Нашите second hand находки - тема 52

• 34 715
  • 326
  •   1
Отговори
# 315
В Ремикс са пуснали код до 70% отстъпка, но изтича утре в 07:59. За ММ пуснах 23 неща за 200 лв. Много ми се спи вече, но ще се опитам да пусна нещо и за мен.

Вчера ходих до Хумана, много скъпо ми се видя всичко. Тази китайска блуза например, беше 17 лв... Но аз съм стисната и съм свикнала с други цени в Ремикс Grin

# 316
  • София
Има 50 % намаление в Ремикс по случай рождения им ден.

# 317
Има 50 % намаление в Ремикс по случай рождения им ден.
Благодаря много! Голяма поръчка направих и всичко е -50%

# 318
Аз пък само 2 неща успях да си харесам с тия 50 процента и се надявам да не се разочаровам.

# 319
Нещо и аз не можах нищо да харесам, а толкова се надявах. Преглеждах почти всички категории, включително чанти и обувки, а и мъжко.

# 320
Манията на Халите отново е с цветни етикети - всеки цвят отговаря на определена цена за кг. Най-глупавата идея... по-добре да им цопнат фиксирани цени.
Да не говорим, че дори и от най-скъпия цвят нямаше нищо свястно днес. Много амортизирани. Явно искат да си намалят клиентите и да си затворят магазина.
Непрекъснато правят промени и какво очакват със скъпа и скапана стока?Вече ги подминавам.Последно аутлет колекциите на 2ет. бяха на цени по-високи от Half Price  .
Цитат
Моята находка днес - гумени ботуши Hunter
Колко ти излязоха?Доста тежат високите.Аз си взех до глезена, нови от Half Price за 120лв.

# 321
  • Пловдив
9лв.
Ами нормални ми се струват като тежест /но базата ми за сравнение са едни чизми, които имах с гумена част до глезена и нагоре естествена кожа/.

# 322
Вчера си намерих това яке,но дълго като на втората снимка за 12лв от 4ри сезона.В сайта е около 104лв,много съм доволна.😊

# 323
Пуснах и в темата на about you - случайно попаднах на зимно яке, което е 138 лв. в about you и 61 лв. в Remix.

# 324
  • Mostly in my mind
Симпатично Зара пуловерче.

# 325
Момичета, някоя дама в темата има ли малко кученце до около 2 кг? Имам дрешки, които са мънички на моето чихи и бих искала да ги подаря.

# 326
  • София
Знам ,че е извън питането , но може да видите в Animal Rescue Sofia - дали нямат нужда. Доброволческа организация са и за жалост постоянно имат нужда от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт