СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 657
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
....за да вижда по-добре и учителя така му се разкрещял, че той се планирал и не се справил много добре на изпита. Накрая всичко свършило благополучно, но пак на трето класиране.
Смятай! Ако на моя му се развикат ще потроши стаята, и ще се разхвърчат стативи, моливи и въглени... и ще напусне. Не е особено балансиран в стресови ситуации и му нямам вяра, че би се смотал или депресирал.. направо ще си агресира. (Някой ще каже кофти възпитание... не е баш така.. шашав си е и не търпи критика, било то и градивна, особено от година насам...)

Spensa, някъде напред имаше качен клип, но дали включваше пликовете. Ще опитам да добавя като коментар, само да го издиря.

Допълвам
https://youtu.be/bkPgE_pY4II?si=3YIi2HghxJx8g77y

# 616
  • Варна
Ето клипчето   
https://youtu.be/bkPgE_pY4II?si=3YIi2HghxJx8g77y

Този клип бе
 споделен преди време тук, като се игнорират мерките за ковид, другото добре обяснява пликовете

Много добре е онагледено, стига да е същото и сега обаче.
Не видях листове за чернова в клипа обаче ?

И баси...пет плика в голям плик, и що..да е сложно щото.

# 617
  • София
Аз чак сега разбрах, че липсва един хъш, а така безгрижно си живея вече половин век.
Моята не носи храна на изпит. Шоколад е рисковано да се дава, според мен. А чанти носят ли, или в прозрачни торбички трябва
Моя хубостник ли каза, че Бръчков е 5 хъш, но ставал хъш чак в 3 глава.
Дали е вярна- ич не знам

# 618
Клипчето сте го показали отново, аз снощи го пуснах на синко да знае кое как горе долу ще се случи...вярвам, че му бе полезно. Успокоих го, че квесторите ще помагат с пликовете..дали е така, не знам, но така му казах.

Аз не викам вкъщи, преговаряме по малко вечер, уикендът ще е по-подробно преговарянето...и така. Да са здрави децата, другото както дойде, но все пак на самотек няма как да го оставя аз, подбутвам го, помагам с преговора и затвърждаването на материала.

# 619
Клипчето сте го показали отново, аз снощи го пуснах на синко да знае кое как горе долу ще се случи...вярвам, че му бе полезно. Успокоих го, че квесторите ще помагат с пликовете..дали е така, не знам, но така му казах.

Аз не викам вкъщи, преговаряме по малко вечер, уикендът ще е по-подробно преговарянето...и така. Да са здрави децата, другото както дойде, но все пак на самотек няма как да го оставя аз, подбутвам го, помагам с преговора и затвърждаването на материала.
Ох, аз викам, щото аз съм в онзи късния пубертет.. не особено приятния и нивото ми на търпимост е силно наранено. Знам, че не е правилно, но са големи шматки. Разсеяни, мързеливи и имам чувството, че са и непукисти.
После се извинявам, прегръщам, целувам.. ма то кел файда, като съм изригнала като Етна... Прощават ми. И аз им прощавам.

# 620
Няма за кога вече да викаме...то свърши. Който викал, викал Joy
На моето вече взе да му се изяснява какво става...оня ден ми вика ти що не си ми казала че трябва да уча Laughing
От февруари го гоня с учебниците, все разправии и пазарлъци докато седне да прочете един ред, ама сега се усетил...
Сега поне като го викам, не се пазари по пет чАса, идва и почвам да наливам с фунията знания JoyJoy

# 621
На единия така му наливах до шести клас вкл. Сега гледа баловете и  ми вика... ама то аз никъде няма да  бъда приет, май трябва да се стегна... Това беше някъде януари. Дали се стегна? Там мачът е свирен, поне тройки да върже. Другият го преместих, заради постоянното сравняване в училище с брат му и съответно силно занижен успех, въпреки нечовешките усилия, които полагаше. Сега се очертава много добре, дори отлично, но гледам че се поотпусна баш на финала, та кудкудякам яко в тая връзка, ама... то свърши Simple Smile

# 622
Извинявам се, ако сте споделяли, но това с пликовете къде мога да го изгледам?
П.п. Това със стрелките учеха голямото дете да слага на състезания, ако има текст на гърба на листа.

# 623
  • София
Така, нашите днес ще ги снимат за фотоалбум за спомен. Бележките за матурите чакаме утре. Очертава се да завърши с отличен. Всеки ден от Неделя насам му давам по една матура по математика и първи модул по български. Общо взето по математика се движи около 95, по български около 92. Вчера обаче изпраска пригеснителните 78т на матурата по математика от 2022, втори модул беше трагедия. Задачите от движение, които по принцип разбира доста добре, не съобразил една особеност в текста и бам минус 12т, всичко грешно. На другата текстова пак някаква техническа грешка и от там заминаха половината точки,  та така. В училище са 10тина деца, ние обаче нашите дни по семейни причини си ги използвахме вече за пътувания, та ще си ходи до последно. Евентуално само 19ти може да пропусне, 1 ден само още може да ползва. Вчера ме моли през 5 минути да проверя излезнали ли са резултатите от Чакалов. Почва вече май сериозно да се спича.

# 624
  • Стара Загора
Вчера беше шок за нас, още треперя, може да ме мислите за кукувица...със сигурност съм такава...но това е положението на менгдана.
Вчера наборът беше с болки в корема, Т и след кръвни изследвания личната лекарка каза - хирург трябва да го види...за мен е апендикс.....Лошо ми стана...Лошо....Той се притесни...сви се...лудост хора,у лудост. Отиваме към хирурга...той към кабинета си пътува и го блъскат на една кръстовище..някакъв идиот не спрял на стопа...В крайна сметка преглед имаше просто чак към 17. Възпаление на тънките черва....ще пие АБ и още няколко неща. Вече се виждах в болницата и как сме със системите на матурата.
Това да нямаш шанс...МОН...абе МОН... Вчера беше с Т...днес нямаше сутринта.
Казва, че е по-добре, но вече е пил два пъти АБ.
Не го пожелавам на никой този стрес вчера у нас...
И най се ядосвам не за друго...той може и да не влезе в желаната си паралелка....но поне да има шанс да опита. Побъркаха ни...

# 625
Това е кошмар! Със сигурност ще се оправи до 18-ти, но как се процедира при невъзможност за явяване на детето. Изобщо не съм допускала подобен сценарий...

# 626
  • Стара Загора
Това е кошмар! Със сигурност ще се оправи до 18-ти, но как се процедира при невъзможност за явяване на детето. Изобщо не съм допускала подобен сценарий...
Имаше някакви коментирания, но мисля, че не се стигна до втора дата....Когато батко му беше 7-ми клас...неявил се - служебна двойка...ако ще и да бере душа детето някъде.

# 627
Хера❤️Всичко ще е наред! Прегръдки в тази ужасна ситуация...

Доп. Има възвможност за втора дата вече, при уважителни причини като престой в болница, спешна операция и т.н.

Дано не се налага...

# 628
  • София
Вече има допълнителна дата за хоспитализираните. От миналата година. Децата от допълнителната дата имат шанс за всяка една паралелка, ако изкарат бал, достатъчен за прием в нея спрямо минималния бал на четвърто класиране.

# 629
Мале, Хера, добре че е бил малкия дявол. Бързо да влиза в кондиция детето и... наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт