Нашите second hand находки - тема 52

• 34 837
  • 326
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Хич не се вълнувам от марки, но ако приемем че Адидас и Найк са съпоставими, то имам два чифта шорти с етикет за по лев и нещо от вече несъществуващия Четири сезона на Мария Луиза.
Не е невъзможно, само е трудно.
А точно тази серия шорти на Адидас съм намирал нови с етикет още няколко пъти, със сигурност и в Мания, но или са били черни, а черно не нося, или размер извън моя.
Има обяснение донякъде, че са крайно ефирни и буквално прозиращи на светлина. Много хора не биха ги носили, затова и предполагам са се озовали по тези магазини и останали до последно.

# 301
Аз не държа на марка, но държа на вида и на качествената материя. Казвала съм тук, че миналата година от Remix взех 3 или 4 памучни суичъра (всички нови) за около 10-15 лв. на суичър, което е повече от прекрасна цена. От Mania имах супер поръчка, но беше в края на лятото, тоест вече извън сезон за някои от артикулите. Винаги, когато ми трябва нещо, гледам в Mania и Remix, но скоро не съм гледала за 2-ра употреба, само нови с/без етикет. Нямам много добър опит с дрехите им 2-ра употреба, но въпрос на опитност и късмет сигурно. Склонна съм да дам повече пари за нещо качествено, без да имам особено много пари, защото харесвам ли нещо, го нося продължително. Вече сверявам цените на стоките, защото съм купувала яке на Noisy May от Mania, беше без последно копче. После си купих от answear същото яке в друг цвят на по-ниска цена.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:57 от anmasu

# 302
  • София
мекичък вълнен шал на Boss от  Шик шик

# 303
Днес скочих към любимият ми адрес на Хумана, все от него пазарувам (там стоката, която зареждат винаги ми се струва по-хубава от другият магазин, който посещавах).

Целта ми беше да си купя още едно ветеро и водоустойчиво яке. Плюс едно пуловерче ако си харесам. Не успях да открия точно такова, но имаше страхотни якета и палта, но просто нямам нужда от подобни. Въздържах се от пуловер, защото накупих 3 чифта обувки за по 8лв бройката. Heart Eyes

Като видя вече Rieker и умирам! Майка ми намаза Wink

Открих ги в обувки бг за 175лв https://obuvki.bg/p/zimni-obuvki-rieker-l6543-35-bordo-0000200598291

Като видя Made in Itally и ми се иска да проверя за инфо та открих, че са модел MEZZETINTE за 135€

https://stileo.it/mezzetinte-tronchetto-donna-nero-in-pelle-tron … 5411#show-photo-2

И не знам какви са тези, но са ми страшно симпатични и удобни! За пуловерите ще ходя когато са на 1,50лв , защото имам нужда да зареждам за зимата.

# 304
Бях в Кърджали последните няколко дни и днес в търсене на един обикновен черен панталон влязох във Fancy Point във Възрожденци. При условие че утре е зареждане, 79лв/кг и то точно в Кърджали, където има масово евтини турски дрехи, ми се видя повече от прекалено.
Не съм ходила по ВУ скоро и ако това са цените, май ще ги отказвам.

# 305
Манията на Халите отново е с цветни етикети - всеки цвят отговаря на определена цена за кг. Най-глупавата идея... по-добре да им цопнат фиксирани цени.
Да не говорим, че дори и от най-скъпия цвят нямаше нищо свястно днес. Много амортизирани. Явно искат да си намалят клиентите и да си затворят магазина.

Във вторите около Женския пазар напоследък попадам на дрехи от стари неработещи вече заводи в БГ, разни щампирани тениски с български надписи и лога (примерно имаше на някакво СОУ). Много ме съмняват вече откъде доставят тая стока, все едно е крадена от контейнерите за рециклиране.

# 306
Търся нещо по-специално, вталено палто в определен цвят, по възможност с вълна в състава. Къде бихте ме пратили да разгледам онлайн, освен в Ремикс?

# 307
Няма вече такува находки. Може би в texttiles до НОИ и някакви по фенси магазини. Във веригите не

# 308
  • София
Последните две седмици и в Мания джъмбо плаза НИЩО няма. Усещането ми  е ,че чистат междусезонна стока, и всичко е ужас.

# 309
Все още се намират хубави и евтини неща.
Особено лятото когато нямаше многи народ в София се намираха чудесни находки на много места.
Последната ми покупка е Гап от стречиран деним.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:57 от Versace_Dreamer

# 310
Бях я забравила тази тема, но я издирих, за да се похваля с днешната находка: яке с гъши пух за 10 лв Simple Smile Изпрано и изсъхнало. Цветът е бордо, не както форумът го изкарва.

# 311
  • Пловдив
Моята находка днес - гумени ботуши Hunter /редовна цена 100+лв./. Сега ако си открия някъде от онези палта тип мече циклама и ще пусна тото 🤣

И другото е за децата /последните няколко пъти, сама се разулеждавам в магазините как нямам нужда от конкретното нещо/.

# 312
Бях я забравила тази тема, но я издирих, за да се похваля с днешната находка: яке с гъши пух за 10 лв Simple Smile Изпрано и изсъхнало. Цветът е бордо, не както форумът го изкарва.

През сушилня ли е минало за да се разпухне?

# 313
През сушилня ли е минало за да се разпухне?
Не съм стопанката на якето, но съм забелязала, че съотношението 90:10 пух пера по-лесно се разпухква (от 50:50, например) и без сушилня. Досега не съм съсипвала такова яке в пералня.

# 314
Нямам сушилня, прах го и центрофугирах с тенис топки.

Общи условия

Активация на акаунт