Нашите second hand находки - тема 52

• 60 591
  • 523
  •   2
Отговори
# 210
Кожен колан за 1,5
Отдавна търся.

# 211
  • Sofia
Туника/тъмно лилава/ солей на Н&М за 7лв от Магия ВМА,от зала Б.

Календарът с цени като на предишната Мания ли е?
Видяха ми се високи в зала Б,в другата не обърнах внимание.В неделя на 22лв/кг 🤔

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 15:40 от Doli

# 212
  • Mostly in my mind
Сигурно последна лятна находка от Хумана. Имаше 20% намаление вчера.

# 213
  • Пловдив
Здравейте.В Хумана на бул.Свобода ценоразписа ми се струва по- различен от  магазина на Пещерско шосе.Как мога да се ориентирам освен ходене на място ? Миналата седмица си харесах нещо и се чудя тази седмица дали ще има шанс да е намалено ?

# 214
  • Пловдив
Здравейте.В Хумана на бул.Свобода ценоразписа ми се струва по- различен от  магазина на Пещерско шосе.Как мога да се ориентирам освен ходене на място ? Миналата седмица си харесах нещо и се чудя тази седмица дали ще има шанс да е намалено ?

На пещерско шосе е  от Б магазини и цените са други, както и дните на зареждане.
 Всички други в Пловдив за А магазини.

Страницата на Хуммана:
https://www.facebook.com/humanabulgari

В магазини  А :
https://www.facebook.com/photo?fbid=1360196586107805&set=a.700957378698399

От 08.09 до 10.09 (понеделник – сряда) те очаква -20% отстъпка! ✨

Цени на Б магазини :
https://www.facebook.com/photo?fbid=1358821749578622&set=a.700957378698399

# 215
  • Пловдив
Така като гледам в магазини А Хумана няма особени намаления.

# 216
  • Пловдив
Така като гледам в магазини А Хумана няма особени намаления.
  Те са на друга схема. Ето цени преди ново зареждане.

# 217
  • Пловдив
Благодаря.Значи ще трябва по-често да минавам след работа и дано уцеля по-нормални цени.
От Ремикс си поръчах пуловер смес от кашмир и коприна.Дали ще е боцкаща материята според Вас ?

# 218
  • Sofia
Няма да боцка.

# 219
Аз я намерих в черно за 2.50лв.

# 220
Момичета, подарявам това якенце. Размер м/л. Ако някоя дама го хареса ще се радвам да го подаря.
Скрит текст:

Първо ми писа Пролетно цвете, но нямаше как лично предаване, защото не съм в София. Предложих по Спиди, но изобщо не ми отговори. Пуснах го на kotebg, надявам се да си го хареса.

# 221
Момичета, подарявам това якенце. Размер м/л. Ако някоя дама го хареса ще се радвам да го подаря.
Скрит текст:

Първо ми писа Пролетно цвете, но нямаше как лично предаване, защото не съм в София. Предложих по Спиди, но изобщо не ми отговори. Пуснах го на kotebg, надявам се да си го хареса.
Има някаква грешка в комуникацията ти.
Не ми отговори изобщо.
Дано при който е заминало якето да си го носи с удоволствие.
Жеста ти заслужава уважение.

# 222
Скрит текст:

Има някаква грешка в комуникацията ти.
Не ми отговори изобщо.
Дано при който е заминало якето да си го носи с удоволствие.
Жеста ти заслужава уважение.
Олее, много се извинявам. Потребителката е Светулчица. Аз защо съм решила, че си ти не знам 😳, на всички, които ми писаха казах, че чакам Пролетно цвете да ми отговори и те гледах, че си на линия, пък не ми отговаряш и затова реших да пиша на следващия писал, който беше kotebg. Много се извинявам.

# 223
На мен ми писахте,че чакате Светулчица да отговори Simple Smile))

# 224
Извинявам се пак, просто ми писаха доста хора и съм объркала нещо. Взехте ли си якето?

Общи условия

Активация на акаунт