🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ех, момичета очаквани серия Wow 👌
Все се каня да гледам серията в четвъртък направо с превод, но толкова съм нетърпелива, че това не може да се случи при мен.
Много ми харесаха снимките.

# 151
Ели, няма да съжаляваш, обещавам ти. Много си струва, особено ако успееш да не се спойлнеш до сутринта.

# 152
Не може да им се отрече на продуцентите, че правят всичко възможно да предлагат сериала на международния пазар

Сериалът ни ще бъде представен на New Europe Market (NEM), годишна маркетингова конференция, насочена към цялата телевизионна индустрия на Централна и Източна Европа, която ще се проведе на 9-12 юни в Дубровник, Хърватия

# 153
Това ми е любимата снимка.

А охраната ми е повече като морална полиция.

# 154
Така, по-ми харесва!

# 155
Хриси, седмак съм по рождение, търпвние "yok", бързина бол...
Сряда съм онлайн, колкото разбера толкова. От толкова турски сериялчета, основните команди ги разбирам и Чачо с уникалните погледи като се появи, то май превод няма да ми е нужен😂
Надявам се и на вас все нещо ще постнете с превод.
Какъв поглед, какво чудо, какви говорещи очи!

# 156
Аз след всеки епизод, за който съм се въздържала да ви чета в сряда вечер, си казвам "Ето, струваше си!". Smile

Та ще трябва да си измисля занимание за утре вечер. Sweat Smile

# 157
Хриси, защо се въздържаш?
Не разбрах, защо по ти харесва направо с превод?
Аз си гледам онлайн и сутринта си пускам с бг превод и ми е по-лесно, защото вече знам горе долу за какво иде реч.
Как успяваш да се въздържиш?

# 158
Жаки, знам около 5 турски думи, ако гледам в реално време, нищо няма да разбера от разговорите. Вярно, че превеждате най-важните сцени тук, ама пак ми се губят разни неща.
По-приятно ми е да седна и да го изгледам с превод наведнъж, дори и малко по-късно. Ама всеки с лудостта си. Sweat Smile
Вече ми е по-трудно да се въздържа, че ми стана навик да проверявам темата.

# 159
Хриси, нямам аз такова търпение.

Интер Медия носи успехите на сезона на НЕМ Дубровник

Местният успех на „Ешреф Руя“, друго заглавие от сътрудничеството на Inter Medya с TIMS&B Productions, е добър знак за драмата на международния пазар, заедно с най-новата ѝ продукция „Сърдечни струни“.

Един от акцентите на турския телевизионен сезон, Ешреф Руя (Eşref Rüya), е крайъгълният камък на винаги мощния каталог, който Inter Media ще представи на своите партньори и нови купувачи по време на европейските пазари през юни.

Продуциран от дългогодишните си партньори, TIMS&B Productions, „Ешреф Руя“ има потенциала да се превърне в следващия голям международен хит на „Интер Медия“, убеждение, подхранвано от фантастичното му представяне у дома, където се бори за първото място в оспорвани сряда вечер.

Сериалът е огромен успех за Kanal D, с рейтинги около 7.00, и още по-добри резултати в желаната мрежа ABC, достигайки над 8.33 точки през май. Още по-важно е, че зрителската аудитория е нараснала значително през първите му осем епизода, дори след солидния дебют.

Eshref Ruya разполага със звезден актьорски състав, включително Чааатай Улусой, Демет Йоздемир, Неджип Мемили, Бюшра Девели, Ахмет Рифат Шунгар, Толга Текин и Гьоркем Севиндик, както и Масит Копер.

Режисиран от известния режисьор Улуч Байрактар, със сценарий на Етем Йозък и Локман Марал, сериалът проследява Ешреф (Чаатай Улусой), смел и силен мъж, който сякаш има всичко, с изключение на едно-единствено нещо, което наистина има значение: любовта. Преследван от минало, от което не може да избяга, той е въвлечен във вихър от емоции, когато среща Нисан (Демет Йоздемир), талантлив млад музикант, която събужда в него нещо, което е смятал за изгубено.

„Радваме се отново да си сътрудничим с Tims&B Productions, за да постигнем пореден световен успех“, каза Джан Окан, основател и изпълнителен директор на Inter Medya. „С изключителното си разказване на истории и изключителен талант както пред, така и зад камерата, Ешреф Руя е готова да остави незаличим отпечатък върху международната публика и да затвърди допълнително присъствието на турската драма на световния пазар.“

Надграждайки върху наследството от световни хитове като Bitter Lands, Valey of Hearts, Deception, The Trusted и други, Tims&B Productions продължава стратегическото си партньорство с Inter Medya, този път за да изведе Ешреф Руя на международната сцена.

Скрит текст:
Inter Medya също така пуска на международния пазар новата си продукция „ Сърдечни струни“ ( Hilos de vida, Can Bağı ), след като наскоро обяви лицензирането на заглавието за Румъния.

Представен за първи път по Content Americas през януари, „Стръби на сърцето“ е въздействаща драма за двама родители, чийто живот се променя драстично, когато откриват, че дъщерите им са били разменени при раждането. Обединени от отчаяната нужда да спасят живота на младо момиче, Махинур и Арас се женят по необходимост, само за да намерят любовта там, където най-малко са я очаквали. „ Стръби на сърцето“ е трогателна история за съдбата, семейството, любовта и връзките, които свързват сърцата въпреки всички трудности.

Режисирана от Canan Çelik, семейната драма е с участието на Ergül Miray Şahin, Ali Yağız Durmuş и младите актриси Lena Balcıoğlu и Zeynep İkra Özköse, наред с други.

Inter Media ще продължи да добавя нови заглавия през следващите години, след неотдавнашното споразумение със Zebra Producciones, марката за художествена литература на iZen Group, която ще обедини сили за международни копродукции, като три заглавия вече са в процес на разработка.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 14:31 от jackie.

# 160

На тези кадри много ясно се усеща как светът на Ешреф започва да се променя отвътре. Вгледан в ежедневни, почти домашни моменти, как Нисан подрежда масата, готви в уютна, слънчева кухня, той не просто наблюдава, а се потапя в нещо, което никога не си е позволявал да има-усещане за дом.
Погледът му е на човек, коъто сякаш не може да повярва, че този спокоен свят може да бъде и негов. Това е първата стъпка към дом, който не е само място, а чувство.
Нисан е в центъра на това усещане, с присъствието си, с жестовете, с тишината между думите. За мъж като Ешреф, който е живял в свят на жестокост и бързи решения, всичко това е ново, плашещо дори, но и дълбоко желано.
Той още не си го признава напълно, но в тези кадри вече има отговор. Да, Ешреф е по-близо от всякога до усещането за дом и семейство. И именно защото тази мечта не се купува с пари, сила или власт, тя е най-ценната от всички.

# 161
Сега, когато Нези за пореден път постна снимките, се усетих, че Нисан не приготвя вечеря, а закуска. Явно за прекарали нощта заедно. 😉
Бях прочела един коментар във връзка с целувките, че когато веднъж Ешреф я опита (устните ѝ), няма да и се насити. Но не мисля, че е само за физическото докосване, а точно за това, което Нези е споделила, за любовта и домашноя уют, който тя му носи.

# 162
Хриси, и аз когато не мога да гледам с всички, се въздържам да отварям темата.
Не обичам да знам нищо предварително.
Но, понякога се случва и да хвърля едно око от любопитство.
Или пък да разбeра от някъде нещо.
Ето сега, казват, че нашите ще попаднат на случайна сватба. (Имаше такъв момент в Aile)

Чачо щял да танцува.
Как мислите кой танц ще видим сега? По-скоро като на Яман или по-скоро като на Дахан?

# 163
Нези, пак ме изпревари. Идвах с информацията за сватбата. Smile
Дано някой от мъжете вземе идея да предложи на любимата си. Но е по-възможно и там да се стрелят.
Всъщност сезонът започна със сватба, може би така и ще приключи.

# 164
Нези, на първата сцена наблюдаваше това усещане за дом, но той не беше там вътре в момента. Защото не си позволяваше да четае и да се потопи в това чувство. Държеше се настрани. Във втораа сцена вече е повярвал, пречупил се е и го изживява. Ще видим за колко дълго

Хриси, толкова се е въздържал. Вече 11 епизода. Вече няма връщане назад.

На сватбата ще е Дахан. Той Ешреф не танцува.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:14 от gerryto_2

Общи условия

Активация на акаунт