Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 47

• 19 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Рила, жена над средна възраст. Всъщност ми хареса как звучи.
Това ме подсеща за една баба Рилка от моето село. Когато почина от некролога стана ясно, че всъщност се е казвала Рахила - библейско име, означава овца.

# 721
Сетих се за моя съученичка , която се казва Победа.

# 722
  • Най-красивата страна
Дженалин

# 723
  • ...живея на последния етаж...
Вилона

# 724
# 725
Имахме в наше село баба Черна, и като бях малка питах баба си Защо така казвате на тази баба тя не е черна (мургава), и когато ми каза, че това всъщност е името й, бях направо същисана. Кой ще си кръсти така детето, раждаш хубаво бяло бебче и бам! Черна....
А внука й когато се роди, бабите в махалата се шегуваха, че ще го кръстят Сивчо, понеже дядото се казваше Славчо, и хем да е на него хем да е на бабата ама по-светъл. Те пък взеха, че го кръстиха Радостин...няма драма....

# 726
Една позната баба пък се казваше Негра.

# 727
  • София
Черна е доста странно. Моя позната беше избрала името Зорница за дъщеря си, но след като роди смени името с друго, защото си е представяла, че Зорница отива на много светла жена, а бебето било по-мургаво (странна логика + как очакваш, че при двама мургави родители ще се роди русо и синеоко бебе Grinning )

# 728
  • София
Аз все още мисля за Нежелана. Не знам дали си спомняте, една съфорумка писа за момиче с това име. Направо си е брутално.

# 729
  • Телиш/Плевен
Хеди
Крайо

# 730
Аз все още мисля за Нежелана. Не знам дали си спомняте, една съфорумка писа за момиче с това име. Направо си е брутално.
Боже, не знам какъв трябва да си, за да си кръстиш детето така Angry
То чак като някакъв майтап звучи.

# 731
Няма български гражданин с име Нежелана.
Явно някой е недочул добре името и после става счупен телефон.

# 732
Да не е Нежна?

# 733
Попадна ми Сияна  Калин Симеонов и Стивиян Генади Иванов.

# 734
  • София
Няма български гражданин с име Нежелана.
Явно някой е недочул добре името и после става счупен телефон.

Надявам се да е така. Ами тук, в този тема беше писано. Младо момиче била. Не си спомням кой го беше писал.

Общи условия

Активация на акаунт