преуош ползвам само на суха коса,от години.Масла,маски,балсами...без значение
Един мой любим фризьор преди време беше казал нещо в този смисъл " Преуош се ползва,за да се предпазят дължините от водата и шампоаните.Водата отваря косъма,той става сух и порьозен.Така че е глупаво да се отваря косъма и да се нанася преуош,а след това да се подлага на още вода."

# 910
  • Варна
Голяма тъпотия съм написала , усетих се 😀извинявам се 🙌🏼

Ами всъщност не си Stuck Out Tongue Winking Eye. Един от основните протоколи на производителя е след престой 5 мин. / аз бих казала поне 10/ да се нанесе балсам само с масаж и да се изплакне. Табутата в грижата за косата не са това, което бяха. Пробвай, на много момичета тоя вариант на ползване им харесва повече.

Разбирането за преуош/предшампоан терапия/ също доста се промени. Ако не просто искате да предпазите косата от шампоана, а да дадете двустъпкова грижа, примерно първо хидратация после протеин, косата се шампоанира веднъж, нанася се хидратацията, след нея се шампоанира втори път и се нанася протеин. Това вече не е типичната и добре позната предшампоан терапия, а двоен протокол. Мен откровено ме мързи, а и не ми се виси толкова време с мокра глава, но при коси с нужди върши страхотна работа.
 Много е подходяш подобен двоен протокол точно за биомиметиците от сорта на К18, рипеър  маската на на Алтерна без отмиване, Лалга CPR.....
Еднократно шампоаниране, примерно Йогурт маската на Evoque с престой половин час, второ шампоаниране и Лалга CPR или К18

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 07:14 от prinzesata

# 911
Дами,пуснах нова тема.Adoralova твоята стара-нова тема Wink

https://www.bg-mamma.com/?topic=1839979.new#new
Въпросите ако не ви допадат ще ги коригираме

# 912
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хубаво си направила. Пуснах тема,защото пак нямаше никой,а страниците бяха надминали 50,иначе не го смятам за мое задължение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт