Нашите second hand находки - тема 52

• 34 849
  • 326
  •   1
Отговори
# 285
Крас...Ива..., точно на този суичър му бях хвърлила око за синовете. 😅
Аз trendyol го бях зачеркнала като ненадежден (от типа на Уайкики), а и си мисля, че стоките там не са оригинални, но то и за ремикс няма гаранция.

# 286
Не съм посещавал, но съм си записал че в понеделник е до 14 часа. Преди това ли е било затворено?
Да, в 10:15ч. сутринта беше.

# 287
  • ...живея на последния етаж...
Крас...Ива..., точно на този суичър му бях хвърлила око за синовете. 😅
Аз trendyol го бях зачеркнала като ненадежден (от типа на Уайкики), а и си мисля, че стоките там не са оригинални, но то и за ремикс няма гаранция.
В Турция се шият огромно количество дрехи за какви ли не брандове. Купувала съм точно тениска Levi's от пазар в Истанбул, същата като от фирмен магазин. Мнение ще дам малко по-късно за оригиналността в Трендйол, че поръчах едни суичъри, чакам ги другата седмица.

# 288
Абе, каквото такова. Simple Smile Ако са качествени и се харесват от притежателя, разлика никаква (освен цената).

# 289
  • Варна
Този суичър, го сложих в любими в събота сутринта, чакайки да му падне цената, в сайта беше 110лв. Същия ден ходих до мол Плаза и както се разхождам гледам през стъклото на един от спортните им магазини същия суитчър. Влезнах вътре да се убедя, че не греша сравних снимките от Ремикс 1:1! Цената в мола 240лв. и суитчъра представен като нова колекция. В крайна сметка Ремикс бяха пуснали и код за отстъпка та го взех за 83лв.  
Същата история имам и за един суитчър на DKNY, взех го за 50лв. от Ремикс и след две години носене в Peek and Cloppenburg го видях като нова колекция за 219лв. И двата суитчъри са нови с етикет, а не втора употреба.

# 290
  • София
110 лв?

# 291
  • Варна
Цената, на която го продаваха без код за отстъпка
Цената, която го купих с код за отстъпка

Това е Nike, нов продукт с етикет, а как ви звучи 240лв. от мола!?

# 292
  • София
Ама то ако искат и за 2400лв да го продават, не за 240. Все ми е тая, аз повече от 10 лв за дреха не давам!  Та за това се учудих, че е 110, дори 50 лв ми е много, но всеки си е с разбиранията. Не го казвам с упрек, просто конкретно за дрехи давам,както казах до 10 лева, въпреки, че имам пари.

# 293
  • Варна
Ама то ако искат и за 2400лв да го продават, не за 240. Все ми е тая, аз повече от 10 лв за дреха не давам!  Та за това се учудих, че е 110, дори 50 лв ми е много, но всеки си е с разбиранията. Не го казвам с упрек, просто конкретно за дрехи давам,както казах до 10 лева, въпреки, че имам пари.
Разбирам ви, но аз деля дрехите на втора употреба и на аутлет както бяха в началото в Ремикс. Също така за мен има значение и бранда.

# 294
Ами 110 лева за Nike не е изненадващо. Сега, колко би трябвало да струва в Ремикс и колко човек е склонен да даде, е съвсем отделен въпрос. Но цената за тази марка си е съвсем адекватна, ако продуктът е нов, с етикет, без дефекти и т.н.
Аз съм ви писала преди, че е добре да сравнявате, защото много пъти цената в Ремикс не е била изгодна спрямо други сайтове. Но е факт, че много пъти си струва, иначе нямаше да продължаваме да пазаруваме от там. Simple Smile

# 295
Офф, аз съм пред голяма дилема Grin Чудя се накъде да хвана - Мания, дето е ден преди ново зареждане или Хумана с ново зареждане Grinning

# 296
Това е вечният въпрос - мине, не мине време, и все някой се чуди как даваме пари за аутлет стоки на Ремикс. Аз по мола нямам време да обикалям, но оглеждам другите сайтове - modivo, FD, AboutYou... От Ремикс като целна и някой купон, си взимам нови дрехи и обувки на предпочитана марка на -30/40%. Пак казвам, ако ги намеря за 5лв или 10, бих си ги купила за толкова, но просто няма.

# 297
Да вземеш нещо на Nike, ново и с етикет, за 5, или 10 лв, просто няма как да стане.

# 298
Доволна съм от последната ми поръчка в ремикс

Единствено дънките на Зара много не ми харесва как ми стоят, но предвид цената им и цената на връщането, няма смисъл да ги връщам.

# 299
Да вземеш нещо на Nike, ново и с етикет, за 5, или 10 лв, просто няма как да стане.

Аз съм почитател на Calvin Klein Wink но, да, същото е положението.

Общи условия

Активация на акаунт