Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 7 000
  • 164
  •   1
Отговори
# 60
  • Deutschland
Мамини синчета форевър. Моят Рак отрича неистово, ама аз си вярвам на очите.

# 61
Близнаците са ужасни като партньори, но перфектни като любовници. Иначе са не-тър-пи-ми.
Но пък земните като Козирог и Телец са ми мега скучни.
Та, ще се бият в различни категории.
Нямам такива наблюдения. Гола вода са и в леглото на фона на всичко останало Grinning

# 62
JoyJoy Ти ги закопа направо!

# 63
JoyJoy Ти ги закопа направо!
То с кеф да ги закопаш Joy

# 64
  • София
Аз лично не мога да направя обобщение за Близнаци. Познавам отблизо няколко, всички са много различни. Ама нищо общо.

# 65
Аз лично не мога да направя обобщение за Близнаци. Познавам отблизо няколко, всички са много различни. Ама нищо общо.
Да не помислите ,че се хваля, но без Козирог и Рак, съм била с мъже от останалите 10 зодии.
По- голям нещастник от Близнака ,не бях имала. Хем БНД е скорпион и мислех, че нищо не може да ме изненада след него!
Долни са просто, лъжат, манипулират, грандомани, егоисти, кой съм аз! Е , кой си. Никой.
Шефка - Близнаци, шеф- Близнаци, майка ми- Близнаци. Същата работа.
Тези хора изкарват най- лошото от мен.
За Водолей като мен,  са ми твърде двулични, нарцисисти, критикари, а всъщност въздух под налягане!
Не че и Водолеите сме лесни, но тези хора просто са с биполярно разстройство!

# 66
Хаха имат и положителни черти-разговорили , забавни , любознателни, в общия случай интелигентни.
По принцип е хубаво да се знае датата на раждане ,за да се види цялата картинка.

# 67
Хич не са забавни. Гледат само себе си и личната изгода. Забавни са за другите.За човека до тях са такива цербери, че аз като свободолюбив Водолей,просто избивам кочината Cold Sweat

# 68
  • София
Съгласна съм с това, че са двулични. Едното лице за тук, другото за там. Другото общо е - имат някакво хоби, свързано с изкуство, култура, сценични изяви. Да, разбира се, интелигентни и разговорливи са.

# 69
Близнаците са леки за общуване, защото обикновено са повърхностни и са яваш-яваш.

# 70
Дървени философи. Все те са прави, а как лъжат... Лъжат и си вярват.
Една единствена колежка имам Близнак, виж тя е друга бира.
Мъж Близнаци - никога повече!

# 71
  • София
Аз, общо взето, гледам да не се влияя от зодии. Всеки път си казвам - мъжете са различни, не зависи от зодията. Както казах, специално Близнаците не мога да ги обобщя.

Обаче "любимите" ми Земни са все едни и същи.

# 72
И какви са земните според теб? Скучни ли?
Близнаци са по-добре от зодия Рак. Поне няма драма.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 16:12 от Tina*

# 73
Аз за зодия Рак си обобщавам , не се разбирам , не им понасям цупене то и драматизмите .

# 74
Близнаците не са гола вода в леглото. Там може би са им силните страни, заради които не си струва да се търпи всичко останало.
Не претендирам да познавам мъже от всички зодии, но с Близнаци имам достатъчно опит

Общи условия

Активация на акаунт