Нашите second hand находки - тема 52

• 58 374
  • 497
  •   1
Отговори
# 120

Нова за 5лв. от Хумана.

# 121
  • Пловдив
От група във фейса

# 122
  • София
Магазин с плюшени играчки в гр. София ? Търся за кучетата ,че ги късат многоо бързо в процес на играта и ми писна да давам по 15лв + от зоомагазините . Мерси

# 123
  • София
Магазин с плюшени играчки в гр. София ? Търся за кучетата ,че ги късат многоо бързо в процес на играта и ми писна да давам по 15лв + от зоомагазините . Мерси

В Т маркет съм виждала. Даже внука ми си беше харесал някаква и му я взели.

# 124
Рядко съм разочарована от Ремикс, но днес бях погнусена. Освен хубавите неща, които получих( чисто нови Адидас) и други...една ленена риза си бях поръчала " без следи от употреба", а дойде с жълти подмишници. Даже не я пробвах. Директно връщам и ще си искам парите за връщането да са за тяхна сметка

# 125
  • Пловдив
В Пловдив във Фрея и Скандинавия има, предполагам и в София ще предлагат.

# 126
Вчера от Скандинавия си взех тази чанта. Малко скъпа ми се стори за 20 лв ама вече бях на касата

# 127
Вчера от Скандинавия си взех тази чанта. Малко скъпа ми се стори за 20 лв ама вече бях на касата

Хубава е чантата, универсален модел, реалната и цена виждам че е около 100 лв.
https://alvierorodriguez.com/products/bauletto-ivy-29

# 128
Вижте на Стамболийски, този който е след Вис Виталис. Преди имаше редовно там.

# 129
И аз попаднах на чанта, която беше без следа от употреба, страхотен цвят, хубава кожа и на приличната цена от 16 лв.
Размер, който ми е идеален.
Скрит текст:

която е всъщност тази от сайта
https://gianninotaroshop.com/en/products/emily

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 19:42 от anonymiss

# 130
  • Пловдив
Севда, не е много пари за мен, раниците на марката са над 100лв., в пловдивската Скандинавия държат почти редовна цена, защото са нови, с етикетите им, наблюдавам ги от известно време.

# 131
Страхотни чанти, дами! Със здраве да си ги носите 😊

# 132
Малка ми идва за моите нужди, но това е единственият начин да не нося много тежки чанти, както аз обичам.

# 133
  • Sofia
Има ли начин да се отмирише гадна миризма от изкуствена кожа ?
Поръчах си едни чехли от контур.
Трябваше да ги върна още като ме лъхна миризмата…,а и след няколко дни видях,че и номера не им отговаря.Отдолу пише един,а вътре на етикета друг…и малко са ми малки на дължина,но това не е толкова проблемно….
Миришат много лошо 😖
Седят от седмица на терасата,но пак си вонят 🫤

# 134
  • Пловдив
Пране в пералнята на кратка програма.

Общи условия

Активация на акаунт