🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Взели са си ролите насериозно. 😅

# 106
Ами големите си имат половинки и не могат да ги гаджосат, но на малките не им пречи!
Гери колко да са малки? Тамън за първи трепети!

# 107
Ми не ми е удобно да обсъждам деца.
Само ми е много стряскащо този младеж колко прилича на батко си Чаатай. Направо не знам как са успели да го намерят

# 108
Тъкмо се опитах да им намеря годините, ама не ми се получи, като ги гледам 12-13г, точно първи трепети.

На мен и двамата много ми приличат на порасналите герои. Идеално са ги подбрали. Надявам се да ги видим в някоя ретроспекция до края на сезона.

# 109
Продължават да снимат

# 110
Момичета,  благодаря за фрага и превода!
Тази Чийдем наистина е много опасна. Сега и Сердар ако  си замине тя съвсем си разчиства пътя. Може би е натопила Ешреф, че го е прострелял затова да е задържан.

А тези две сладурчета ми се струва да  са по на 13 или 14 години, Umut скоро имаше завършване беше с тога, но мисля на степента след началното образование. Майката на Umut ми е приятелка в FB, ама ми е  не удобно да питам, иначе ми пише, че много е горда с него, учи се.

Да ви споделя нещо за на Чаатай феновете. Попаднах на разговор с един младеж 19 годишен съвсем случайно се заговорихме и от приказка на приказка нещо за религии се заговорихме и аз казах, че само в Турция съм била за сега. И той ми вика: А, страната на Cagatay Ulusoy. И аз унемях, викам: ти откъде го познаваш?
Той ми вика: в моята страна (Афганистан) много се гледат турски филми и майка ми много го гледа този актьор и че е известен в Афганистан. И познайте кака ви Ели какво направи...вади телефона и бам снимката с Чачо. Та доста забавно се получи.

# 111
Еее, Ели, ти си го застреляла направо!
Представям си как е разказал на майка си.
Kissing Heart
Малкия не знам колко точно прилича на батко си, но определено го имитира. Wink

# 112
Добро утро на 9 юни - Международен ден на приятелството!❤
Животът нищо не струва, ако приятелство не съществува!
Благодаря Ви, че Ви има!💞
"Истинския приятел е като четирилистна детелина - труден за намиране и щастие да го имаш!"

Нямам търпение за сряда, не остана.

Спорна седмица, момичета а на почиващите рекаксираща!❤

# 113
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Много хора ще преминават покрай теб през живота ти,
но само истинските приятели ще оставят своя отпечатък в сърцето ти.
– Елинор Рузвелт

Момичета, щастлива съм, че ви познавам, едни виртуално, други на живо!
Общуването с вас е удоволствие за мен!
Не си представям и ден без вас!
Бъдете здрави и щастливи, приятели!

Хубава седмица!

# 114
Добро утро, приятелки! Hug

Честит ден на приятелството!
Случайните познанства често са най-неочакваните врати към истински приятелства. Те ни напомнят, че животът е пълен с изненади.
Някои приятелства често се раждат от един прост момент на свързване-спонтанен разговор, общ интерес, или просто Чаатай Улусой. Wink

В тях има магия, защото не са търсени. Те  просто се случват, и в това има нещо искрено и чисто. Понякога, именно защото не започват с очаквания, се развиват най-дълбоките връзки.
Радвам  се, че ви има!
Гери, за теб един кокуреч от снощи.
Скрит текст:
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 115
  • Ямбол
Добро утро момичета 😍.
Честит ден на приятелството.Благодаря ви,че имам удоволствието да си лафя с вас макар и виртуално.☺️🥰 Вие сте ми дружки.😊
Днес дали ще имаме фраг 2 ?
Добре,че днес е понеделник срядата е близко.

# 116
Честит ден на приятелството, момичета. Радвам се, че ви има. Sparkling Heart

Ели, много готино се е получило. Как си попаднала точно на човек, който го знае.

Всеки път като отворя тик ток и са едити на целувката и новия фраг, не издържам вече. Laughing

Прочетох, че втори сезон ще започне септември, пак в тик ток. Възможно ли е да е вярна информацията?

# 117
Хриси, вторите сезони оикновено започват през втората половина на септември или в началото на октомври.

Седмичните рейтинги

ТОТАЛ

АВ

АВС1

# 118
Ох, супер, че до другата пролет щеше да е тежко да чакаме.

# 119
О, супер новина, септември ще бъде май!
Най-вероятно  ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт