Нашите second hand находки - тема 52

• 55 059
  • 473
  •   2
Отговори
# 60
9лв. е в последния ден, последните седмици иначе има -50% на детски дрехи и така кг. е 4.50лв.
Иначе дори и в първия ден на зареждане няма кой знае какви находки, да не кажа че на 70% са си парцали за рециклиране, прекалено лъскав магазин за стоката, с която го пълнят.

# 61
  • София
Много благодаря , в началото беше Фюжън или нещо подобно и най- евтиния ден - цената на кг беше около 30лв .

# 62
  • Пловдив
Предполагам не само аз купувам неща от фейсбук групи, затова споделям тук

Дамата се подвизава в много групи из фейса с различни профила. Имайте много наум, ако решите да поръчвате от нея.
Вчера поръчах от @Инес Славейкова детски маратонки в перфектно състояние. Получавам пратката без преглед, викам си и друг път съм поръчвала от групата не е имало фал... Ами тук нещата са за кофата и най-нагло дамата ми обяснява как били с нормални забележки 🤦🏽‍♀️качвам и снимката от обявата
Блокира ме в месинджър и на телефона ѝ
0877743644
12 сигнала има за нея в nekorekten.com /късно проверих/

Профила на дамата
https://www.facebook.com/share/1DRM4HN7J4/

Ако на някой му се чете кореспонденцията да пише и ще я кача.

# 63
  • Mostly in my mind
Тя не знае ли,че може да я разнесеш по групите за некоректност...какви са тия хора. Ужас.

Аз да споделя две находки. Майкъл Корс чанта за 12 лв, като нова. Мисля,че е оригинал съдейки по логотата, изработката и хастара. Вие как мислите? Предвид колко много реплики има. Има и qr код. Много е готина и е супер за лятото. Много й се зарадвах като я видях.

И една поличка

# 64
  • Пловдив
Ами не ѝ пука явно, защото не съм първата, сигурно ще си оправи живота с тези пари.

Страхотни са и чантата и полата, кожата на чантата изглежда от онези меките като кадифе.

И за да не спамя само, две пратки от Вендора, влюбена съм в шортите си 🤣

Мъжът и той е доволен

# 65
Здравейте днес си взех панталон (който ще ползвам за работа )....за 17 лв от Мания ,със сив етикет ..губя желание да ходя вече по моите магазини ..вярно ,че всичко се вдига ,но все пак .Аз обичам да си ровя ,но май намалих ходенията .

# 66
  • София
Тя не знае ли,че може да я разнесеш по групите за некоректност...какви са тия хора. Ужас.

Аз да споделя две находки. Майкъл Корс чанта за 12 лв, като нова. Мисля,че е оригинал съдейки по логотата, изработката и хастара. Вие как мислите? Предвид колко много реплики има. Има и qr код. Много е готина и е супер за лятото. Много й се зарадвах като я видях.

И една поличка

Оригинална е чантичката. Добро попадение е Simple Smile Честито!
https://www.amazon.ae/MICHAEL-KORS-Womens-Small-Messenger/dp/B07YZJNY2Q

# 67
Лолита
Чудна! Полата също! Sparkling Heart
Two HeartsМисля, че и като комбинация ще са прекрасни Revolving Hearts Simple Smile)))) Трябва да ги наложиш, че така не мога да преценя добре, И двете са прекрасни находки, ЧЕСТИТО! Simple Smile))))
*затова обичам да си ровя из ВУ Sparkling Heart

# 68
  • София
Страхотни са чантата и полата! Blue Heart

Днес в Ремикс има безплатна доставка.

# 69
Внимавайте с цените в ремикс! Направиха ми впечатление два артикула, пуснах им сигнал, сега пък искат линкове. Ще им пратя, както и към други сайтове, където цените са в пъти по-ниски. А това е сайт за втора употреба дрехи!
Та, имайте едно на ум и сравнявайте!

# 70
  • Mostly in my mind
Скоро и при нас. Simple Smile

# 71
  • София
Къде е това?

# 72
  • Mostly in my mind
В Хасково.

# 73
  • Sofia
От Магия/ВМА/,17лв.

# 74
  • София
Мания димитър петков дали работи ?
В гугъл пише,че е затворена за постоянно ?

Общи условия

Активация на акаунт