🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 22 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ще видим как ще реагира на сътрудничеството с Чийдем и на това, че е Руя. Ама съм напълно съгласна че няма връщане назад.

# 166
Романтиката между Ешреф и Нисан ще е кратка. Тя ще го остави сам в къщата.

А това за сватбата е много вероятно да е случайна, защото в доста сериали има такива.

Зад кадър

# 167
Да, Жаки, точно като в Aile.
Всичко ще стане ясно утре вечер

Нисан е наясно с живота на Ешреф и въпреки че го обича ще си тръгне. Може би, защото си мисли,че е за негово добро.
Защото е видяла как реагират всички на любовта им.

# 168
Ако имам такива навлеци на сватбата направо ще откача. Аз искам всичко да е под контрол и да се знае предварително.

Само Чаатай може да дойде. Него ще го сложим на младоженската маса. За него винаги ще има по едно запазено място на всичките ми сватби.

А афра къде я пратихме. Толкова се притеснявахме за нея, а сега с тях ли е дошла и тя. Тя щото нали сама не може да остава.

# 169
Ами то и аз да съм и аз ще си тръгна....като всички са против!
А и тя каква сигурност може да има при мафиот?
Единствено любовта би я държала, ама поне и малко подкрепа да имаше тази връзка, а то...

Афра може да са я оставили при бабата.

# 170
Хаха, Гери, сигурно е при мама Хафизе. Wink
Бюшра е голяма шегаджийка Grinning

Утре! Wink

# 171
Бюшра е голяма шегаджийка Grinning

Утре! Wink
Много ме кефи Бюшра!
Страхотно чувство за хумор има!

Според Somera:
„Ешреф Руя“ беше втората най-обсъждана програма в социалните медии между 2 и 9 юни.

# 172
Танца ще е Дахан.
Аз пък не бих си тръгнала и не бих се отказала от любовта си.

# 173
И аз залагам на Дахан.
Ами Ели, не се знае при какви обстоятелства си е тръгнала. Всички са против тази любов.
Може да се е почувствала не на място.

# 174
Зависи в кой момент ще танцува.
Той и Яман не танцуваше, но Мира го вдъхнови. Wink
Аз ще заложа на Яман. Grinning

# 175
Ако е разбрала, че цената на тяхната любов е да загуби другото си семейство и целта си в живота. Това, че се грижи за сираците беше аст от причините да се влюби в него. Другото бяха плочките и харизмата.

# 176
Според Current Information Data, най-обсъжданите продукции на седмицата; (1-7 юни 2025 г.)

Според Current Information Data, най-обсъжданите актьори за седмицата; (1-7 юни 2025 г.)

# 177
Момичета, сватбата дали няма да е на момчето и момичето, което сгодиха в 10-ти епизод?

# 178
Момичета, сватбата дали няма да е на момчето и момичето, което сгодиха в 10-ти епизод?
Младоженецът изглежда друг

# 179
Не съм му обръщала изобщо внимание. 😀

Общи условия

Активация на акаунт