Нашите second hand находки - тема 52

• 58 862
  • 501
  •   1
Отговори
# 270
  • София /Абсурдистан
При нас зареждат всяка седмица. До нашия блок е Мания и един по-малък магазин, а наблизо е и Хумана. Всяка седмица всички имат зареждане.

# 271
  • София
Списък от сайта на Мания - маГия - с магазините им и не виждам този на Опълченска , да .
Някой с наблюдения за цените в магазина на халите ?

/Голяма излагация с този "ребрант "явно е много скъпо да се смени цялата табела....

https://magia.bg/bg/magazini-magia/c15.html

# 272
Още преди повече от месец видях, че помещението е празно( Мания-Опълченска), нямаше никакво инфо на вратата. И те като Зиг-заг май лека-полека приключват...

# 273
Напоследък зорлем нещо може да се изрови. На моменти откровено ме е гнус. Китайски парцали с дупки на такива цени??? Да фалират.

# 274
Манията на Опълченска не работи от няколко месеца вече.

# 275
  • Пловдив

Два калъфа за завивка за кошарата

# 276
Аз както бях разочарована от МаГия така днес напълниха една голяма торба детски дрехи за общо 50 лв. Цяло чудо е , че харесаха толкова неща, и  че имаше размери, които ми трябват.

# 277
  • София
от Ремикс - рокля лен и памук за следващото лято

# 278
  • ...живея на последния етаж...
Откакто открих Trendyol за пазаруване, зачертах Ремикс с две огромни черти. За сайт за втора употреба цените са безумни. Прилагам две снимки за сравнение:

# 279
Днес МаГия на Халите изобщо не работеше, а е последен ден с най-ниска цена. Бяха светнали вътре и си зареждаха стока. Не знам с тази "политика" как очакват да имат добри обороти и постоянни клиенти, при положение, че винаги последният ден е най-натоварен.

# 280
  • София
Не съм посещавал, но съм си записал че в понеделник е до 14 часа. Преди това ли е било затворено?

# 281
  • Mostly in my mind
Бях днес на първи ден зареждане в Хумана. Пълна скръб.

# 282
  • Пловдив
И в нашата Хумана нямаше нищо интересно. Нищо кашмиренко, а му е вече сезон.

# 283
  • Велико Търново
Не съм снимала много отдавна, но пращах на приятелка и реших да споделя с вас. За двугодишното от днес в мания за 4лв общо заедно с блузка на Бенетон, чиято снимка не ми дава да кача.

И чисто нова с етикет  двулицева шапка на Sterntaler за 5лв, която намирам за 35 в онлайн магазин.

Много неща все така с етикети има от марката в нашата мания и сега, и миналата есен/зима, не знам на какво се дължи

# 284
  • София
На какво да се дължи? 🙃 На свръхконсумация която не е напът да отмине дори в най-развитите общества, въпреки наличието на значителни маси хора които осъзнават проблема и се борят срещу него.
А тепърва ще настъпва в развиващи се сега държави.
Купувани, прибрани дълбоко някъде за да има място за следващите и разчистени в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт