Пубертетът при момчетата - тема 18

• 31 696
  • 699
  •   1
Отговори
# 240
Синът ми много искаше дълга коса. Баща му беше против, защото и той беше с дълга преди и знае колко трудно се поддържа. Убедих го да не се меси. Тийнът пуска коса 1 година през която ходеше като разплетена дамаджана. Ходи с дълга коса 2 месеца и се пострига 😂. Сега е пуснал един рошав бретон. Мълча си и чакам и това да отмине.

# 241
Сега е пуснал един рошав бретон.
Като че ли сега това е на мода.
И моят ходи с такъв бретон. И гелове и всякакви пяни си беше купил.
Пък бил чул, че с морска вода косата става по-твърда, та искаше да се пръска със Стеримар Joy Щях да го утепам.

# 242
Моят затова ли искаше Солт спрей да му купя.

# 243
И моят син е с рошав бретон. Пуска го много време и един ден го пратих сам до фризьора,не можа да обясни точно какво иска и се върна без него Joy.Беше много разстроен. Сега гледам,пак заформя същия,дано отмине както казвате,не му отива,но не мога да го убедя..

# 244
  • София
Моят син хич не се вълнува от модерното в средите им, но братовчед му се беше къдрил, доколкото знам, за да му е такъв бретонът. Дали има и друг начин да му бухне?
Някъде много сполучливо бяха сравнили такива бретони с варена юфка.
Уфф, питах Копайлът, той цитира мен...Вече съм жив класик

# 245
Синът ми миналата година се накъдри и то при моята фризьорка ( неговите бръснари му отказаха, предполагам не са знаели как да го направят). Каза че много по лесно се поддържали къдриците, отколкото естествените.  Тази година отиде при един супер дуперски бръснар и той така го скопоса, че после и рева, да не казвам колко време ходи и с шапка ( сега порастна косата, ами два еднакви косъма няма, толкова слабо изпълнение за 90 лв….). Така се получи добре, щото всички му казваха, че късата коса не е за актьори, ама не му увира главата

# 246
Пускате ли ги на дискотеки? Моят- на 16 г.и половина го пускнахме 5-6 пъти това лято, и то извън града е дискотеката, на която ходят. Уж ходят с такси и с такси се връщат, но единия път нямало таксита и се върнаха пеша- 10 км. са вървяли в аварийната лента, което е много опасно.. Но оня ден се е върнал рано сутринта сам с такси. Не беше досега прекалявал с алкохола, но този път се изтървал по негови думи и на другия ден спа цял ден и беше махмурлия. Свят му се виеше и каза, повече за алкохол не искам да чувам и за дискотеки:joy: даже не помни как е извикал такси и как се е прибрал. Като видях, че се е прибрал жив и здрав, се успокоих, че почти не спах тази нощ, но и се радваме с баща му, че опитът учи, иначе ние колкото и съвети да даваме, те си правят каквото си искат.

# 247
Досега не е искал да ходи, но вероятно е заради това, че няма кой знае колко приятели.Иначе брат му ходеше за мой ужас.

# 248
Пускате ли ги на дискотеки? Моят- на 16 г.и половина го пускнахме 5-6 пъти това лято, и то извън града е дискотеката, на която ходят. Уж ходят с такси и с такси се връщат, но единия път нямало таксита и се върнаха пеша- 10 км. са вървяли в аварийната лента, което е много опасно.. Но оня ден се е върнал рано сутринта сам с такси. Не беше досега прекалявал с алкохола, но този път се изтървал по негови думи и на другия ден спа цял ден и беше махмурлия. Свят му се виеше и каза, повече за алкохол не искам да чувам и за дискотеки:joy: даже не помни как е извикал такси и как се е прибрал. Като видях, че се е прибрал жив и здрав, се успокоих, че почти не спах тази нощ, но и се радваме с баща му, че опитът учи, иначе ние колкото и съвети да даваме, те си правят каквото си искат.
Не бих го пуснала по този начин. Да ми звънне като свърши и ще ходим да го вземем. Но не и на 16. Струва ми се рано без възрастен, освен че не е позволено от закона.

# 249
Като се изкъпе,го разрошва известно време докато поизсъхне,остава и тава да ми каже ,че отива да се къдри...Flushed

# 250
Моят искаше къдрава коса и казах, че
ще
го водя да го къдрят, но обясних, че е процес и периодично трябва да се прави.Май се отказа.
Свекърва ми е къдрила ММ с маша 🤣.

# 251
Не бих го пуснала по този начин. Да ми звънне като свърши и ще ходим да го вземем. Но не и на 16. Струва ми се рано без възрастен, освен че не е позволено от закона.

На колко е вашият син? Да, и ние и двамата с баща му сме шофьори и казваме,че ще го заберем, ако няма таксита, но каза, че не е искал да ни притеснява, това когато са се връщали по аварийната. Иначе във всички други случаи с такси- стриктно следя, обажда ми се преди да извика такси и казва, че ще дойде. Ако вашият син ви моли и са 10-15 деца, няма ли да го пуснете? Всичко е до дете. Знам много добре, че не е позволено от закона.

# 252
елинор, изправи ви ми се косата
Още се е ходил на дискотека, на 17г е. Преди около 2г. искаше, но не го пуснахме.
Моят е къдравел и си поръчва разни неща за поддържане от фризьора. По едно време бяха някакви пудри, а сега нещо с морска вода, което мирише страхотно

# 253
Моят затова ли искаше Солт спрей да му купя.
Знам ли Joy
Аз му казах, че ще му направя спрей с вода и морска сол, но и двамата забравихме.
Наистина от морската вода косата става по-твърда.

На дискотеки моят не е ходил, няма и желание.

# 254
Малък е още - на 14 и половина. Но честно казано не мисля, че ще променя мнението си за 2 години. По пътя сам пиян през нощта с лудите ни шофьори дето зпочнаха с атв и тротинетки да избиват народа. За баща му да не говорим колко ще е против. Свободата си има граници.
Нашият засега дори и по тъмно не стои сам навън. Остава до късно като сме някъде заедно напр. на къмпинг. Тогава се събират много деца, стоят до 12-1, но ние сме наоколо. Дискотеки още изобщо не го привличат. Чакам да видя сега гимназията как ще го промени. Знам, че от 8 клас започва веселото. Стискам палци да премине благополучно през тази интересна част от живота.

Общи условия

Активация на акаунт