Очила за компютър

• 312
  • 11
  •   1
Отговори
  • Somewhere far away
В общи линии това - много ми се товарят очите,  по цял ден съм на монитор и няма как да съм  без очила.

Отделно имам астигматизъм, но за момента нямам време да ходя  на очен лекар и да ми изписват очила, защото почнах нова работа и не е ок да излизам и да отсъствам още от самото начало.
 Търся нещо бюджетно , но качествено което поне малко да облекчи натоварването в очите и да не се прибирам  вкъщи като зомби.

# 1
  • Melmak
Според мен се товарите от астигматизма. Носите ли очила за него? Аз бях с астигматизъм, работа на компютър по 10 часа ме караше просто да съм изключително изморена.

# 2
Очен, най-добре.
Ще изпише точната рецепта за вашите очи.

# 3
Каквото и да изпише лекарят, при очилата няма такова животно като "нещо бюджетно".

# 4
Само Gunnar.

# 5
Не отлагайте посещението на очен лекар. Ако имате проблем с работното време, има оптики, които работят в почивните дни и услугата им включва безплатен очен преглед.

# 6
  • София
Има много оптики, които разполагат с лекар. И моята препоръка е - преглед на място и рецепта за очила. Там ще ви предложат бюджетен вариант на стъкла за компютър. Всяка оптика работи с поне 5 марки, така че има избор.

# 7
  • Somewhere far away
Каквото и да изпише лекарят, при очилата няма такова животно като "нещо бюджетно".
знам че няма. Говоря за нещо временно което да си купя без рецепта

# 8
  • София
знам че няма. Говоря за нещо временно което да си купя без рецепта
Много рядко в някои оптики има няколко бройки очила за компютър, но са с диоптър. Колкото и да е странно, може да си поръчаш от Тему. Обаче трябва да ги изчакаш.

# 9
  • Somewhere far away
Е точно от тему не бих.
Има доста сайтове. Но се чудя кой е добър и от къде да поръчам. Някой не е ли поръчвал от интернет?

# 10
Аз купих на моя син това, те са с микрофон, но марката предлага и просто очила за компютър:
https://ibspot.com/us/products/razer-anzu-smart-glasses-blue-lig … y-rectangle-small

# 11
Предвид астигматизма не мисля, че които и да било очила извън направените по поръчка ще помогнат. В България повечето оптики работят всеки ден, включително в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт