Нашите second hand находки - тема 52

• 39 073
  • 358
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Ремикс наистина дразнят с тези кодове. Обявяват гръмки проценти, но реално много се намаляват само най-големите им боклуци или много рядко нещо по случайност изпуснато от тях. Хубавите и качествени неща си седят на едни и същи цени с месеци, а дори и година.

# 331
И откога доставката е станала безплатна над 109лв. Добавих за 95 вчера и като видях 7 и нещо.... не, мерси. Не струва толкова една доставка, да не говорим, че с Boxnow такива бизнеси ползват големи отстъпки и могат да я докарат до 4-5лв. спокойно.

# 332
Това с кодовете наистина е много дразнещо, но пък пуснах добри поръчки с реалните отстъпки от миналата седмица. Не знам дали помните, писах как мъжът ми сумтя и мрънка за една поръчка изцяло за него. Търсила съм, поръчала съм, на крака му ги нося, и мрънка все едно го карам да ходим до мола. Този път не беше така - чинно си изпробва всичко и беше много доволен Smiley

# 333
Хумана А магазини имат 50% на всичко

италианско палто 80% вълна за 25лв
детска туника

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:48 от Pmom

# 334
  • Mostly in my mind
Пълно разочарование Хумана. На второ зимно зареждане едно голямо нищо!

# 335
Ох, напомни ми. Съботата си купих за 1,50 един страхотен шал на ZARA 110см х 220см. Май не си личи по снимките, но е като неносен и много топли. Тези дни ще огледам няколко клипчета за начини как се "овърта" и носи 😊

# 336
Вчера наминах през Хумана и Мания на Сливница. От Мания, учудващо, се сдобих с вълнен пуловер на Uniqlo и тъмносин костюмен елек и двете по 6 лева, което е сравнително ок. Имаше няколко парта с вълна и доколкото разбрах имат промоция на връхните дрехи в момента. В Хумана също имаше много якета и палта, но нищо не ми грабна окото.

# 337
  • София
някои знае ли как са цените тези дни в контур на Д.Петков?

# 338
# 339
някои знае ли как са цените тези дни в контур на Д.Петков?
Ще се опитам утре да мина и ще споделя.

# 340
Мания имат -50% на детски дрешки...Минах през магазина и напазарувах блузки за у дома за символична сума,дори и от зала А (да не повярва човек) 😃.

# 341
Remix днес имат до -65% с код. Напозарувах това, на което ми даде 40 -45% и ще се надявам да се похаваля като дойде поръчката.

# 342
Контур Димитър Петков
Скрит текст:

# 343

Ето го и така модерното този сезон яке вече минало химическо чистене. От Хумана за 22лв

# 344
Тези дни от Хумана Младост за 7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт