Нашите second hand находки - тема 52

• 60 675
  • 523
  •   1
Отговори
# 195
Това е тениската, която аз купих за 6 лв., сега е 23 лв.

Скрит текст:
Здравейте! Пуснах поръчка от Mania - къси панталони (7 лв.), 3 тениски (6, 13, 22 лв.) - всички са нови и са памук или памук + полиестер. Има много нови блузки с къс ръкав по 3-4 лв., рокли до 10 лв. За пръв път не мога да пусна поръчка до магазин, до BoxNow е 3.6 лв.

# 196
Намерих си чисто ново портмоне днес в Хумана. 15лв,  но е естествена кожа и няма драскотина. Имам 2 нови, но си го взех и му се радвам, още повече че в сайт го видях за 50-60 евро

# 197
Здравейте,ето и моята находка,тези маратонки на Адидас
За 10 паунда,според мен не са носени много,броени пъти.

# 198
Ох как искам ново, хубаво, кожено портмоменце. Май много искам, но моето вече не помня от кога го имам. Трябва да поровя и аз аксесоарите Simple Smile)))

Много е красиво твоето! Честито! Simple Smile)))

*Току що мернах и маратонките. Много са готини!

# 199
В събота от Хумана по 1,50, нямаше как да устоя на двата чифта еднакви балеринки в различни цветове 🤣

# 200
  • Велико Търново
И в нашата Хумана имаше доста чифтове на Бата, чисто нови балеринки, но само един вид. За съжаление нямаше моя номер.

# 201
  • Карлово
japp17,
Честити!
Завиждам. Търсих вчера черни, в магазини за обувки, във втори, но нямаше нищо.
Тези цветничките, бих си взела и по 2 чифта, да имам.
Със здраве да си ги носиш.

# 202
В Ремикс - "вземи 5,плати 2"...За 10лв взех 4 рокли и един топ.Дано са ок и в приличен вид.

# 203
Момичета, подарявам това якенце. Размер м/л. Ако някоя дама го хареса ще се радвам да го подаря.
Скрит текст:

# 204
Време е вече да се похваля с пазаруванията си, а имам вече няколко за повече от месец  Sweat Smile
Днес също минах през Хуманата и излезнах с малко деним за по 1,50лв бр Simple Smile

Имам някакви големи мераци за ризи напоследък и съм в издирване.

Само тази рокличка е с най-висока цена 16лв, но много си я харесах като я видях на разходка в Хумата, в Бургас Simple Smile

Тази последната блуза е тип есен. Много мека, топла, даже си мислех, че има кашмир в нея. Много ми хареса. И като се прибрах да видя състава на етикета видях, че пише пижама LaughingLaughingLaughing Изобщо не ми пука, много ми хареса и ще си я нося за навън Simple Smile))) *като блузка.
Скрит текст:

# 205
# 206
Какъв е шансът да си намеря втори чифт adidas samba моят номер за една година? Оказа се, че има такъв 🤣 Все на черни попадам, но няма да придирям 🤣
Ще снимам после, че сега гледам момчетата на US Open.

# 207
  • Карлово
Е, мачът свърши. Иван победи. Дай да видим.

# 208
То лятото свърши, но късметът ми днес ме доведе до тези две находки:

# 209
Четириножката. Десните са от днес за 4 лв. от Пещерата на Д. Петков.
Половин номер разлика и малко се различават, едните са детски, подозирам:)

Общи условия

Активация на акаунт