Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 47

• 20 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Тони-Теодора
Косена
Розка

# 526
В последните две години в разширения ми приятелски кръг се родиха Яная, Аная, Ивая и Милая. Не знам каква е тая мода на нормални, красиви и сериозни имена да се лепва никому ненужно я.

# 527
В последните две години в разширения ми приятелски кръг се родиха Яная, Аная, Ивая и Милая. Не знам каква е тая мода на нормални, красиви и сериозни имена да се лепва никому ненужно я.
Ужасни до едно. Отврат.
Тази мода ми е по-противна и от Ая, Ния, Мия и т.н.

# 528
От БТВ:

"Бруклин и Никола Бекъм си казаха "Да" отново"

Изпаднах в неловко положение,когато разбрах че Бруклин е мъжкото име,а Никола – женското. Laughing

# 529
Не знам жена му каква е, но Никола си е женско име в Полша например. И на мен ми беше странно като се запознах с една такава, но... Simple Smile

Преди малко видях една Люлина.

# 530
Не знам жена му каква е, но Никола си е женско име в Полша например. И на мен ми беше странно като се запознах с една такава, но... Simple Smile

Преди малко видях една Люлина.
Цитат от текста на може би най-известната наша народна песен:

"Имала майка едно ми чедо,едно ми чедо Никола,
с очи звездици,с лице трендафил,левенто чедо Никола..."

# 531
  • някъде по морето
И Никита в Русия е мъжко име, както и Петя  и Ваня...

# 532
Люляна .. съученичка на племенницата ми.
Говори се, че майката е ходила на екскурзия в Любляна докато била бременна и от там се вдъхновила.

# 533
позната Трайка ( може да я закачам Трай Трайке)

# 534
  • София
Това, че в България Никола е мъжко име, не означава, че това е някакво правило, важащо за целия свят.

# 535
  • Пловдив
То на български и Бруклин, и Никола звучат като мъжки. Wink

# 536
Първият Никола, с когото се запознах в живота си, беше (и е) толкова нежен, че в съзнанието ми името си остана изключително женствено, а и след това не намерих нито едно мъжко име, завършващо на гласна буква, което да ми хареса.

Иса, бебе

# 537
  • Варна
Чедото е мъжко, https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82             ,,Е-е-е Никола, е-е-е български юнак, е-е-е Никола, е-е-е пирински орел.''
 А НиколА,  си е унисекс.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 10:47 от Пеева

# 538
  • Пловдив
Чедото е мъжко, https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82             ,,Е-е-е Никола, е-е-е български юнак, е-е-е Никола, е-е-е пирински орел.''
 А НиколА,  си е унисекс.

Песента е за Никола Парапунов - виден български антифашист, комунист и партизанин.

# 539
Специално Никола-та от Полша си се представя като Нико́ла.

Общи условия

Активация на акаунт