Нашите second hand находки - тема 52

• 9 204
  • 89
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Аз казах, че там има сутиени и маркови маратонки Grinning И чанти има, дрехите не съм ги оглеждала да видя как са като качество
 Кити, този трябва да е, само че сега май няма такива светещи надписи.

# 31
  • Пловдив

И от фейс група

# 32
От Фешън планет в Овча купел, до Стадион Славия си намерих супер (за мен) находки:

Рокля Ichi на сърчица, мисля да я нося с чете тънък колан:

Риза Soaked in luxury:

Ветровка Reebok  в много яки цветове:

Яке Helly Hansen:

Два летни потника, една тениска още..всичко ми излезе 60 лв. Супер доволна съм.

# 33
  • Пловдив
beach_please, страхотно спално бельо /обожавам лимонини десени/.

# 34
Календар" Контур"- Димитър Петков, София
Скрит текст:

# 35
  • Mostly in my mind
Благодаря за темата.
Liu Jo сатенен панталон.

# 36
Хубави цветове на този панталон!

# 37
Здравейте,

знаете ли в кои магазини за втора употреба дрехи изкупуват дрехи (за гр. София) ? Много запазени имам, а не ми се занимава да снимам всяка една дреха. В олх съм пробвала - става бавно, а и няколко пъти не си взимат пратките и плащам и в двете посоки, уви.

Благодаря!:high_brightness:

# 38

И от мен едно ново Масимо Дюти...

# 39
# 40
Не е баш по темата, но да попитам дали някой е ползвал услугите на шивашкото ателие на ъгъла преди женския пазар. Или да препоръчате такова с добри цени в района. Понякога попадам на находки, които имат нужда да се пипнат, но не ми се дават безумни суми за корекции. Последно попаднах на една симпатична дънкова рокля и искам да и отрежа ръкавите.

# 41
Колко толкова струват ремонтите в София? Питам, защото в района на Пловдив, майка ми в нейното ателие взима 5лв на подгъв. Не е малко на фона на цените във ВУ, но пък по-малко просто няма как.

# 42
  • Sofia
Еми в Студентски град преди 6-7 години за подгъв на едни къси дънкови панталонки на мъжа ми ми взеха 15 лева, за смяна на цип на яке пък (в центъра на ъгъла на Симеон и Вашингтон имаше едни араби с шивашко ателие) също 15 лева ми взеха, а ципа си го бях купила сама.

# 43
  • Пловдив
И на мен в Пловдив последно ми взимаха 5лв на подгъв на крачол /този месец/ и на мен ми се струва много, но наем, осигуровки, режийни и приход...няма как.

# 44
  • София
От преди два дни - 10 лв. за подгъв на дънки.

Общи условия

Активация на акаунт