СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 721
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Спокойно, шестият хъш ще се появи на НВО то

# 586
Мисля, че заслужаваме поне петстин точки без НВО Simple Smile

# 587
Това всъщност е добра тема за дискусия в часовете, може да се направи много интересно за децата. От време на време трябва да им разнообразяват с такива неща.
Може да е било грешка и така да си е останало... Wink

# 588
Дa, учителката питала на колко години е Серафим. Нашият казал на 30. Тя го питала, ама не разбра ли описанието. Разбрах, казал. Пиел е и е имаш тежък живот....отговорило хлапето..

# 589
Всъщност на колко е, никъде май не е упоменато?

# 590
Spensa 🤣
Все едно описва нас, майките в момента... почти...

# 591
Всъщност на колко е, никъде май не е упоменато?
Май се споменава само, че е на средна възраст. Ама то за децата 30 си е средна възраст, така че...

# 592
Ами като излязат резултатите, може и да се пропием. Кой от радост, кой от мъка:))))
Ама аз наистина много зле изглеждам. Нямам време ни за фризьор, ни за среща с приятелки. Напълнях, не спортувам. Само го возя заплеса от урок на урок.

# 593
Изобщо няма значение на колко години е...Серафим е разказ за малкия човек с голямо сърце...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 594
  • Пловдив
Най-накрая не може, защото има срок и той е утре -12.06
Не подвеждайте. Крайният официален срок за издаване и връчване е 16.06.
Както и за ДЗИ-тата, той е 2 дена преди деня на явяване.

# 595
Та на нас ни каза класната изрично - на 16.06 в понеделник ще раздадат служебните бележки и ще направят инструктаж.

# 596
.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 21:52 от Татко Мецан

# 597
Ами като излязат резултатите, може и да се пропием. Кой от радост, кой от мъка:))))
Ама аз наистина много зле изглеждам. Нямам време ни за фризьор, ни за среща с приятелки. Напълнях, не спортувам. Само го возя заплеса от урок на урок.
Не драматизирай, няма да рухнем, зарад едните петнайсе бели косъма, пет кила отгоре, и някакви вежди.. Напрегнато е адски, жал ми е и за нас, и за тях...

# 598
  • Пловдив
Не се бях сетила да обвиня нво-то за тея 5 кила, дето се чудя от къде се появиха върху мен.
JoyJoyJoy

# 599
Не се бях сетила да обвиня нво-то за тея 5 кила, дето се чудя от къде се появиха върху мен.
JoyJoyJoy
Макактакааа и целулит получих и спазми в жлъчката!

Общи условия

Активация на акаунт