Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 7 007
  • 164
  •   1
Отговори
# 90
Що бе, водолеите са щедри и обични хора, ама да им влезеш под кожата трябва, иначе са развей прах.
По- стиснати от земните няма.
Огнените и въздушните са ларж.

# 91
На абсолютно същото мнение съм.
Земните освен, че са практични и спестовни, често са стиснати.
Защо да пия кафе тук за 3 лв, като в съседното струва 2 лв...

Ние с мъжа ми сме въздушно и огнено и изключително си приличаме с него специално за отношението към парите. Средство чрез което си доставяме удоволствия и емоции - концерти, почивки, материални неща, хубава храна и тн. Това и към близки и приятели. В такива моменти не си правим тънки сметки, а си отпускаме душичките Simple Smile
И същевременно си спестяваме.

# 92

да бе да, сегашния ми шеф е лъв и се скръзни за всяка стотинка и си му личи, че му е криво да дава пари,
бившия шеф беше дева и не се е случвало друг да плаща сметката на офисен обяд или в командировка, като му се и получва естествено
друг бивш шеф е близнаци, не му се даваше, ама даваше, от него съм научила "който плаща лошо, плаща два пъти"

# 93
Че земните са стиснати, отнася ли се за дамите или само за мъжете? Щото и аз съм земна зодия - дева, но съм с широки пръсти и много обичам да правя подаръци на близките си без повод. Като дете бях точно обратното. Харча доста.

# 94

да бе да, сегашния ми шеф е лъв и се скръзни за всяка стотинка .
Значи те шефовете повечето са скръндзави, те мислят мащабно, за своята печалба, за своята фирма, за своето забогатяване на гърба на робите. Там  няма общо със зодията.

Но за пореден път се убеждавам, че комбинацията, огнен с въздушен е най - успешна и дълготрайна.

# 95
Не бих казала, че Деви мъже са стиснати, понякога обичат да купуват на килограм, оливат се в разходите и доста са грижовни.

# 96
Стрелците са всичко друго, но не и стиснати.
БНД е дева, също не е стиснат.

# 97
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От моя опит най-стиснати са водолей, стрелци и лъвове. Да, лъвовете са ми топ като циции, всички казват, че са ларж, с широки пръсти, щедри. Аз такова нещо не съм забелязала. Водни и земни са ми най-щедри.

# 98
  • Deutschland
Водните, които познавам цепят стотинката на 10. Не стъпват в магазина, чакат на съпруг, син, дъщеря да купи и донесе. Няма да се харчат, я.
Голямата ми дъщеря е Стрелец и също е стисната много.
Аз съм ларж и имам широки пръсти и това пестене и лишаване ми е непонятно.

# 99
Земните си правят сметката, но огнените са адски стиснати. Мъже Овен и Лъв са най- свидливите, които съм срещала. А имат доста, не е от недоимък.

# 100
От моя опит най-стиснати са водолей, стрелци и лъвове. Да, лъвовете са ми топ като циции, всички казват, че са ларж, с широки пръсти, щедри. Аз такова нещо не съм забелязала. Водни и земни са ми най-щедри.
Това твърдение обърка тотално всички хороскопи, натални карти, съзвездия и планети взети заедно.

# 101
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И защо трябва да пиша на черното бяло от личен опит само защото така твърдели астролозите. Преживейте го, лъвовете са супер стиснати и дребнави и мнението ми за тях няма да се промени само защото пишело друго.

# 102
Това че, си срещнала 1- 2 такива, изобщо не е обощаващо за всички представители на знака.
И донякъде сэм съгласна, че докато не им спечелиш доверието и им  вземеш сърцето, трудно се раздават.
Но, като цяло огнените не са стиснатите в зодиака .

# 103
Ооо, да! От мъж Лъв по-стиснато същество не познавам, честно.
Наблюденията ми са от роднини, приятели, любовници...
Питам мъж Лъв какво ще подари на жена си за РД, щял да й вземе картичка! И букет, ама да не си помислите някакъв уникален... от супермаркета просто.
Друг ме кани на по питие и още със сядането ми на масата, се оплака колко бил платил. Онемях! Каква тема за разговор е това...
Много държах аз да платя всичко последващо.
Изобщо, мога да дам страшно много примери, ама няма смисъл.
Жените са съвсем различни, но тук не става дума за тях.

Девите може да имат всякакви други кусури, но стиснати не са. Обичат да обгрижват близките и приятелите си.
Да, не са прахосници и си правят сметката, но не се стискат.

# 104
  • София
Между другото, и аз познавам стиснати лъвове. Даже 2 броя.

Общи условия

Активация на акаунт