Спирала за мигли - тема № 23

• 5 514
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
Явно при всеки е индивидуално. Не си представям по никакъв начин как могат да залепнат клепачите от рициново масло?!? Flushed Трябва да е било много старо, гранясало или гъсто, иначе няма как да се случи - консистенцията му е такава, че не може да се получи такъв проблем. Аз имам над 40-годишен опит и никога не съм имала каквито и да било неприятни ситуации. Едно време ползвах най-обикновено от аптеката, слагах на памуче и много внимателно после на миглите. Сега хич не му мисля толкова и не се старая. През последните години купувам студенопресовани и пречистени от сайтове - Зоя.бг или други. С пръстче мажа на миглите, после и наоколо, целия контур, че и на лицето. Резултатите са много добри - правя го  в събота вечер само, защото през седмицата ми е много натоварено и не ми се занимава с такива "гимнастики", както писа и Шоколадка по-горе. Simple SmileThinking

# 61
  • София
Аз съм чувала, че с четчица за спирала се слага и понеже нямам и все забравям да си взема, вероятно и затова не съм пробвала. Не съм се сетила, че може и с памуче.
На мен като малка ми се беше случило да ми залепнат миглите, след като бях плакала, че искам да спя при мама, но тя не ме взе Joy Явно миглите са ми били мокри като съм заспала. Като се събудих, няма да забравя никога ужасът, когато не можах да си отворя очите! Та сега ще се въздържа със сигурност от маслата за мигли, след като има вероятност да залепнат.

# 62
Ефект има от рициновото масло, но при всеки действа различно. Аз като си намажа малко в основата на миглите и на сутринта са ми леко подути клепачите и направо трудно отлепвам от леглото. Слагам го когато знам, че няма да ставам много рано. Иначе като съм по-редовна и дърпат доволно. Като сложа и база под миглите и преди това съм ги извила и после спирала и ми стават като на рекламите. Но и него спреш ли после пак си стават същите след време. Поне при мен е така, но хубавото е, че то не е толкова скъпо.

# 63
За ето тази спирала говорим, нали? Току-що я снимах Grinning

Нищо общо с Диорката, която ползвам, и най-новото ми попълнение на Maybelline, което според мен бие и двете спирали, въпреки че е много по-евтина.

Може би аз не я нанасям правилно, не знам, но при мен миглите се слепват от нея, а не е да ми е стара вече.

Тази ползвам в момента и аз и също ми сплъстява миглите и ги прави на снопове. Четката е огромна и дебела, не ми харесва изобщо. Ще я довърша, но не бих я повторила.
Рициново масло за растеж съм ползвала като ученичка. Никакъв ефект не видях, но страшно ми се подуваха клепачите от него, а аз изобщо не съм склонна към подуване около очите. Понякога си правя масаж на лицето с масла, но внимавам да не ми се налага да шофирам след това, защото някак ми влияе на зрението и за известно време виждам размазано.

# 64
Значи е изсъхнала или стара. Когато е прясна, дори не наплъстява достатъчно.

# 65
Излъгах се да си купя Diorshow Overvolume. Слепва ужасно, миглите стоят клепнали и редки. От летище си я взех. Пробвах я веднъж, веднага я свалих и си сложих Maybelline Colossal Bubble. Не мисля, че ще я пробвам пак.
С Мейбълин ми се получава обем, удължава и извива, не слепва. А аз никак нямам хубави мигли.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 15:40 от marigold_

# 66
marigold как я сваляш тая Bubble? Ужасен ужас,аз с водоустойчива не съм имала така борба,няма сваляне.
Взех един праймър и малко си улесних работата,но съм на косъм да я метна в коша

# 67
Нямам проблем - само с вода или с мицеларната вода на Гарние с розова вода. Махам спиралата така:
https://www.youtube.com/watch?v=lxU4jiIMguM

Аз не слагам по много спирала, не се харесвам с по-драматичен ефект.

# 68
  • Street of Dreams
По ваша препоръка бях пробвала тюбинг спиралата на Heimish. Не ми хареса ефектът, но много ми хареса свалянето. Съответно си я купих втори път, сега пък и ефектът ми е ок.
Така че имате ли препоръки за други такива спирали, които да се свалят просто с малко вода?

# 69
Всяка, която се води tubing mascara!
Аз ползвам тюбинг спиралите на Клиник в момента. Стават!

# 70
  • BG-DE
А, от дрогерийните марки има ли тюбинг спирали, ако да бихте ли ми препоръчали някоя конкретно, интересно ми е да пробвам такава 🙂

# 71
  • Сливен
на катрис има glam & doll eаsy wash off,сега в ДМ е на 4.35лв

# 72
Lash sensational Maybelline също е тюбинг и се маха само с топла вода, от години я поддържам. Купувам най-често цвят бургунди, защото прави очите ми по-пъстри.

Пробвах златната Панорама на Лореал- наистина е добра, само трудно я свалих.

Тези дни съм със Супра волюм на Кларанс, няма такъв кеф! Да не говорим, че съхне много бавно- имам я от 2 месеца и все още е прясна.

# 73
Отдавна се каня да пробвам тюбинг спирали и днес имах ходене до Дм, взех на катрис споменатата от oesi.
Ще я тествам че ми е интересно.
Само ме притеснява факта, че не е затворена с никаква лепенка и дано някой да не я е “пробвал”.

# 74
А какво става ако вали дъжд 😀 или се разплачеш?

Общи условия

Активация на акаунт