Нашите second hand находки - тема 52

• 58 973
  • 504
  •   4
Отговори
# 255
  • Пловдив
В Пловдив обикалям няколко ВУ и винаги си намирам нещо.

# 256
За София кои са хубавите магазини?

# 257
Бях в Макс мануя вчера в Дружба София. Ми, трагедия р положението там. Много дрехоляк , нищо хубаво

# 258
Някой питаше за цените в бившата Мания-Димитър Петков.
календар Контур-Дим.Петков
Скрит текст:

# 259
Днес се сетих, че от горещото лято не съм минавала през кварталната ВУ. И се върнах с две якета за по 7лв всяко 😊 ONLY, ZARA

# 260
Здравейте, момичета!
Някоя дама дали иска тази чанта? Подарявам я на първата писала.

едит ДамаТрефа ми писа, пращам я на нея. 😉
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:01 от Precious girl

# 261
  • Mostly in my mind
Нашата Хумана от зареждане на 5 седмици минава на зареждане на 2 седмици. По-добре ли е? Каква е разликата, знаете ли? Цените? Качеството на артикулите?

# 262
  • Карлово
Здравейте, момичета!
Някоя дама дали иска тази чанта? Подарявам я на първата писала.

едит ДамаТрефс ми писа, пращам я на нея. 😉
Скрит текст:

Благодаря.Gift Heart

# 263
Нашата Хумана от зареждане на 5 седмици минава на зареждане на 2 седмици. По-добре ли е? Каква е разликата, знаете ли? Цените? Качеството на артикулите?

Единствената логика, която мога да вкарам е:

Преминаване към есенно-зимният сезон. Което означаво двойно-тройно по-дебели и обемни дрехи. Което заема повече пространство, съответно по-малко количетво дрехи. С една дума стоката ще се продаде по-бързо просто защото ще има по-малко бройки от нея.
Докато потничетата и тениските знаете колко място заемат на рафтовече в шкафовете ни. Просто лятото магазините са заредени с много повече като бройки дрехи, които по-дълго ще се продават и така не е нужно толкова често зарежда.

*Но това е изцяло моя теория Grinning Никъде не съм го чела.
Някой ако знае причината все пак, моля споделете Simple Smile

# 264
  • София /Абсурдистан
Може би в началото на зимния сезон повече се пазарува?

# 265
Според мен наистина в по-малките магазинчета няма място за толкова стока и се налага по-често зареждане. Всеки сезон се пазарува.
Това с двете седмици видях, че не се налага във всички магазини. Останалите са на 5 седмици.
Просто наистина друга логика освен обем на артикули и липса на пространство в по-малките магазини не намирам.
*вече не са А и Б магазини, а Хумана - зареждане на 2 седмици и Хумана - зареждане на 5 седмици

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:27 от AniNe

# 266
Единият от магазините в нашия град са го затворили. Последно време нищо хубаво не откривах там.
Другият в който ходя е преместен в по-голямо помещение. Добре, че града е малък и пак ми е на път. Нищо обаче не открих днес. Някакво по-дълго яке/шлифер ми трябва. Едно мерих и ми беше тясно в бюста. На другото зареждане дано открия.

# 267
  • Mostly in my mind
Според мен наистина в по-малките магазинчета няма място за толкова стока и се налага по-често зареждане. Всеки сезон се пазарува.
Това с двете седмици видях, че не се налага във всички магазини. Останалите са на 5 седмици.
Просто наистина друга логика освен обем на артикули и липса на пространство в по-малките магазини не намирам.
*вече не са А и Б магазини, а Хумана - зареждане на 2 седмици и Хумана - зареждане на 5 седмици
Нямам идея колко са големи другите Хумани,но не ми се струва малка нашата. А и досега беше на 5 седмици. От понеделник се променя. Има логика в дебелите дрехи които заемат повече място. Simple Smile

# 268
  • Под Слънцето
О!  Някой от Добрич да каже Манията преместена ли е?

# 269
  • София
И аз да се включа с въпрос! От кога няма мания на Опълченска?

Общи условия

Активация на акаунт