Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 47

• 19 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Може да е производно от Момчил и да са решили да го кръстят така. А и по скоро ми звучи като име на по-възрастен човек, в смисъл да е кръстен на такъв - дядо му, например.

# 571
Аз познавам Момка (млада жена). На баба си е кръстена едно към едно

# 572
Да не би момичето да е на кръщене на момче с името Никола?
Ето едно момиченце Никола,от фб
Скрит текст:

# 573
# 574
Никола, с ударение на и, е популярно женско име във Великобритания и други англоезични страни. Да не би да е с родител чужденец или по принцип да живеят в чужбина?

# 575
  • София
Заниела Василева (служител в РС Тутракан)

# 576
Адвокат Тъпов

# 577
  • Sofia
Никола, с ударение на и, е популярно женско име във Великобритания и други англоезични страни. Да не би да е с родител чужденец или по принцип да живеят в чужбина?
Не знам такива подробности.
Снимката е от профил на фотографка във фб.

Люцкана,от тв

# 578
Цеолина – от тв новините.

Малика е арабско име. Има и мъжка форма – Малик. Доколкото си спомням, означава „цар".

# 579
  • България
В One Direction един от певците беше Зейн Малик от пакистански произход. Т.е. Малик е и фамилия.

# 580
  • София
От Адвокатско дружество "Тъпов и Гьопсалиев“ 🤣🤣🤣

# 581
Възрастни хора на около 70-80:
Кою
Кадифейка
Пагона

Млади (набор след 2000):
Ронда Петрова
Марсел Симеонов
Фабияна
Талита
И най- нелепото съчетание за мен- Джана- Василиса Grinning

# 582
Не,че е странно , но ще е мъка за писане по бланки и документи.
Александра-Цветелина

# 583
  • Пловдив
От Адвокатско дружество "Тъпов и Гьопсалиев“ 🤣🤣🤣
Как да не ги запомниш - чак и снимка на табелата им се развяваше в нета.
В Пловдив има адвокат Тъпчев. Разправяха ми за случай в друг град, в който той или негов по-стар роднина адвокат, не знам, се явявал на дело. Съдията, виждайки трите му имена, решил, че човекът сигурно се представя със собствено и бащино име, как иначе, и продиктувал за протокола: "адвокат Иван Петров" (примерно, други са били имената). Адвокатът изрично и гордо допълнил: "Тъпчев".
Може да идва и от "тъпча" обаче.
Темата е за собствени имена, ама като стана дума...

# 584
О, то при фамилиите куриозите са не малко. В гимназията имах една учителка по френски със звучната фамилия Тралаланова. Наистина си беше малко тралала жената - по време на час пиеше бебешко пюре от бурканче скрито в шкафа на учителското бюро, а докато изпитваше на дъската ядеше консерва с грах и си чистеше зъбите с клечка. Бая подигравки отнасяше от учениците.

Общи условия

Активация на акаунт