Нашите second hand находки - тема 52

• 9 803
  • 95
  •   2
Отговори
# 75
Работи, но се казва Контур и днес е последен ден - в понеделник ще е новото зареждане. Мисля ценоразписа за днес беше 8 лв/кг или максимално 3 лв/брой.
Вчера ходих - бяха нови служителите и никак не внимаваха за условието максимална цена за брой. Добре че си бях претеглила предварително нещата.

# 76
И на мен ми правят впечатление безумните цени в Ремикс.

Някакви в пъти по-скъпи от чисто нови дрехи в магазина.

Малко извън темата, но наскоро се върнахме от Крит. Направи ми впечатление, че там навсякъде имаше прекрасни дрехи: чудни рокли от естествени материи в прекрасни цветове и кройки. И дори те, въпреки туристическия поток, бяха доста по-евтини от боклиците в Ремикс. Преди доста пазарувах от там, но вече сериозно ме дразнят.

# 77
Цените там варират. На едни къси панталони бяха сложили 36 лв, към тях си харесах свободна блуза без ръкав, беше към 30 лв. 3-4 дни по-късно имаше промоция на всичко лятно, а на следващия ден - код за допълнително намаление. В крайна смека ги взех за 4-5 лв. всяко. Просто следиш, аз ги слагам в любими.

# 78
Работи, но се казва Контур и днес е последен ден - в понеделник ще е новото зареждане. Мисля ценоразписа за днес беше 8 лв/кг или максимално 3 лв/брой.
Вчера ходих - бяха нови служителите и никак не внимаваха за условието максимална цена за брой. Добре че си бях претеглила предварително нещата.
И аз ходих вчера и за да се презастраховам както винаги изрично им казах предварително, че искам едната дреха да взема на цената за 1 бр. Grinning
За съжаление почти на всякъде по магазини вече засичам крайно необучен и невнимателен персонал, та имам 1 на ум.
Иначе в този Контур на пазара драстично са намалили количеството на стоката, която зареждат. Манията винаги дори в последната седмица имаше огромно количество от избор.

# 79
  • София
какво е работното време днес, някои знае ли

# 80
23лв - бейсик сникърси( за 3лв. ,30€ редовна цена в сайта + дрешки на vero moda,amisu,name it ) от четири сезона,първи ден след зареждането.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 12:18 от believe_

# 81
# 82
Присъединявам се за безумните цени в Ремикс, бях си харесала едни чанти, но се отказах.

# 83
Има изгоден код в Ремикс за -35% на всичко.Пуснах поръчка с 3 артикула за 12,13лв ....Доставката вече е 4,99 ,само експресната е 8 и нещо.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 09:36 от believe_

# 84
Само днес май е намалена таксата за доставка. Имат на банера "ти пестиш от доставка"😅

# 85
  • София
Само днес май е намалена таксата за доставка. Имат на банера "ти пестиш от доставка"😅

Уж са си актуализирали условията, но знае ли човек...

Скрит текст:
Какви са условията за доставка и връщане?
Последна актуализация 2025/07/08 01:32 PM
Доставка до всяка точка на България до 3 работни дни със Speedy:
До офис на куриер или Speedy Автомат 4,99 лв.
До личен адрес 5,99 лв.
Експресна доставка на следващия работен ден за 8,79 лв. (за поръчки до 14:00 ч.)
Безплатна доставка за поръчки над 109 лв (не важи за експресна доставка).

Връщане до 14 дни след доставката.

# 86
Крайно време беше...

# 87
Ако са намалили цените за доставка, ще ги прегледам тези дни Simple Smile
Иначе, получих днес тези Levi's 501, от sellpy, извадих ги от пералнята и гледам -- бонус 2 евро. Доставката е скъпа, самите дънки 4 евро (както се оказа 2 евро🤣), но тук не намирам Levi's от миналия век, съвременните стоят различно.

# 88
Колко време ти пътува доставката от Sellpy?
Иначе честито за еврото, скоро ще можеш и у нас да си ги похарчиш. 😆

# 89
Благодаря ти, McKitty! На 3 юли поръчах, днес сутринта я взех.

Общи условия

Активация на акаунт