Пубертетът при момчетата - тема 18

• 31 686
  • 699
  •   1
Отговори
# 270
Малко назад ги бистрихме надълго ставането и лягането.
Период, общо взето.

# 271
  • София
Аз отново не мога да намеря достатъчно дълги дрехи, които да не са му широки. Висок е 174, но 53 кг - кльощи
Бях забравила, че дрехите на Reserved са доста уголемени, въпреки че детското е до 170, мисля, че ще са му добре на дължина
Лятото е лесно с късите панталони, ами зимата...

# 272
Аз отново не мога да намеря достатъчно дълги дрехи, които да не са му широки. Висок е 174, но 53 кг - кльощи
Бях забравила, че дрехите на Reserved са доста уголемени, въпреки че детското е до 170, мисля, че ще са му добре на дължина

Зара и HM имат по-тесни модели като цяло, мисля че в Уайкики също имат слим варианти.

# 273
В Уайкикито са доста тесни, но трябва все пак да мери. Малко ми идват умалени като цяло техните дрехи, както и на Синсей.

# 274
  • София
Аз поръчах от Modivo чино панталони,  на които имаше опция за избор на дължина. Чакам ги тези дни и се надявам да са му добре на дължина. 175 см на 60 килограма е, което си сравнително слаб.
Дънки последно взимахме от H&M, ще изкарат още месец-два преди да окъсеят.

# 275
  • София
Уайкики са също уголемени. Там дори аз, дето съм 40-42, се набутвам в 38.
От детското още носи тениски - 13-14, но вече са късички. От мъжките трябва да е XS, а те не са много.
Взимала съм слим дънки - били плитки, не искал. Мъкааа.....

А, сетих се за един десен, който виждам няколко пъти и се бъзиках, че са цветя. А то късове памук. Виждам ги на циг***та, които едва ли са дали пари за оригинални, марката е Denim Tears.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 15:07 от Cuckoo

# 276
Pull and Bear имат ХS

# 277
  • В полите на Пирин планина
И в мъжкото има слим модели. Мъжките S-ки би следвало да му станат. Малкият ми син беше към  178 см и до скоро беше около 65 кг. и влизаше в мъжки р-р М. Виждам, че започват да му теснеят и ще купувам L за напред, но той доста порасна това лято - не толкова на височина, а повече възмъжа, но той е на 17.

# 278
  • Berlin
Големият е с такива размери и не виждам да има проблем с дрехите, но той носи широки дрехи основно, слим модели не ще и да помирише. Не са на мода около нас. Дънките задължително трябва да са baggy fit, долнищата също широки. А, да, така модерните дебели джапанки, гумени грозотии ги наричам аз, задължително с чорап. Не знам дали в Бг така се носят, но около нас това е модата. Вчера ходихме на басейн и беше бос с джапанки… после на прибиране, в хотела видяхме едно момче с джапанки и чорапи, нормално облечено, нашият се притесни, че е на босо с неговите.😀 Яко peer pressure е периодът при нас сега и се надявам да мине.
Тия цветенца и на мен са ми показвани, хаха.

# 279
Ох по морето ги гледах тия джапанки с чорапи, ако може и с високо вдигната запетайка на найк...идилия. Надявам се да не минава през такава мода
А какви са тия дебели джапанки? Само дамски знам такива

# 280
  • пустинята Гоби
Модата на джапанките с чорапи и белите тениски мен не ме дразни. Виж черното не мога да го трая, ужасно е деца да се обличат така и се надявам се да не ми дойде на главата, защото ще има разправия.

Дебелите джпанки са много удобни, ако говорим за едни и същи. Аз накупих на мене си и децата.

# 281
Със същите размери е и преди седмица взехме дънки точно от там 170 от детското и са му ок.

# 282
Pull and Bear и Bershka имат подходящи дрехи.
  Синът ми си купува панталони от тях, след като Reserved и HM спряха да му пасват.

# 283
За ръст 193 /90 кг от тези марки (кроп, синсей, уайкики, Ню
Йоркър) не мога да купя дънки, панталони. Горници намирам, понеже заради дизайна са дълги и развлачени. Всичко долу обаче му късее. Последно купувах от зара. Гледах ръста на манекенка от  снимката.

# 284
А, сетих се за един десен, който виждам няколко пъти и се бъзиках, че са цветя. А то късове памук. Виждам ги на циг***та, които едва ли са дали пари за оригинални, марката е Denim Tears.

И за мен за цветя.
В квартала всички деца и младежи са с такива панталони.
Моят категорично отказа. Но пък носи панталон на листенца.

Общи условия

Активация на акаунт