СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 705
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
Най-накрая не може, защото има срок и той е утре -12.06
Не подвеждайте. Крайният официален срок за издаване и връчване е 16.06.
Както и за ДЗИ-тата, той е 2 дена преди деня на явяване.
,
Извинете, цитирам каквото са ми пратили в школо:
"Издаването на служебни бележки за полагане на изпити от НВО става до 12 юни 2025 г"

# 601
И аз днес мернах в РУО, че срокът за бележките е 12.06. Очаквах днес да им ги дадат, да не е...един вид в последния момент, ама ...когато- тогава.
second, да се оправя детето 🙏
Не знам из нашите класни стаи дали има часовници- сверени, ще питам набора.
Ще му кажа да вземе да поразгледа произведенията по БЕЛ от 5-7клас...

# 602
Е, хубаво, де. Ако ги дадат на 12, ок, ако не - на 16ти не е късно....

# 603
Second, старост-нерадост... 😂 да се оправя бързо детето.

# 604
Аз чак сега разбрах, че липсва един хъш, а така безгрижно си живея вече половин век.
Моята не носи храна на изпит. Шоколад е рисковано да се дава, според мен. А чанти носят ли, или в прозрачни торбички трябва
Може би заради Бръчков, който е току дошъл и вси още не е към хъшовете

# 605
  • София
Много забавни дискусии днес. Утре, като вдигна набора, първо ще проверя дали познава добре часовника, защото вече не съм убедена и после ще го разпитам забелязал ли е липсващия хъш 😄.

В училище днес са били 10 деца (от 24) с тенденция към намаляване (обсъждат си във вайбър групата). Учителите не били впечатлени, явно всяка година е така. За бележки и инструктаж не се чува нищо още.

Second, надявам се всичко да е наред при вас  🍀

# 606
Леле, хора, 5 страници спам за часовниците.... не знам защо ви се рискува с електронни, смарт и т.н. Ако писне часовника, я аларма, я известие и могат да анулират работата. Така или иначе ще бъдат известени 15 мин по-рано за да пренасят отговорите си.

Мен по ме притеснява като се юрнат всички на 60мин от 2модул да предават. Ще настане лудница с кой плик какво, къде и ще се пречи на останалите, но това е положението.

# 607
  • София
Всички тези притеснения и за часовници, и за пликове, и подобни технически неща са безпочвени и същевременно - съвсем нормални за седмокласните теми по това време. Simple Smile Добре, че децата не ги мислят тези работи. Ще се справят децата, спокойно.

# 608
Темата за часовниците не е спам..а точно по темата.
Разбира се, че знанията са най-важни...но се обсъждат и технически подробности около представянето на тези знания....съвсем нормално го виждам аз. Същото е и за питането за служебните бележки.
Който иска..отговаря.
На когото не му е важно..прескача и си пише за негови неща по темата.
Няма как всички тук да са на една вълна. А и не е нужно.

# 609
Най-важно ми е да опазя психиката и физическото здраве на детето! И без това са напрегнати, но в тези дни можем у дома да разиграем време и техническите подробности! Ще четем заедно инструкции...

Желая бързо стабилизиране на ситуацията при Second.

# 610
Не подценявайте възможността да стресират детето за някоя глупост. Така, че по-добре е ние тук да спамим.

# 611
  • София
Абе малко сме откачили, няма какво да отричаме Grinning. Аз уж се имам за доста спокойна като цяло и не мисля за някакви всевъзможни сценарии и отклонения, но ето че сега започнах да се увличам и леко да се напрягам. Това с пликовете и часовниците, както и варианти за анулирани работи, докато го четях в миналогодишната тема, се подсмихвах, ноо ... Sunglasses
Накарах тази сутрин преди училище набора да ми каже колко е часът. Отговори ми, гледайки ме малко учудено, но после като продължих да го "изпитвам", ми заяви, че вече не съм само досадна, нещо ми има и: "моля те влез пак в час, много си странна". Sweat Smile
Отказах се да го разпитвам за хъшовете.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 09:21 от Niffi

# 612
Някъде трябва да изпуснем парата и наистина по-добре тук, отколкото пред децата. Макар, че вече се усещам, че търпението ми  е на кота нула. Крякам като квачка за всичко. Ако нещо пък се изтърве юношата да ми отговори, настава Апокалипсис. За тия пусти пликове разпитах. Ще направят в понеделник генерална репетиция. Където децата изпитват притеснения, може би е добра идея да се говори с класния ръководител за повторни и ясни инструкции.

# 613
Аз съм на мнение, че всичко се случва. Разказвала съм и преди, е на моя мъж в 7 клас работата му е анулирана, защото слагал стрелки. Главата ми не побира как и защо го е направил, но е факт. На друга приятелка детето преди няколко години кандидатства с рисуване. В най-исканото от него училище го сложили на малко кофти място, а детето пред него не се явило. Той попитал дали може да се премести на по-предния статив, за да вижда по-добре и учителят така му се разкрещял, че той се панирал и не се справил много добре на изпита. Накрая всичко свършило благополучно, но чак на трето класиране.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 09:11 от sunlight_eli

# 614
Извинявам се, ако сте споделяли, но това с пликовете къде мога да го изгледам?
П.п. Това със стрелките учеха голямото дете да слага на състезания, ако има текст на гърба на листа.

Общи условия

Активация на акаунт