🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Момичета, а на вас направи ли ви впечатление,че когато Сердар излизаше от дома на Чийдем се огледа и видя,че точно на входа има камера.Какво ли е записала тази камера?Освен идването на Атиф и Нисан.

# 46
Добро слънчево утро, момичета! Nature Sun With Face

Благодаря за всичко споделено! Hug
Тези дни по време на празника им, ще бъде доста оскъдно на информация около сериала,
но пък ние още не сме разнищили серията хубаво. Май само целувката я разкостихме детайлно.

Нези, дано ти се оправи интернета, защото ни липсваш!
Направи ли вече някой плаж, как е водата?

Роси, тази камера, сигурно много е видяла, ама Чийдем ще я остави ли така да си записва всичко?
Най-вероятно ще се окаже неработеща.

Поздравявам ви с новата песен на Мерт
Ела при мен

# 47
Добро утро!

Искам вече да изглидам серията с превод, защото някои неща ги забравих, а исках да ги коментирам.
За съжаление
Скрит текст:
Тука има някои промени и още не съм успяла да си купя турска карта за Интернет, сега се боря да си инсталирам E-sim.
В момента използвам мобилен интернет, който е малко и бързо ми свършва 
Жаки, до плажа не съм стигнала, морето засега само го гледам.
Вчера мъжа ми падна лошо с колелото и половин ден бяхме в спешното.
Наложи се дори да го шият и му гипсираха едната ръка( дясната) и сега аз съм му ръката и всичко...
Ударно започнахме, но се надявам да сме отметнали неприятностите и от тук нататък да ни чакат само хубави неща!
И вие ми липсвате, както и разговорите ни.
Благодаря ви за всичко споделено и, че поддържате темата интересна!
Надявам се скоро, дори още днес да имам Интернет.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 48
Здравейте!

Четох ви, как обсъждате професора, че винаги и навсякъде е с книга. Ами то този образ по нищо не се различава от Календер в "Гадар". Разликата е само, че Календер бързо го занулиха, а тук май се опитват да го развият.

Скрит текст:
Нези, големи преживявания сте имали вчера. Нека всичко бързо да минава.

# 49
Цвети, имаш право!
Аз го бях забравила Календер....същата работа!
Те май го занулиха, защото май нещо друго щеше да снима, доколкото си спомням.

Ето я сцената, където Мюсюлм пита Ърмак:
Как човек разбира, че е влюбен?

Толкова мил, невинен и срамежлив изглежда, направо да не повярваш, че е способен да убива хора.
Изобщо в тази серия имаше доста мили моменти!
Скрит текст:
Нези, бързо да се оправя мъжа ти!

# 50
Здравейте,

Сутринта се зачетох в Х. Обсъждаха опита на Чийдем за целувка. Аз като го видях как реагира си помислих, че реакцията му беше малко като от Хари Потър и магьосник, който прави заклинания. Не че не ми е харесала. Беше ми странно. Сякаш не го очакваше, а както и другите фенки обсъждаха, тя доста минути държеше лицето му с ръце и той тогава не я отблъсна. Малко му закъсня реакцията. Би трябвало всяко нейно докосване да го отблъсква. А не беше точно така.

Всъщност от в цялата серия най-много харесах играта на думи между нашите главни герои. И целувката. Но ако гледам без превод щях да си остана само с целувката. Тя и Жаки каза, че без превода не е достатъчно само да гледаме.
Хората, които ме познават, знаят че аз обичам иронията. Даже много неблизки хора ми се сърдят ако не знаят, че моята ирония обикновено е насочена към мен. А в репликите от серията имаше много ирония. Слънчев удар, Ешреф точния и още много други.

# 51
Çağatay Ulusoy сет, Eşref Rüya .

# 52
Роси, изобщо не съм видяла това с камерата, може и да излезе нещо интересно от нея.

Гери, за Чийдем и Ешреф и аз четох подобни мнения. И също как и вярва, ако може изобщо да се нарече така. Когато му прати и двете снимки (Нисан и Кадир, Нисан и Сердар), веднага отиваше да и тропа по вратата и да я навиква. Въпреки че си има много причини да е ядосан. Смешно ми стана как Чийдем като тръгна да го целува, той се изплаши. Ама с такава налудничева жена, няма как.

Аз се сетих за друг момент, мисля, че във втори или трети епизод, когато всички няха в управлението, Ърмак видя в отражението на огледалото как Чийдем и Нисан си говорят. Това повече не беше споменато. Не знаем дали е казала на Ешреф този момент, но може да излезе нещо като обрат, когато Ешреф разбере със сигурност, че тя е имала общо с полицията.

Скрит текст:
Нези, надявам се всички премеждия да минат бързо. Желая леко възстановяване и силна интернет връзка. Очакваме те да коментираш с нас.

# 53
За Чачо почивен ден няма ли?
Тия дни Цвети все ни носи снимки от сета!

Много се смях на това!
Основни човешки нужди

1. Вода
2. Кислород
3. Ешреф Тек

# 54
Здравейте момичета,
Благодаря ви за всичко споделено, надявам се днес да успея да изгледам епизода  с превод.
Ърмак и Мюксум са ми много сладки, искрено се надявам на положително развитие на отношенията им,
Още на онлайн казах, че сядането на всички на масата беше много мил момент...
Хубав ден, момичета

Нези,
Бързо да минава, 🍀

# 55
И Неджип празнува, явно е близък с бившата приятелка на Арас, Бигето, защото тя е пуснала вчера сторито.
Само наш Чачкин работи, въпреки че може да ни пускат стари снимки с него, за заблуда на противника.
А той да си е хванал Аслъханчето и да е запердашил към Париж, например!
И така няма да го чакат на летището....ама и аз започнах да си измислям историйки!

# 56
Жаки, измислени или не, историята си е добра.
На снимката на Цвети ми изглежда или уморен или много пиян.
Мисля, че и Чаатай почива. Ако има снимка от Аслъхан ще е. Не се надявам на е от него.
От него при добър улов.

# 57
Ти пък Гери, не допускам да си позволи да ходи на снимки пиян!
Или е уморен или не е сниман на фокус....а бе края на сезона е, уморен е!
Много години е снимал лежерно и сега малко му идва в повече.
Той затова предпочиташе Нетфликс, ама откакто смениха ръководството спряха да му предлагат.
Явно Енгин се е имал само със старото ръководство. Даже според мен, затова се върна на ТВ, иначе щеше да стои в Нетфликс. Там е къде, къде по-леко и платено.

Значи чакаме Аслъханче да ни зарадва...мечтите са безплатни!

# 58

Аааа. Сакън. Не е пиян. Не ми се вярва. Освен да е ударил едно, за да си заснеме сцената с целувката.
Последното е шегичка.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 19:51 от gerryto_2

# 59
Да разнообразим с един Джентълмен

Много е готин на тази снимка!
Уредих се с интернет, ще гледам днес или утре серията с превод.Wink 

Общи условия

Активация на акаунт