Нашите second hand находки - тема 52

• 60 535
  • 523
  •   1
Отговори
# 180
Много добро попадение! Имам същата от Reserved, нова я взех. Вярно, че е вече на поне 7 г., но не е мръднала (аз и много не я нося). Не беше евтина, около/над 50 лв. Със здраве да си ги носите!
Разписвам се с две плисирани поли
Sezane от Шик-шик

Zara от Ремикс

# 181
  • Варна
  Привет! И в тази тема да се запиша. През август следя цените на най-удобния за мен Second Hand и, почти винаги, намирам подходящи долници, панталони, якета и суитшъри за бързорастящия ми тийн. Последно взехме 1 панталон, 1 тънък/шушляк/ и 1 малко по-плътен, всички в черно( за 8,50лв.), а 2 униформени блузи( по 6 лв.) и  бяла риза( 11 лв.) от онлайн ВУ.

# 182
# 183
Открих си бански за плуване Адидас за 1.28лв и черна рокля на нидерландска марка за 2 лв. Много съм радостна, защото вече такива цени няма никъде

# 184
Скрит текст:
Ремикс, за есента. Доволна съм.

# 185
Днес в магазина на Ал.Стамболийски-спирка Дим.Петков-всичко от щендерите по 1лв.
В големия магазин( онзи с пердетата на 2ри ет.) на Пиротска-спирка Дим.Петков- почти всичко по 1лв. Предстоят нови зареждания.
Календар Контур-Димитър Петков
Скрит текст:

# 186
Дънки за децата по 1,50лв  (едните на Зара) и една блуза с много яки цветове за мен за 2,50лв.-Хумана  😊

# 187
Аз намерих чанта за лаптопа за 8 лв. Едната закопчалка е счупена, но аз нали съм Плюшкин имам и вече са сменени и двете.  Най- доволен е ММ, защото нова била 75 лв. А иначе как мърмори,  че обикалям ВУ и все купувам дрехи, а гардероба ми пълен./не че не е прав/.
И днес намерих жълта пола и шарена риза. Изпрани са вече.

# 188
Здравейте! Пуснах поръчка от Mania - къси панталони (7 лв.), 3 тениски (6, 13, 22 лв.) - всички са нови и са памук или памук + полиестер. Има много нови блузки с къс ръкав по 3-4 лв., рокли до 10 лв. За пръв път не мога да пусна поръчка до магазин, до BoxNow е 3.6 лв.

# 189
Възползвах се от предното намаление на Ремикс и днес ми пристигна поръчката. Много съм доволна, всичко е точно. Днес гледам, че имат и  -70, но май ще го пропусна. Вчера ми пристигна и една рокля от Мания, много удобна и лека.
Скрит текст:

# 190
На мен ми трябват спортни дрехи и се засилих в ремикс да се възползвам от (до)-70%, но на всички артикули в кошницата ми сложи само -10% и се отказах. Не знам кои са реално на -70%.

# 191
На мен ми трябват спортни дрехи и се засилих в ремикс да се възползвам от (до)-70%, но на всички артикули в кошницата ми сложи само -10% и се отказах. Не знам кои са реално на -70%.

И аз забелязах същото;)

# 192
И аз разглеждах вчера Remix, точно за спортни дрехи и тениски. То нищо не ми хареса, ама и цените доста са вдигнати. Много ме дразни в Mania, че не ти дава да си отвориш отделен артикул от поръчката, а исках да видя дали са нови или 2-ра употреба.

# 193
  • София
Пробвайте код ASAP през приложението, отстъпката е по-голяма Simple Smile

# 194
Пробвах току що, пак само по 10% на артикул дава. Скръндза!

ММ ще остане без панталон Colmar. 🥺

Общи условия

Активация на акаунт