🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Никакво търпение вече нямам. Довечера ще съм на линия, но аз вървя сигурно половин час след вас винаги.

Лале, тук не сме на щат. Отпуски не дават. Води ни само Чаатай. Миналата година си продължихме и в почивките. На близо 40 дни миналата година се появяваше по една снимка, която разнищвахме пиксел по пиксел.

Това е от декора на сватбата. Май пак снимат до последно. И какво правим ако някой пострада или нещо друго се случи. Пращаме го при роднините и се връща с посинено око.

# 196
И чертички слагахме, демек отброявахме дните от поява до поява.
Голяма еуфория става в темата сле голяма суша.
И както казва Гери, всичко се разнищва.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 10:53 от jackie.

# 197
  • Ямбол
Здравейте мацки! 😉
Фрага е много интересен.Ах този наш Ешреф не можел да танцува ли.Как само е превзел дансинга 🥰👏 уникален.Браво!
Довечера се знае къде е срещата !
Всички ние сме Ешреф Тек ❤️🧿

# 198
Точно така, Роси!
Часът и мястото на събитието са известни!

# 199
Здравейте!

От сторито на Неджип Мемили

Ето и превода, който ми направи ИГ.

@esrefruyadizitv
Тази вечер
Финален сезон
Син 2 Кала
@kanald

Това да разбирам ли, че е финалната серия за сезона?

# 200
Другата седмица трябва да е финалът. Мисля, че са 13 епизода.

# 201
Цвети, пише, че са последни два епизода до финала. Hands V
Другата седмица ще е последния епизод.
Момичета, тук разговора никога не спира, винаги има какво да коментираме покрай Чаатай.
А сега, можем заедно с вас да си припомним това, което вие гледате.
На 100% подкрепям Жаки, че двойката Мира/Яман няма аналог и място за сравнение с друга двойка няма.
Пеями и Есвет ми харесаха, в контекста на тяхната история- те бяха две изгубени души, които се намериха.
Всеки един от тях по отделно имаше своята травма от детството, но си помогнаха взаимно и любовта им ги излекува.
Много сме говорили на тази тема, имаше и спорове, но аз наистина не мога да си представя друга актриса на мястото на Шифанур.

# 202
Здравейте момичета,
В нашият ден Simple Smile
Ще се постарая да съм на линия към 21.00 ч.
Не успявам с БГ, но толкова добре разнищвате видяното от мен на онлайн, че за сега се справям Simple Smile
Нямам търпение, да видя нашето момчето как танцува....май и в Меджезира на ергенското парти - танцува...

Момичета,
Скрит текст:
доволна съм от резултатите от матурите на моето момче Simple Smile
Е, по БЕЛ- можеше и повече, но все пак ...иначе другата матура е почти " Отличен" 😉
Стискайте палци и да го приемат в ТУ Simple Smile🍀 

# 203
Nanni, и аз нямам търпение за танца довечера.
Като човек, който от дете танцува народни танци, знам, че най-важното е душата ти да танцува.
За Чаатай знаем, че прави всичко с душа и сърце.
Интересен ми е Ешреф.

Тази сцена със сватбата е като прозорец към това, което може да бъде или може би ще бъде, за Ешреф и Нисан. Танцът е не просто движение ,той е освобождаване, спонтанност, пускане на контрола. За човек като Ешреф, свикнал да владее всяка ситуация, да не показва слабост, това е нещо огромно.
Когато и  каза, че не може да танцува, той вероятно нямаше предвид техниката, а способността да се отпусне, да бъде видян такъв, какъвто е. Но сега, в този момент душата му танцува, защото се чувства жив, защото Нисан е там и го гледа с любов, не с очаквания или страх.
Погледът и, пълен с обожание, е най-голямото му признание. А когато тя се включва в танца, това е сякаш техните светове, толкова различни, се докосват в ритъм. Красива метафора за връзката им-несъвършена, може би невъзможна на думи, но истинска, в усещането.

Този танц е първият път, в който виждаме Ешреф не просто оцелял, а щастлив. Макар и само за миг. И може би точно такива мигове ще го накарат да повярва, че заслужава повече от съдбата, която сам си е избрал.

Скрит текст:
Нанни, браво на момчето ти! Ще го приемат! Стискам палци!

# 204
Замислих се.
Чаатай нали ползва дубльор за бойните сцени. Дали е ползвал дубльор за танците?

# 205
Сто процента не! Wink
И малкия Умут веднага се е показал като танцьор на зейбек.

# 206
Аз още наваксвам с Ешреф и после ми се гледа нещо леко,което при Чаатай е невъзможно ,все пак е драматичен актьор,та съм решила да се посмея с "Любов на инат" с Джан.Там се смея с глас.

Любима реплика от 8-ми епизод :Нисан - моля те не си търси проблеми, Ешреф - Аз съм проблема
Ешреф към Нисан : Ти май привличаш проблемите Satisfied
Първата реплика,когато излезе от полицията и отиде да бави Нусрет за да измъкнат Кадир и тетрадката
Втората ,когато оставяше Нисан пред тях,след като сплаши онези,които искаха да ги изгонят от къщата.
Две различни сцени,но с много готина препратка.

Тя и да си тръгне ще се върне,няма къде да ходи SmileySmileySmiley

# 207
Чаатай танцува, абсурд дубльор, той пее, музикален тип!
Когато душата ти пее, краката сами си играят.
При мен душата ми играе, но често съм извън такт😀
Дано се прибера навреме при мен ще е 7ч, мойте свикнаха да се спасяват за вечеря в сряда, две седмици ще ме изтърпят.
Скрит текст:
Нани, много се радвам за сина ти!Браво! Ще го приемат. Ние днес имаме матура Математика-3 част(вече мина) и още 3 изпита. Резултати излизат август при нас.  Тая година и аз ще маркирам работите от матурите. Най-тежката ми задача.

# 208
Ох, така завиждам на всички, които са видяли на живо това

От сета

Нанни, давай го този твоя човек, да ни наемат за статисти за втория сезон. Grinning GrinningGrinning

# 209
Лале, и аз това се чудих, лятото дали ще пишем тук, радвам се, че да. Толкова сериали сте ми дали да изгледам и с Чачо, и с Джан Яман, че няма да ми стигне лятната ваканция. Sweat Smile А и с Ханде новия ще гледам.

Този път фраговете ни показаха много малко сцени, Нисан е облечена по един и същ начин навсякъде, което значи, че има много моменти, за които не подозираме. Нямам търпение и за танците, и за престрелките.

За статистите и мен ме бройте. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт