След това с него се преборих за мечтата ми за второ дете.
Сега, пак тук се надявам да преборя и това.
На 45 години съм. В момента съм на почивка. 8 дена. Два дена преди да заминем, отидох на профилактични прегледи, единият от които - мамограф. За 12 часа се сдобих с диагноза - рак на гърдата. Каква почивка карам - предполагам ви е ясно. Майната му. Прибираме се в събота срещу неделя, през нощта. Понеделник влизам за биопсия. Само черни и тежки мисли са ми в главата. Гледам сама дъщеричката ми на 10 г., с баща и сме в лоши отношения вече години. И се чудя, ако се случи нещо дало ще я гледа. Сега за биопсията ще се грижи за нея, но дали ще е така и занапред. Кой ще помага на мен, ако се наложи. Усещам, че животът ми след броени дни ще се промени безвъзвратно и не мога да го възприема. Ужасена съм. Много съм ужасена..
Три деца и внуче. Първата седмица, плаках и умирах, после реших друго. Намерих този форум , а и други източници. Говорих с жените и реших, че ще оздравея. Една година по късно, 6 химиотерапии, сега таргетна, хормонална. Има отговор на лечението. Благодаря на Господ за това. Съчетах традиционното лечение с алтернативно. Чувствувам се добре и се радвам на живота!
Вземи се в ръце и действай! Ракът, не е това, което е било! Трябва да вярваш ида имаш план за действие. Дъщеря ти, е достатъчно голяма, ще разбере и ще ти е от помощ! Никакво отчаяние! Кураж, и мини през това изпитание успешно!
Тук момичетата да много отзивчиви и в помощ!❤️❤️❤️