Нашите second hand находки - тема 52

• 60 237
  • 518
  •   1
Отговори
# 165
Една дама беше писала, че търси плюшени играчки за кучетата си. Ако иска нека ми пише. Бих искала да й подаря!

# 166
  • София
Аз бях , но закупих от една малка втора употреба на пазара Димитър Петков , благодаря много за предпожението ,все пак !

# 167
Дами,
Този месец попаднах на красиви рокли- любимата ми и най- женствена дреха от женския гардероб.
Едната е дълга( слабост са ми) и огнено червена ( на снимките тук изглежда по- бледа отколкото е в действителност).
Акцент е връзката, която фиксира талията и завършва с пискюли. Брандът е непретенциозен-  H&M, но пада тежко, стои страхотно и цветът е въздействащ. Закупена от Шик шик в Сф за 10 лв.
Втората рокля е в парти стил. Изцяло в ресни. Снежно бяла, за да подчертае тена, с тънки презрамки. Ресните придават много кокетност и закачливост. Комбинирала съм я с клъч за завършен вид.
Закупена от Мания Ботевград.
Насърчавам ви да посещавате, когато имате време магазинчетата секънд хенд. Намират се страхотни неща.

# 168
Минах през мания Велико Търново бях като луд с картечница. 2 големи торби с детски дрехи, основно от зала Б. И няколко неща от зала А. Всичко за 50 лв. Много го обичам този магазин!!

# 169
# 170
  • Варна
И от мен една дълга рокля (първата ми за 35-годишен живот), все къси рокли нося, но тази много ми хареса. За 8 лв. от Хуманата.

# 171
  • Под Слънцето
Онзи ден бях в Кърджали по задачки и случих да вляза и в 3 магазина ВУ. Ми не- абсурдни парцали на извънземни цени. Но пък си имаха посетители.

Всъщност влязох тук да предложа бели кожени кецове с висока платформа на Зара.39 номер. Подарявам ги.  Подмятквам ги из чувалите зиме-лете. Не е моето. Аз си бриша с фингърсите. Във Варна мога да ги предам лично. Иначе по Спиди.

# 172
От месеци нищо не съм купувала ву, даже вече и не влизам. МаГията от халите, абсолютен парцаляк.😕 А какви хубави и качествени неща съм взимала преди…..Шик-шик сега са -50, но и там не влезнах.

# 173
И аз така, Силвърстоун. Преди 2 дни влязох в тази Мания ли е, Магия ли е, срещу Халите - наистина пълни боклуци. Взех си все пак два еднотипни потника на Only, с етикети.

# 174
  • София
Онзи ден пратих ММ да си избира по-качествени тениски и шорти за работа от Шик Шик покрай централната джамия. Там нали са 3 обекта, за 17,50 лв общо си беше взел 2 чифта шорти, шапка и няколко тениски.

# 175
  • София
Помните ли от минали години докога поддържат летните дрехи в асортимента?
Септември дали ще има или ще са вече основно на есенно-зимни?

# 176
На места вече има и зимни дрехи.

# 177
Вече започват зареждане на есенна стока. В шик шик бяха обявили мин седмица  50 % намаление на лятна стока. Септември едва ли ще има много избор на летни дрехи.

# 178
  • София
Разписвам се с две плисирани поли
Sezane от Шик-шик

Zara от Ремикс

# 179
  • Бургас
Ммм, тази на Зара е с разкошен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт