Нашите second hand находки - тема 52

• 38 992
  • 358
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Вчера купих зимни боти на децата, двата чифта са за 30 лв общо. Магазинът се намира малко преди Централна гара в София, там са 2 един до друг, като единият е огромен с много стока.

# 346
  • София
Вчера купих зимни боти на децата, двата чифта са за 30 лв общо. Магазинът се намира малко преди Централна гара в София, там са 2 един до друг, като единият е огромен с много стока.
Обърна ли внимание на актуалния график за зареждане?

# 347
  • София
Не, но там винаги има много неща, сега беше пълно с якета, дълги панталони и подобни

# 348
  • София

Вчера минавам през един магазин и си намирам много готини сандали за лятото, отворени, спортни, точно такива търсех! 5 лева!

# 349
japp17 - ботите са много готини

Аз от кварталният магазин днес се изкуших да си купя едни, ръчно изработени (съдейки по щампата отдолу на подметката) ест кожа боти и една симпатична черна чанта - общо за 25лв

# 350
Аууу, в София ли е този магазин? Много хубави находки!
japp17 - ботите са много готини

Аз от кварталният магазин днес се изкуших да си купя едни, ръчно изработени (съдейки по щампата отдолу на подметката) ест кожа боти и една симпатична черна чанта - общо за 25лв

# 351
Благодаря.
Не, в Пловдив е. В кварталът ми Кючук Париж. Той даже май не е верига, не знам. Едно закътано, дрешките не са първа хубост, но има страхотен избор на качествени обувки! Не знам от къде ги докарват, но наистина запазени, както се казва маркови обувки на ниски цени. Преди бяха по-скъпи, но вече много ги намалиха, защото явно никой не го знае това междублоково магазинче и хората ровят, търсят само евтините блузки.

# 352
  • Пловдив
Благодаря.
Не, в Пловдив е. В кварталът ми Кючук Париж. Той даже май не е верига, не знам. Едно закътано, дрешките не са първа хубост, но има страхотен избор на качествени обувки! Не знам от къде ги докарват, но наистина запазени, както се казва маркови обувки на ниски цени. Преди бяха по-скъпи, но вече много ги намалиха, защото явно никой не го знае това междублоково магазинче и хората ровят, търсят само евтините блузки.
  Може ли да дадеш адрес на магазина?

# 353
Ще се опитам да насочя Simple Smile
Значи намира се на две крачки от старите Слънчеви Лъчи в Кичука. Там има две ВУ една до друга. Една по-голяма на едни стълбички и тази по-малката с хубавите обувки. Посоченият адрес е на по-голямата за ориентир. (макар, че гугъла измества леко точката)

На останалите два скрийншота показвам пътя към голямата ВУ тази която се казва бутикова Queen, но нея я подминаваме и като завием в ляво със зелената стрелка е другата от вторият скрийншот Simple Smile

*Вътре наистина рафтовете са пълни с обувки, останала стока не струва. (освен ако не искате и спално бельо, има страшно много)

* g.k. Hristo Botev-SouthYuzhen, ul. "Slaveevi gori" 43, 4004 Plovdiv е адресът на този Queen със стълбичките, който подминаваме.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 18:15 от AniNe

# 354
  • Пловдив
А събота работи ли този магазин?

# 355
Хм, не съм сигурна? Би трябвало, наистина нз.
*Но през останалите дни трябва да се внимава ходенето около 12-13ч защото жената може да е излезнала на обяд.

*update:
събота работи 09:30 - 18:00
неработни дни са само Петък и Неделя

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:04 от AniNe

# 356
  • Пловдив
В делничен ден няма да тръгна за Кичука честно казано, затова попитах за съботата

# 357
Значи СЪБОТА     09:30 - 18:00    РАБОТИ Simple Smile))))

* Само Петък и Неделя - не

*Преди малко скокнах набързо лично да я питам, че няма навън никъде лепнато график, но каза, че това е схемата Wink

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 13:09 от AniNe

# 358
  • Пловдив
Благодаря ти 🪻

Общи условия

Активация на акаунт