Юнски книжен клуб - 2025

• 1 739
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Aз ще се радвам да продължим с клуба.

# 16
Аз също бих искала да продължим с клуба, защото много от книгите са ми извън 'зоната на комфорт' и благодарение на вас ги чета. Разбира се, не съжалявам след това Simple Smile

# 17
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз имам трудности с четенето - синковецът ми прибра четеца и се изнервям, когато трябва  да сменям формата, но също бих искала да продължим.
Интересно ми е да чета нещо различно от обичайното.

# 18
Ще имаме ли анкета за юли?

# 19
Ще има Simple Smile Изчаквам до довечера Simple Smile

# 20
Аз отново предлагам 'Крадецът на книги' на Зюсак. Все още ми е в списъка на книги, които искам да прочета, но все избирам друг жанр 😀

# 21
Аз ще се повторя, но искам да кажа, че за мен клубът е много цЕнен именно с това, че чета книги, които иначе не бих и след това наистина ги оценявам. Освен това се сдобивам с книги.
Просто в последната година си имам някои странични затруднения, с които се оправдавам Astonished и не чета, но пък чета вашите мнения тук.
Поздрави, четящи вдъхновения! Огромни благодарности, Inferiya!

# 22
  • Карлово
Не знам дали е само лятото. Отдавна забелязах, че много хора гласуват за избраната книга на месеца. Например, за книгата за юни имаше 10 гласа. След това, дори гласувалите за книгата не пишат.
Да, по-интересно ще е в темата, ако повече хора пишат, но някои започват месечната книга по-късно, като мене, аз съм едва на половината, предпоретох една друга и тази изостана.
Харесва ми книгата, на места ми идва в повече цитирането на древни писатели, които не съм чела, само бегло съм запозната с тях. Продължавам нататък, ако има нещо, което да споделя ще е по-късно.

'Крадецът на книги' на Зюсак много ми харесва, ако има хора, които не са я чели може би ще гласувам да бъде книга за юли.

# 23
Aко не е късно, искам да предложа и "Маестра" на Трейси Шевалие--историческа художествена проза. Не знам дали се намира електронно.

# 24
Анкетата е жива до понеделник вечер Simple Smile

# 25
Гласувах за "Люляковите момичета". Почти не чета книги, свързани с ВСВ. Малко излизане извън комфортната ми зона няма да ми навреди, че напоследък тъпча на едно място и не мога да изляза от поредната книжна яма.
За месец Август предлагам да четем "Мълчанието на Белия град" от Ева Гарсия Саенс де Уртури, че ми седи в библиотеката от доста години.

# 26
Гласувах за Крадецът на книги, но честно казано, изборът беше труден. Люляковите момичета също ме заинтригува.

# 27
Аз гласувах за Маестра.
Крадецът на книги е страхотна, но съм я чела, а съм гледала и филма.

# 28
Ел, с теб сме гласували за "Маестра".

Аз съм чела "Крадецът на книги" и "Люляковите момичета" преди време. И двете са интересни и добър избор за дискусия, но не ми се четат втори път.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 02:15 от Cool_Cat

# 29
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм чела "Маестра" при това доста скоро, та не ми се чете пак. Но "Крадецът" не съм, отдавна му се каня.

Общи условия

Активация на акаунт