Нашите second hand находки - тема 52

• 9 174
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Какво се случва с Мания, всичките ги преименуват на МаГия. На Сливница бяха залепила супер смешна лепенка с G на мястото на N. Не си намериха формулата и собствениците вече за толкова години.
Конутр, Магия...

# 16
  • София
Това е в сайта им , но защо  ? Предполагам нови собственици People Information Desk Person

От „Мания“ към „Магия“ – ново име, същата страст и малко Магия

След близо три десетилетия като водеща верига за втора употреба и outlet мода в България, „Мания“ се трансформира в „Магия“. Това не е просто смяна на име – това е нова глава в нашата история, вдъхновена от желанието ни да внесем още повече стил, вдъхновение и достъпна мода в живота на нашите клиенти.

# 17
  • София
Момичета, моля за насоки - къде в софийските ВУ е най-вероятно да попадна на детски карнавален костюм (за момче). Обикалях Маниите, Шик-шик, пълно е с принцески роклички ама за момче нъц а вече времето ме притиска.

# 18
  • Пловдив
Във Фреа проверете, поне в пловдивските покрай Хелоуин е пълно, лошото е, че след това ги прибират.

# 19
  • Не съм от тук и съм за малко
BlaCk RoSe има един магазин на Мария Луиза от дясно, преди автогарата. Вратата е малка, като тунелче, но вътре е огромен и с втори етаж. Не знам дали има костюми, не им е точно сега сезона, но може да се провери.

# 20
Уж тръгнах до BoxNow за едни книги, но минах оттук-оттам, видях, че нямам кеш, изтеглих от банкомата на Газпрома и овършах Queenа Joy- два дни преди зареждане, много хубаво пазаруване си направих, две рокли с етикети взех за по 12лв и допълних с малко сутиени, че нямах светли. Едни странни панталони, малко пижамени, бежови на точки взех,  много им се чудех, летни и леки, но изглежда много се мачкат, но за 5лв, викам си, какво им плащам; и едни шорти за вкъщи, че срам не срам, оказах се без шорти, снощи се разхождам по бикини, малката, на 4г., ми прави забележка. Joy
Приключих с ВУ аз за този месец. И разчистване трябва да направя на летните дрехи, че със сигурност има за хвърляне. Не държа по много неща аз, купя ли нещо, все гледам нещо друго да изхвърчи.

# 21
  • София
Здравейте! От отдавна не съм се разписвала!

# 22
  • София
Някои знае ли каква ще е цената утре в двете магазинче, в блозист до женския пазар?

# 23
Миналата седмица излезнах в търсене на спортен клин, спортен потник и тънък панталон за работа.
Никога не се връщам само с нещата от списъка ...
*покупките са с най-скъпа цена 4лв за панталончето - кварталният магазин и Верига магазини Грабни.

Най-накрая си намерих за по 1-2 лева, козирки, които да ми утиват и харесат, а в малката чантичка през рамо се влюбих.

топове *този после видях, че е с рекламното лого на ликьора Jagermeister Laughing но си ми харесва
имах нужда от едноцветни

Деси, благодаря за препоръката.
Трябват ми читави сутиени. Ще погледна препоръчаните места.

# 24
Може ли да ми кажете къде се намира този магазин в София с хубавите сутиени обувките Скечърс?

# 25
От Хумана по 3 лв бройката днес.

# 26
Някои знае ли каква ще е цената утре в двете магазинче, в блозист до женския пазар?
7 лв./кг, в събота 4, днес минах оттам, две летни потничета за 1.40, по 11 лв./кг.

# 27
  • София
Гледам, че сте питали за магазина до площад Македония. Извинявам се, но не знам как по-точно да го обясня, аз бях там по работа, не минавам често. След спирката на трамвай 10 като се пресече и се тръгне вляво по тротоара, има един турски ресторант Евразия. Не помня дали беше преди, или след ресторанта, но се пада от същата страна на улицата. По-добре от това не мога да го обясня.

# 28
  • София
Този ли е?

# 29
Аз май се сещам. На самия Христо Ботев, около ресторант Евразия, но и аз не мога да се сетя преди или след, като се върви в посока кръстовището на Македония. Един със светещи движещи се надписи, останала съм с впечатление, че собствениците са турци или араби.

Този:

Скрит текст:

От толкова чудене кой е магазинът, забравих защо го търсим. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт