Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 28 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
За съжаление не вярвам, че е възможно да се случат нещата без никакви симптоми и без  да се усети нещо различно от една жена, която познава добре тялото си. Аз се ядосвам най вече, като се бода за пореден път, а.....чакам все пак за теста.
И аз така мисля аз още след 2 3 ден след трансфера не усещах нищо . И си знаех няма как да сменя клиниката изобщо не съм доволна след трансфера ме оставиха да си почина на магарето и почти паднах от него , акушерката не го беше опънала както трябва, два дни след трансфера имах много силни болки .. Тя каза че не е нормално , аз си мисля че са паднали веднага след трансфера..

# 91
  • Sofia
Втълявате си глупости. Сума народ познавам, включително и хора минали през инвитро. Не е задължително да усещате симптоми толкова скоро след трансфер. Всичко зависи от стойностите на чхг-то, които в случая почват да се отделят след 5-6 ден и докато се качат достатъчно за симптоматика си трябва някой и друг ден. Има жени които получават симптомите след положителен тест и не преди това. Ако има симптоми преди това - то те не са на бременност, а са на база на прогестерона. Недейте да стряскате хората, с това че трябва да имат симптоми 1-2-3 дена след трансфер. Това са пълни глупости.

# 92
Подкрепям Rouina! И да има някакви симптоми толкова рано, те се дължат на 99% на хормоните, които се приемат, а не на реална бременност.

# 93
И аз подкрепям това, че ако има симптоми те се дължат на хормони и лекарства, а не на бременност. Твърде рано е за да усещате каквото и да е няколко дни след трансфер. А относно ‘изпадане на ембрионите’ - няма как да изпаднат и ставането непосредствено след трансфер не оказва никакво влияние. И при двата ми успешни трансфера ми казаха да ставам и да ходя на разходка.

# 94
Абсолютно никакви симптоми нямах - нищо не ме болеше, придърпваше и тн. - имах само един ден имплантационно кървене, и въпреки това трансфера ми беше успешен.
За сметка на това - при свежия ми трансфер, имах силни болки, не можах да се обърна на страни да спя заради тежест в гърдите и кръста, повръщаше ми се - но тогава теста беше категорично отрицателен, даже нямаше имплантация.
Така че е напълно възможност бременност без симптоми и то в първите дни след трансфер.

# 95
По принцип и аз съм от търсещите симптоми. Просто толкова сме изтормозени вече , че търсиш нещо, което да ти даде надежда, че се е получило. Отделно едно е да приемаш пролутекс   , друго вагинален прогесетрон. Аз на първото ми ин витро исках най-доброто и избрахме най-скъпото - 2х1 пролутекс. На третият ден вече прогестеронът ми беше в небесата и имах страшни болки , а не ми бяха върнали ембрионите дори. Болките бяха като при кухото яйце на 14я ден , когато приемах прогестерон и когато овулацията си настъпи нормално без тригери. Знаеш, че не е от бременност , но това чувство те успокоява и ти дава кураж по някакъв начин. А относно изпадането на ембриони - няма как да се случи. 😁 Отделно те като го сложат той трябва да се излюпи и тогава да се имплантира. През това време той не стои на едно място. 😀 Отделно много клиника казват, че при трансфер не е нужно да се лежи. Направо ставаш и тръгваш.

# 96
Правих тест тази сутрин, 10 фен след трансфер и отрицателен. Отписала съм го вече. Теста беше clear blue ultra sensitive, в понеделник ми е бетата, ама то е ясно вече.

# 97
  • София
Момичета,.мисля, че моят опит е неуспешен. Днес пътувах 2 часа в колата и доста ме заболя ниско долу, като цикъл, а сега видях, че има много слаби следи от кръв. Късно е за имплантация, вече съм ден 8 и по-скоро ще ми идва. Мислех, че с прогестерон инжекции и глобули, както и естрофем няма шанс, но явно...

# 98
Момичета,.мисля, че моят опит е неуспешен. Днес пътувах 2 часа в колата и доста ме заболя ниско долу, като цикъл, а сега видях, че има много слаби следи от кръв. Късно е за имплантация, вече съм ден 8 и по-скоро ще ми идва. Мислех, че с прогестерон инжекции и глобули, както и естрофем няма шанс, но явно...

Моето имплантационно кървене беше на ден 8, вечерта. Тръгнах с по-ниска бета на ден 7 - 40 и на ден 9 - 95, но после навакса.

# 99
  • София
Доста ме боли, точно като цикъл. Страшно се смотах 🙄.  Ще си направя теста във вторник, но мисля, че шансът е минимален

# 100
Не го отписвай още. И аз имах кървене и болки на 7ми ден, а на 8ми чхг беше 64, после започна да се покачва. 🙂

# 101
Yellow, аз също имах кървене на 8/9 ден, не помня точно и ми беше положителен тестът. Не го отписвай. 🍀

# 102
Здравейте момичета, под 0,10 ми е ЧХД на 10ти ден Sad трансфера ми беше на 27ми. Вместо на 10ти реших днес сутринта да се изследвам и е негативен. Има ли смисъл да правя пак във вторник? Отчаяна съм втори опит - 33 години неизяснен стерилитет. Няма проблем уж нито при мен нито при мъжа ми той е на 31. Три години вече се борим, много се отчайвам…. Имам замразени 2 двойки в турция.

# 103
Момичета, съжалявам за тези, които са с отрицателни тестове. Тези които имате силни ПМС мисля, че няма от какво да се притесняват. Аз също бях така, когато бях забременяла естествено. Всеки момент мислех че ще ми дойде, ноо.....не. Когато получих кървене с доста силни болки, бях на работа. Прибрах се в къщи и лежат до другия ден. Пих спазмалгон, още не знаех че съм бременна. На другия ден нищо ми нямаше.
До колкото това, че на някой му изпаднали ембрионите, като паднал, пишкал, кихал и т.н....,моля Ви това е несериозно.
Успех на всички, благодаря ви че ми дадохте някаква надежда! Почивам си и се моля,  да имам щастието да съм от тези бременни без никакви симптоми. Пожелавам го и на Вас и стискам палци само за хубави новини вече!

# 104
И аз да кажа с моят първи неуспешен опит ин витро. На 6ти ден вечерта след трансфер на бластоцисти имах леко розово течение и на другият ден вечерта си направих уринарен с висока чувствителност и беше положителен. На 9ти ден на деня на теста чхг ми беше 207. Верно беше БХ , но при много бременности и по естествен път има болки и все пак се развива. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 16:11 от Stefaniya

Общи условия

Активация на акаунт