🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 841
  • 738
  •   1
Отговори
# 30

В началото на трейлъра снимката от детсвото им е на рафта, но после я няма. Може би Ешреф я е взел?

Ох, току-що ми излезе тик ток от някаква клюкарска страница, че Чачо се е разделил с Аслъхан, заради Демет. Бяхте прави, че след целувката ще има такива новини. 😅

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 20:13 от euphoriaa9

# 31
Сигурно не е лесно на си половинка на актьор. Особено ако е известен с целувките си и режисьори и сценаристи много държат да ни го покажат.
Аз не мога да повярвам, че са се разделили. Ако питаш чатджипити ще каже, че не е имал връзка с Малбора. Да говорят и пишат каквото си искат.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 21:29 от gerryto_2

# 32
Аз не вярвам на такива статии, просто беше супер съвадение как го казахте вчера/ онзи ден и днес статиите са факт. 😅

# 33
На мен ми става неприятно като прочета или чуя нещо такова, а какво остава за роднините на тези хора. За самите тях.

# 34
Ама каква целувка?
Нали точно това коментирахме, че е по-скоро кинематографична, отколкото целувка.

# 35
Ама каква целувка?
Нали точно това коментирахме, че е по-скоро кинематографична, отколкото целувка.

Е да ама се целуват. Страстно или не, целуват те. Аз не бих се зарадвала ако мъжът ми се целува с друга. Макар и по задължение. Не го ревнувам. Просто щеше да ми е неприятно.

И тук да ви разсмея малко. Дали си е измил зъбите преди целувката? Знаел го какъв страстен пушач е.

# 36
Споко, тя и Демет е пушачка!

# 37
Çağatay Ulusoy, Necip Memili и Hüseyin Soysalan на снимачната площадка

# 38
  • Ямбол
Добър вечер мацки 🥰 Благодаря за красивата темичка.Дано си я изпишем с кеф и разпаленост.Дано ни чакат още много красиви епизоди 🧿❤️.И аз  изгледах епизода с буквички,но ще се включа утре за мнение.
Само да кажа набързо,че Нисан и Ешреф много добре си изиграха ролите на мен ми въздействаха,а целувката много ме грабна. 🥰  Дай боже да видим още такива сцени.

# 39
Тази сцена беше много мила!
Не знам с какви думи да я опиша, ама ми въздейства.
Те са без собствени семейства, но за всички тук, това е семейството.

# 40
Жаки, и на мен ми беше много мила сцена. И когато Ешреф гледаше как Нисан слага масата, тогава ѝ каза, че ще закъснее и тя му каза, че ще го изчакат. Много се зарадва, явно му беше за пръв път, или поне един от малкото пъти, когато усети, че има при кого да се прибере, че някой го чака вкъщи, че има смисъл да се прибере жив и здрав.

# 41
Изобщо не вярвам в подобни драсканици на т.нар турски журналисти.
Аслъхан сама каза, че и двамата са актьори и много добре знае, че това им е работата.
Тук имам проблем с интернета и ми е малко трудно да се включвам по-често.
Надявам се скоро да го оправя.
Турците сега празнуват Байрам.
Дали и нашите почиват?

# 42
Вероятно са ги пуснали петте дни (05.06-09.06), голям празник е за тях. А и сякаш наваксаха със снимките. За този епизод имаше фрагове, сцени, всичко си беше по график.

# 43
И аз не вярвам на медиите. Ама се замислих. Айде дано тя да е широко скроена.

А мен ми направи и нещо друго впечатление. Забелязахте ли, че Мюслюм каза, че той е убил брат си. Не беше с тези директни думи, но аз така го разбрах. Може затова семейството му да го е отхвърлило.

# 44
Гери, добре, че припомни. И на мен ми направи впечатление. Беше нещо от рода, че Ешреф му каза, че не може да уие брат си (Кадир) и Мюслюм му каза "е, аз го направих". Съвсем по спомен го карам. Интересна му е семейната история, дано споделят повече. И аз вече си мисля, че затова е отлъчен, ама не вярвам да не е имало причина.

И друго ми направи впечатление, в групата само Професора е бил влюбен, имал е споделена любов, докато съпругата му не му е изневерила. Мюслюм не се е влюбвал, Гюрдал, виден ценител на женската красота, но и той не вярва, че този начин на живот и любовта могат да вървят ръка за ръка, за Ешреф знаем.

Общи условия

Активация на акаунт